п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Сегодня, 14 июля, посетителям ТРЦ Gulliver температуру измеряет доктор Зойдберг из “Футурамы”

Сегодня, 14 июля, посетителям ТРЦ Gulliver температуру измеряет доктор Зойдберг из “Футурамы”

Сегодня, 14 июля, посетителям ТРЦ Gulliver температуру измеряет доктор Зойдберг из “Футурамы”. Кроме того, ТРЦ Gulliver дарит возможность выиграть сюрприз с автографом доктора Зойдберга. А в течение недели – с 13 по 19 июля, гостей торгово-развлекательного центра встречают special edition звездные доктора, которые будут проверять температуру посетителей. 

Как стало известно KV из сообщения на Facebook-странице ТРЦ Gulliver, сегодня гостей торгового центра встречает культовый герой “Футурамы”, доктор Зойдберг.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Вуууп Вууп Вууп! Но это же культовый герой “Футурамы”, доктор Зойдберг! Именно он сегодня будет мерить ваши 36,6 на входе в ТРЦ Gulliver!” – говорится в сообщении.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Тем, кто угадает, какой факт о нем – неправда, ТРЦ подарит сюрприз с автографом:

1. Зойдберг использует трубку не совсем по назначению, а именно: он ее ест, а не курит

2. Доктор Зойдберг настолько силен, что может поднять штангу и 2 человек на ней

3. Из него получается такой себе стендапер

4. Если Зойдберга испугать, он может плюнуть чернилами прямо в лицо

5. Играя в шахматы, Зойдберг все время выбирает черные

Уже завтра доктор случайным образом выберет победителя среди всех, кто даст правильный ответ.

Кстати, попробуйте сделать селфи с ним – вы еще долго будете смеяться.

Как сообщили KV в пресс-службе ТРЦ Gulliver, семь известных персонажей с 10:00 до 20:00 на этой неделе будут работать и одновременно развлекать гостей ТРЦ.

"Начал неделю тайная мечта женской половины Киева ... Ироничный, в чем-то грубый, но такой искренний Грегори Хаус! Во вторник гости ТРЦ смогли видеть не менее звездную персоналию. Культового героя Футурамы, человека – омароподобного  инопланетянина с планеты Декапод-10, вымышленного персонажа в телевизионном сериале Футурама - доктора Зойдберга. В среду в измерение ТРЦ Gulliver попадает доктор Рик! Истребитель и спасатель миров, космический террорист и при этом гениальный ученый. Он будет ждать селфи с 10:00 до 22:00, подняв приветливо голубую монобровь. В четверг измерять температуру будет не менее эпический персонаж! Поклонники Вселенной Марвел – special for you. Гений нейрохирургии с приобретенными магическими способностями – сам доктор Стрэндж! В пятницу будет встречать всех на входной зоне злой гений и владелец компании “Виртукон”. Брат главного героя и по совместительству злейший враг Остина Пауэрса – Доктор Зло. В субботу посетителям Gulliver предлагается окунуться в детективные истории и познакомиться с самим доктором Ватсоном. Именно он в этот день откроет тайну коронавируса и даст пару рецептов овсянки. Завершающим аккордом special edition станет приглашение в детство и знакомство с Доктором Айболитом", - говорится в сообщении.

По словам маркетинг-директора Gulliver Екатерины Жураковской, после двухмесячного перерыва для хорошего настроения нужно создавать яркие и шуточные проекты. 

“Мы очень скучали по нашим посетителями... Нам нравится, когда люди заходят в ТРЦ и улыбаются. Наша задача дарить хорошее настроение на шопинг и удачный день”, - подчеркнула она.

Читайте: В Києві на “Площі зірок” відкрили зірку Альбіні Дерюгіній, Ірині Мерлені, Олександрі Тимошенко (фото)

Фото: Facebook-страница ТРЦ Gulliver

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, новости компаний, гулливер, Gulliver, доктор зойдберг, футурама

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.