п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Роман Титикало разом із командою АБ “Титикало та Партнери” приєднується до ЮК MORIS

Роман Титикало разом із командою АБ “Титикало та Партнери” приєднується до ЮК MORIS

До юридичної компанії MORIS приєднується адвокатське бюро “Титикало та Партнери” на чолі з адвокатом, керуючим партнером Романом Титикалом. В ЮК MORIS Роман Титикало обійме посаду партнера та буде розвивати практику нерухомості та будівництва.

Про це KV стало відомо з повідомлення прес-центру юридичної компанії MORIS.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Роман Титикало обійматиме посаду партнера в ЮК MORIS та розвиватиме практику нерухомості та будівництва”, – сказано у повідомленні.

Також відмічається, що багаторічний досвід Романа Титикала у галузі будівництва та нерухомості дає йому змогу консультувати клієнтів на всіх етапах будівельного процесу та супроводжувати будь-які угоди чи дії, пов’язані з нерухомістю.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Роман Титикало – заслужений адвокат України, кандидат юридичних наук, правозахисник із більш ніж 15-річним досвідом професійної діяльності в галузі права, адвокат та громадський діяч. Наразі він також – депутат Київської обласної ради (КОС) VIII скликання, член фракції партії "Європейська солідарність", голова постійної комісії КОС з питань екології, водних ресурсів, природокористування, полювання, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій. 

Читайте: Роман Титикало: “Я адвокат чистого довкілля Київщини”

Роман Титикало здійснює захист прав та інтересів мешканців Києва та Київської області, у тому числі постраждалим від злочинів на Майдані 20 лютого 2014 року. Входить до групи адвокатів "Небесної сотні". Веде безкоштовний юридичний прийом громадян у Святошинському районі Києва.

Він представляв інтереси громади в органах державної влади та судових засіданнях щодо захисту столичного скверу імені Василя Стуса від незаконного будівництва на його місці торговельно-офісного комплексу. Протидіяв незаконному знесенню пам'ятника архітектури – будинки на проспекті Перемоги, 130/1. Здійснював захист пам'ятника архітектури дачного будинку Мировича на вулиці Львівська, 15. У Господарському суді Київської області виступав представником Київоблради та відстояв право власності на будинок №11 на вул. Ярославська в Ірпені.

З квітня 2013 року Роман Титикало очолює Адвокатське бюро "Титикало та партнери" і в ньому працює адвокатом. Одним із основних напрямків діяльності компанії є надання юридичних послуг у галузі будівництва, операцій з нерухомістю, представництво інтересів клієнтів у судах та захист від кримінального переслідування.

Юридична компанія MORIS була заснована у 2004 році групою адвокатів, фахівців у різних галузях права, які мають багатий досвід у сфері приватної професійної практики та державного управління. На сьогодні MORIS – це юридична компанія з сімнадцятирічним досвідом, що об'єднує команду професіоналів, які надають комплексні юридичні послуги найвищого рівня. Компанія об'єднує більше 60 експертів, які надають кваліфіковані послуги у галузях українського та міжнародного права. Професіонали MORIS утворюють одну з найбільш талановитих і досвідчених команд юридичних фірм в Україні. Експерти компанії є лідерами у сферах вирішення спорів, корпоративного права та M&A та податкового права. 

Фото: pravo.ua

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новини києва, новини київщини, Роман Титикало, партнер, Титикало та партнери, MORIS, адвокатське бюро, юридична компанія, керуючий партнер

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.