середа, 17 липня 2024 г.

Попри війну KAN продовжує будівництво двох великих шкіл, – Ніконов

Попри війну KAN продовжує будівництво двох великих шкіл, – Ніконов

Мережа освітніх закладів KAN є найбільшою в Україні і налічує понад 10 навчальних закладів у Києві. В умовах війни столична девелоперська компанія продовжує виконувати зобов'язання перед власниками квартир і щодо реалізації освітніх закладів. Так, наприкінці року у "Файна Таун" буде завершена реалізація великого освітнього проєкту – інженерно-архітектурного колегіумом на 600 учнів. І стартує будівництво вже другої великої школи мережі А+ у рамках проєкту ЖК "Республіка". 

Про це KВ дізналася з інтерв’ю відомого столичного девелопера і засновника компанії KAN Development Ігоря Ніконова для “Телеграфу”. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зокрема, під час війни компанія розморозила будівництво двох шкіл, освітні установи були зобов’язанням перед жителями комплексів, тому компанія не могла собі дозволити не виконати ці умови.

“Людям треба продовжувати жити нормальним життям навіть за умов війни. Ми не можемо дозволити собі відкладати життя на завтра. У житловому комплексі "Файна Таун" на Нивках (Шевченківський район) наприкінці цього року ми здаємо великий освітній проєкт із дитячим садком, початковою та середньою школами та профільним ліцеєм на більш, ніж 600 осіб”, – розповів Ніконов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За його словами, проєкт є інженерно-архітектурний колегіумом, спеціалізація якого полягає у поєднанні архітектурного та художнього профілю для дітей. І цей проєкт доповнить одну з небагатьох у світі мереж освітніх закладів А+ для дітей віком від одного до 19 років. 

Загалом освітня мережа KAN  є найбільшою в Україні та налічує понад 10 навчальних закладів у Києві. І цього року кампанія стартує будівництво вже другої великої школи мережі А+ у рамках проєкту ЖК "Республіка", що розташований у Голосіївському районі. 

“Вона аналогічно буде з обов’язковою професійною освітою. Школярі вже навіть після восьмого класу матимуть певну спеціальність. А після 11 учні точно будуть готові до професійної діяльності та заробляння грошей. Це буде флагманська школа на 1800 людей. ЖК "Республіка" – це найбільший мікрорайон, і ми хочемо створити максимум комфорту, соціальної інфраструктури та сервісів для наших мешканців.

Нагадаємо, що столична девелоперська компанія KAN поінформувала про одержання сертифікату на введення в експлуатацію 26-го будинку восьмої черги в ЖК “Файна Таун”. Державна інспекція архітектури та містобудування України засвідчила відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації. 

Читайте: KAN продовжує будувати новий Архітектурно-інженерний колегіум А+ у “Файна Таун”

Фото: telegraf.com.ua

КиївВлада  

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, KAN, KAN, KAN Development, відновлення, Файна таун, купити квартиру в києві, новини будівельного ринку, ігор ніконов, республіка, садочок, інженерно-архітектурний колегіум, освіта школа, мережа А

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій