неділя, 12 травня 2024 г.

Поліцейські Києва викрили злочинну групу в організації мережі з надання сексуальних послуг

Поліцейські Києва викрили злочинну групу в організації мережі з надання сексуальних послуг

Столичні правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке здійснювало незаконний бізнес з надання сексуальних послуг. Зловмисниціі підшукували кандидаток для зайняття проституцією та приймали замовлення від клієнтів. Година "відпочинку" коштувала від 5000 до 6500 гривень. П’ятьом фігуранткам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, за який їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

"Співробітники управління міграційної поліції столичного главку спільно з працівниками Департаменту міграційної поліції, слідчими Солом’янського управління поліції під процесуальним керівництвом Солом’янської окружної прокуратури міста Києва та за силової підтримки полку поліції особливого призначення № 1 викрили злочинне угруповання, яке здійснювало на території столиці незаконний бізнес з надання сексуальних послуг", – йдеться в повідомленні пресслужби Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Зазначається, що координувала протиправну діяльність 22–річна громадянка іншої держави.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

"У ході досудового розслідування нам стало відомо, що правопорушниця орендувала 17-ть приміщень на території міста Києва для тривалого користування. Організаторка підшуковувала жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі та надавали б надавали сексуальні послуги за гроші. Для пошуку клієнтів вона розміщувала у мережі Інтернет рекламні оголошення. До своєї злочинної діяльності зловмисниця залучила ще чотирьох спільниць, в обов’язки яких входило проведення кастингу з дівчатами, ведення переліку відпрацьованих годин "співробітницями" та розподілення між ними грошей", – повідомив начальник управління міграційної поліції столичного главку Денис Дем’янюк.

Також було встановлено, що вартість години такого "відпочинку" становила 5000-6500 гривень, з яких 30% отримували дівчата, а 70% – учасниці злочинного угруповання. Також правоохоронці з’ясували, що до зайняття проституцією правопорушниці втягували й неповнолітніх, які опинились у складних життєвих обставинах й вирішили таким чином заробити.

Під час реалізації оперативної інформації поліцейські провели 17 обшуків за місцями мешкання фігуранток та створеними ними місцями розпусти і вилучили звідти банківські картки, гроші, чорнові записи та мобільні телефони.

"Організаторці, 2000 року народження та її спільницям, 1995, 1997, 1998, 2004 років народження, за погодженням із окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив про підозру у скоєнні злочину, передбаченому частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Їм загрожує до семи років позбавлення волі. Відносно десяти "працівниць" склали адміністративні матеріали за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – заняття проституцією", – додав правоохоронець.

Читайте: У Києві викрили подружжя шахраїв при спробі продати чужу квартиру по вулиці Толстого

Фото: ГУ Нацполіції у місті Києві

КиївВлада

Владислава Олійник

Теги: новини києва, покарання, повідомлення про підозру, позбавлення волі, злочинна група, головне управління національної поліції міста києва, надання сексуальних послуг

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.