середа, 17 квітня 2024 г.

Освітній хаб міста Києва провів більше 600 тренінгів (відео)

Освітній хаб міста Києва провів більше 600 тренінгів (відео)

На базі Освітнього хабу міста Києва проведено більше 600 тренінгів. Також на сайті хабу зареєстровані майже 200 тис. користувачів.

Про це KV повідомила прес-служба Освітнього хабу міста Києва.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Місія освітнього Хабу міста Києва – вперше в Україні реалізувати концепцію "навчання впродовж життя" (Life Long Learning) на рівні столиці,  щоб дати українцям можливість реалізувати себе в своїй країні і не виїжджати за кордон. Відзначимо, за кордоном, за орієнтовними даними, працюють близько 8 млн. громадян України.

"Освітній хаб міста Києва надає можливість кожному, незалежно від місця знаходження, віку, статі, сфери діяльності та в будь-який час отримати практичні навички, які потрібні кожному. Кращі тренери-практики створили відео-лекції та тексти по навичкам, які міжнародні експерти Всесвітнього економічного форуму в Давосі визнали найбільш затребуваними в 2020 році: позитивні комунікації, емоційний інтелект, особиста ефективність, вміння керувати людьми і проектами і т.д. Щоб відпрацювати ці навички на практиці, ми застосували інноваційну модель змішаного навчання (blended learning), яка об'єднує онлайн навчання та практичні тренінги в хабі. Все це – безкоштовно ", – повідомили * KV в Освітньому хабі міста Києва.

Освітній хаб міста Києва почав працювати в 2019 році. Його реалізує комунальне некомерційне підприємство (КНП) "Освітня агенція міста Києва", яке знаходиться в підпорядкуванні Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації (КМДА) спільно з соціальними партнерами – Асоціацією інноваційного та цифрового освіти і Європейським університетом.

Під час одного із заходів, що проходив в рамках соціального проекту "Освітній хаб міста Києва" Директор КНП “Освітня агенція міста Києва” Бадрі Лолашвілі сказав: “Київ підхоплює світовий тренд інноваційних міст, який започаткував UNESCO, щодо безперервного навчання протягом всього життя та стає Містом, що Навчається (LearningCity). Я запрошую всіх киян, а також всіх українців, незалежно від віку та сфери діяльності, набувати навички ХХІ століття для отримання роботи своєї мрії, відкриття власної справи, саморозвитку та реалізації себе в Україні. Все це для вас ми робимо безкоштовно. Київ справді стає територією нових можливостей для кожного!”

Щоб приєднатися до освітніх програм, потрібно зайти на портал Освітнього абу міста Києва  (www.eduhub.in.ua) і пройти онлайн курси, які дозволять отримати навички, необхідні для пошуку роботи, просування по кар'єрі, відкриття власного бізнесу і для саморозвитку.

І все це – безкоштовно!

На порталі також розміщений календар подій, де можна записатися на відкриті заходи для киян. Тренери Хабу, професійні психологи, бізнес-тренери, проводять також виїзні тренінги в освітніх, комунальних і громадських організаціях столиці.

Освітній хаб продовжить свою роботу і в наступному році. 

Отже, заходьте на портал Освітнього Хабу міста Києва eduhub.in.ua та отримуйте навички, які дозволять вам знайти роботу своєї мрії, просуватись кар’єрними сходами, відкрити власну справу або просто саморозвиватись.

Реалізуйте себе в Україні!

Фото: прес-служба Освітнього хабу міста Києва.

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, образование, освітній хаб міста києва, образовательный хаб города киева, тренинги

п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях зяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
17:47
Колаборант вдавав із себе ченця й освячував ворожі танки, що насувались 2022 року на Київ
Календар подій