вівторок, 19 березня 2024 г.

Один район та три міста Київщини обрали постачальників харчування в навчальних закладах

Один район та три міста Київщини обрали постачальників харчування в навчальних закладах

Профільні підрозділи Іванківської райдержадміністрації (РДА), Васильківської, Ірпінської та Обухівської міськрад визначилися з підрядниками для організації харчування для учнів закладів середньої освіти та вихованців шкіл-дитсадків. Обрані постачальники повинні будуть організовувати харчування за заявками замовників.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, в березні 2020 року відділ освіти Іванківської РДА та Васильківської міськради, а також управління освіти Ірпінської та Обухівської міськрад уклали договори на надання послуг з організації харчування в навчальні заклади. Термін дії всіх договорів – до 31 грудня 2020 року.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Відділ освіти Іванківської РДА уклав договір (ціна – 7,2 млн гривен) на організацію послуг харчування з ПП “Школярик” (*). За умовами договору, підрядник повинен організувати одноразове харчування для учнів 1-4 (33,19 гривен на одного учня в день) та 5-11 класів (39,21 гривень на одного учня в день), а також триразове харчування вихованців груп дошкільного віку (67,20 гривень на вихованця в день). ПП “Школярик” повинно надавати ці послуги для 24 шкіл та шкіл-дитсадків Іванківського району.

Управління освіти і науки Ірпінської міськради уклало договір (ціна – 2,6 млн гривень) на організацію послуг харчування з Комунальним виробничим підприємством харчування Ірпінської міської ради (**). Згідно з договором, підрядник повинен організувати харчування протягом 150 днів за заявкою замовника для майже 2,5 тисяч учнів 14 шкіл міста Ірпінь та смт Коцюбинське, Ворзель і Гостомель.

Відділ освіти Васильківської міської ради уклав договір (ціна – 197,96 тис. гривень) на надання послуг з організації шкільного харчування 1-4 класів шкіл міста з ФОП Назаренко Катерина Миколаївна (***). Інформація щодо переліку навчальних закладів та кількості діто/днів в системі ProZorro не опубліковано. 

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради уклало 4 договори на надання послуг гарячого харчування.

Перший договір (ціна – 60,34 тис. гривень) укладено з ФОП Єфремова Тетяна Вікторівна (****). Згідно з договором, підприємець організовуватиме харчування 740 учнів 1-4 класів та 61 учня пільгових категорій старших класів Академічного ліцею №5 (вул. Лермонтова, 24, м. Обухів). Послуга повинна надаватися протягом 7 днів за заявкою замовника. 

Другий договір (ціна – 53,97 тис. гривень) укладено з ТОВ ТВП Контракт” (*****). За договором підрядник організовуватиме харчування 579 учням 1-4 класів та 96 учням пільгових категорій старших класів загальноосвітньої школи №3 (вул. Миру, 12, м. Обухів). Послуга повинна надаватися протягом 7 днів за заявкою замовника. 

Третій договір (ціна – 34,42 тис. гривень) укладено з ФОП Коломієць Вадим Володимирович (******). Згідно з угодою, підрядник повинен забезпечити гарячим харчуванням 418 учнів 3 академічних ліцеїв Обухова – №2, №4 та ім. Мельника. Терміни надання послуги не вказані.

Четвертий договір (ціна – 33,81 тис. гривень) укладено з ФОП Бурсала Оксана Петрівна (*******). Згідно з договором, підрядник організуватиме харчування 415 учням 1-4 класів та 34 учням пільгових категорій старших класів Академічного ліцею №1 (вул. Київська, 18).  Послуга надаватимется протягом 7 днів за заявкою замовника. 

Згідно з чотирма договорами, вартість харчування на день одного учня 1-4 класів становить – 10 гривень, учня пільгових категорій старших класів – 20 гривень.

Нагадаємо, з 12 березня в Україні призупинено робочий процес у всіх навчальних закладах країни. 25 березня Кабмін ввів режим надзвичайної ситуації (НС) по всій території України до 24 квітня. Режим НС може бути скорочений, в разі припинення епідемії COVID-19, або продовжений, якщо епідемія не припиниться.

Читайте: Кабмін ввів режим НС по всій Україні до 24 квітня

У зв'язку з загальнонаціональним карантином Міністерство освіти і науки України розробило два сценарії завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії.

Читайте: Из-за продления карантина Минобразования разработало 2 сценария, сколько продлится учебный год

Управлінням освіти і науки Ірпінської міськради керує Олег Білорус. В. о. міського голови Ірпеня – Андрій Литвинов

Голова відділу освіти Іванківської РДА – Вікторія Дегтяр. Голова Іванківської РДА – Сергій Яценко

Начальник управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради – Олена Коломієць. Міський голова Обухова – Олександр Левченко.

Відділом освіти Васильківської міської ради керує Лілія Козак. Міський голова Василькова – Володимир Сабадаш.

* ПП “Школярик” (код ЄДРПОУ: 31071286)

** Комунальне виробниче підприємство харчування Ірпінської міської ради (код ЄДРПОУ: 30272434)

*** ФОП Назаренко Катерина Миколаївна (код ІПН: 1976807826)

**** ФОП Єфремова Тетяна Вікторівна (код ІПН: 2068106081)

***** ТОВ “ТВП Контракт” (код ЄДРПОУ: 19426782)

****** ФОП Коломієць Вадим Володимирович (код ІПН: 2579711472)

******* ФОП Бурсала Оксана Петрівна (код ІПН: 3196316267)

Фото: Конкурент

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новини київщини, новини київської області, школа, школа, образование, ірпінь, закупівлі, тов, питание, васильків, владимир сабадаш, обухів, іванків, ФОП, пп, харчування, александр левченко, рда, андрей литвинов, олександр левченко, володимир сабадаш, сергей яценко, олег білорус, андрій литвинов, олег белорус, елена коломиец, лилия козак, виктория дегтярь, школярик, сергій яценко, назаренко катерина миколаївна, вікторія дегтяр, олена коломієць, лілія козак, продтовари-т, єфремова тетяна вікторівна, твп контракт, коломієць вадим володимирович, бурсала оксана петрівна

вівторок, 19 березня 2024 г.
11:46
“Київпастранс” за 22 млн гривень ремонтуватиме дах Дарницкого трамвайного депо
11:25
У Дніпровському районі до кінця місяця проводитимуть стерилізацію та вакцинацію вуличних тварин (адреси)
11:03
Печерське управління поліції за 2,5 млн гривень планують оснастити новою сигналізацією
10:44
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
10:24
У ході гасіння пожежі у Дніпровському районі столиці рятувальники виявили тіло
10:04
ЄС розробляє закон про спрямування в Україну прибутків заморожених активів рф, - Bloomberg
09:45
Інженерними підрозділами ЗСУ з початку року знешкоджено понад 7,5 тис. вибухонебезпечних предметів
09:23
На столичному пішохідно-велосипедному мості знов тріснуло скло, - ЗМІ
09:01
Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення, - Генштаб ЗСУ
понеділок, 18 березня 2024 г.
20:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
20:34
Кличко попросив журналістів Bihus.info передати правоохоронцям інформацію щодо розслідування по заробіткам оточення Брагінського на контрактах з “Київським метрополітеном"
20:23
На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 21 разів намагався прорвати оборону, - Генштаб ЗСУ
20:02
В Ірпені відкрили денний центр підтримки дітей та сімей
19:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
19:22
“Муніципальна Охорона” провели навчання з відпрацювання дій у разі позаштатної ситуації в столичних закладах освіти
19:05
Ірпінь відвідали представники міжнародної організації ЮНІДО
Календар подій