четвер, 25 квітня 2024 г.

На Київщині відновили роботу 230 автобусних маршрутів, газ отримали 112 тисяч споживачів, без води залишаються 3 населених пункти, - КОВА

На Київщині відновили роботу 230 автобусних маршрутів, газ отримали 112 тисяч споживачів, без води залишаються 3 населених пункти, - КОВА

У звільнених від загарбника населених пунктах Київщини тривають роботи по відновленню інфраструктури. Пасажирськими перевезеннями забезпечені всі райони області. Водопостачання поновлено у 120 населених пунктах області із 123 у яких ця послуга була відсутня. Повністю завершено роботи з відновлення газопостачання у 118 населених пунктах.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Київської обласної військової адміністраціі (КОВА). 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Станом на сьогодні на території Київської області відновили роботу 230 приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування, на яких задіяно близько 300 транспортних засобів. Також від сьогодні  відновлять роботу три автобусні маршрути сполученням “Гостомель – Київ”, “Луб’янка – Київ”, “Шибене – Київ”. Пасажирськими перевезеннями забезпечені всі райони Київської області”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Ситуація з поновленням водопостачання в територіальних громадах наступна:

На сьогодні повністю або частково відновлено надання послуг з централізованого водопостачання у 120 населених пунктах області із 123 у яких ця послуга була відсутня.

Залишається без централізованого водопостачання лише 3 населених пункти Іванківської ТГ (с. Джерела, с. Кухарі та с. Олізарівка). Разом з тим, у вказаних населених пунктах населення має можливість користуватись водою з дворових криниць.

  • м. Ірпінь та м.Буча– 29 квітня запущено  водогін, який забезпечить мешканців м. Ірпінь питною водою із м.Києва. Населення міст має доступ до питної води.

  • смт Гостомель– підключення селище до електропостачання ДТЕК “Київські регіональні електромережі” перенесено на 02 травня.  КП “Ірпіньводоканал” відновить надання послуги з централізованого водопостачання мешканцям після подачі електроенергії. Мешканці селища мають доступ до питної води.

  • смт Бородянка – водопровідні мережі селища набрано водою, однак через суттєві пориви на водопровідній мережі, на 60% зруйновано запірні арматури – виникають перебої з постачанням води. 

Перебіг робіт по відновленню газопостачання:

Повністю завершено роботи з відновлення газопостачання у 118 населених пунктах Броварського, Вишгородського, Фастівського та частково Бучанського районів (112 165 об’єктів споживачів).

За попередню добу відновлено розподіл газу у 4-х населених пунктах до 2 368 об’єктів споживачів (повністю відновлено у с.Дмитрівка Дмитрівської ТГ та частково у 3-х населених пунктах м.Ірпінь, с.Горенка (Гостомельська ТГ), с.Забуччя (Ірпінська ТГ).

Крім того, протягом дня:

  • продовжувалося відновлення послуги у м. Ірпінь, с. Горенка Гостомельської ТГ та у с. Забуччя Ірпінської ТГ;

  • по 2-х населених пунктах – проводилися аварійно-відновлювальні роботи системи газопостачання та підготовчі роботи до відновлення – це  618 об’єктів споживачів (с. Мощун Гостомельської ТГ та с.Почепин Макарівської ТГ).

Нагадаємо,"Укрпошта" відновила роботу своїх відділень у Бучі та Бородянці. Також вже завтра у найбільш постраждалих районах Київщини запрацюють понад 35 стаціонарних відділень. 

Читайте: На Київщині відновили роботу 49 ЦНАПів, – КОВА

Фото: КОВА

КиївВлада


Олександр Попов

Теги: новини київщини, новини київської області, війна росії проти україни, транспорт, кова, водопостачання, маршрути, газопостачання, перевезення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій