субота, 20 квітня 2024 г.

На Київщині продовжується відбудова інфраструктури, за оновленими даними повністю зруйновано 806 об’єктів,- КОВА

На Київщині продовжується відбудова інфраструктури, за оновленими даними повністю зруйновано 806 об’єктів,- КОВА

На Київщині у звільнених від загарбника населених пунктах Бучанського, Вишгородського та Броварського районів продовжуються роботи по відновленню інфраструктури. За оновленою інформацією станом на 20 квітня виявлено 46 повністю зруйнованих багатоповерхівок та 662 приватні садиби. Водночас до кінця квітня планується відновити рух на 29 мостових переходах області.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Київської обласної військової адміністрації (КОВА). 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

За оновленою інформацією територіальних громад Київщини значних ушкоджень та руйнувань зазнали 2854 об’єктів, з них 806 зруйновано повністю, 2048 частково пошкоджено”, -

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У КОВА поінформували, що станом на 20 квітня виявлено повністю зруйнованих 46 багатоповерхових будинків, 662 приватних садиб, 8 закладів освіти, 4 заклади охорони здоров’я, 9 закладів культури та 2 спортивні заклади, 6 об’єктів життєзабезпечення, 21 підприємство. Дані не є остаточними. Моніторинг триває.

Також продовжуються роботи з розчистки Житомирської траси та зведення тимчасових насипних мостів через річку  Ірпінь. Біля села Стоянка почав працювати обхідний тимчасовий міст через Ірпінь. Працює міст й біля с. Романівка. Одночасно проходять роботи з демонтажу знищеного загарбниками мосту на Житомирській трасі. Головне завдання тут – відновити одну сторону моста в бік Києва і тим самим запустити в повній мірі Житомирську трасу.

Водночас завершені роботи по відновленню переходу з твердим покриттям через річку Ірпінь біля села Демидів. Завершуються роботи по влаштуванню переправи через річку Таль та дороги з твердим покриттям в селі Рудня-Шпилівська. Розпочаті роботи з влаштування переправи з твердим покриттям через річку Тетерів в смт Іванків. Здійснюються підготовчі роботи з влаштування мостової переправи через річку Хочева (село Хочева Іванківської тг). Всього до кінця квітня планується відновити рух на 29 мостових переходах. На 8 мостах необхідно провести додаткові роботи, в тому числі й з розмінування. На відновлення руху по них необхідно більше часу.

В КОВА повідомили, що тривають роботи з відновлення медичної допомоги в звільнених населених пунктах.  На територіях, де амбулаторії зазнали пошкоджень, медична допомогу населенню надають за рахунок сил амбулаторій інших населених пунктів, сформованих бригад Товариства Червоного Хреста, бригад обласного центру екстреної медичної допомоги та бригад МОЗу. Частково відновлено роботу Поліської, Бородянської, Макарівської, Ірпінської лікарень.

Нагадаємо, у Київській області продовжують розміновувати звільнені території. Впродовж минулої доби, 19 квітня, рятувальники обстежили населені пункти Бучанського, Броварського, Білоцерківського, Вишгородського, Обухівського та Фастівського районів. Знешкоджено понад 670 вибухонебезпечних предметів.

Читайте: У Ворзелі можуть збудувати новий дитсадок замість зруйнованої рашистами “Ластівки”

Фото: KВ

КиївВлада

Олександр Попов

Теги: новини київщини, новини київської області, війна, війна росії проти україни, кова, інфраструктура, руйнування, пошкодження, меддопомога

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій