п'ятниця, 26 квітня 2024 г.

На Київщині капітально відремонтують дитячий табір “Зміна”

На Київщині капітально відремонтують дитячий табір “Зміна”

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Зміна" в селі Пилиповичі на Київщині замовив проведення капітального ремонту своїх будівель. За 12,17 млн гривень роботи будуть виконувати три ТОВ – “Рем Буд Комфорт”, “ІБК Енерготехнобуд” та “Вітекз”. Очікується, що ремонт завершать вже до кінця 2020 року.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи публічних закупівель ProZorro, позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Зміна" (*) уклав три договори на проведення капітального ремонту своїх будівель в селі Пилиповичі Бородянського району. Загальна ціна договорів склала 12,17 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Перший договір від 24 листопада 2020 року (ціна – 2,3 млн гривень, після коригування – 2,28 млн гривень) укладено з ТОВ “Рем Буд Комфорт” (**) на проведення капремонту покрівлі та фасаду гуртожитку. Підрядник повинен виконати оздоблювальні роботи, відремонтувати покрівлю, виконати опорядження фасаду, облаштувати системи блискавкозахисту, пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу.

Другий договір від 1 грудня 2020 року (ціна - 6,48 млн гривень) укладено з ТОВ “ІБК Енерготехнобуд” (***) на проведення капремонту критого басейну (павільйон П-74) та закритого навісу. Підрядник повинен виконати в басейні та закритому навісі оздоблювальні, електромонтажні, сантехнічні та пусконалагоджувальні роботи, облаштувати системи опалення, пожежного захисту, внутрішніх мереж вентиляції, блискавкозахисту та відремонтувати фасад.

Третій договір від 2 грудня 2020 року (ціна - 3,39 млн гривень) укладено з ТОВ “Вітекз” (****) на проведення капремонту покрівлі та фасаду адмінкорпусу. Зокрема, підрядник повинен виконати оздоблювальні роботи, відремонтувати покрівлю та фасад, облаштувати системи блискавкозахисту, пожежогасіння та оповіщення про пожежу.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Всі три договори передбачають виконання робіт до кінця 2020 року.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Рем Буд Комфорт” зареєстровано в 2018 році. Статутний капітал – 10 тис. гривень. Основний вид діяльності – організація будівництва. Засновник та директор – Віталій Якимчук.

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “Рем Буд Комфорт” отримало 19 підрядів на 26,8 млн ​​гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – загальноосвітній навчальний заклад “Київський спортивний ліцей-інтернат” (дані Zакупівлі).

ТОВ “ІБК Енерготехнобуд” зареєстровано в 2006 році. Статутний капітал – 35,1 тис. гривень. Основний вид діяльності – діяльність у сфері архітектури. Засновники – Віктор Дацюк (директор), Антон Самойленко та Сергій Коломієць.

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “ІБК Енерготехнобуд” отримало 139 підрядів на 234,3 млн ​​гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації.

ТОВ “Вітекз” зареєстровано в 2018 році. Статутний капітал – 1 тис. гривень. Основний вид діяльності – діяльність у сфері архітектури. Засновник – Микола Новосадюк, директор – Олександр Сачук.

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “Вітекз” отримало 1 підряд на 1,5 млн ​​гривень (без урахування нинішнього) від Оконської сільради Волинської області.

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Зміна" засновано Київрадою у 1996 році та підпорядковано Департаменту молоді та спорту Київської міськдержадміністрації (КМДА). Основний вид діяльності – діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання. Директор – Валерій Слуцький.

За інформацією Департаменту молоді та спорту КМДА, на території позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Зміна" футбольний, волейбольний, баскетбольний, гімнастичний та ігрові майданчики, павільйон для тенісу, функціонують критий басейн, ігротека, комп’ютерна зала, ігрова кімната, гуртки (сучасного танцю, малювання, англійська мова, хореографія), кінотеатр та літній театр. При цьому більш 70% загальної площі оздоровчого закладу складають зелені насадження.

Департамент молоді та спорту КМДА з 22 червня 2020 року очолює Юлія Хан. Роботу департаменту курує заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Читайте: Кто за что отвечает в администрации Виталия Кличко с 03.09.2020 года

* Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Зміна" (Код ЄДРПОУ: 20578818)

** ТОВ “Рем Буд Комфорт” (Код ЄДРПОУ: 42029603)

*** ТОВ “ІБК Енерготехнобуд” (Код ЄДРПОУ: 34327586)

**** ТОВ “Вітекз” (Код ЄДРПОУ: 42449543)

Фото: guide.kyivcity.gov.ua

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, дети, закупівлі, тов, капремонт, капремонт, рем буд комфорт, валерій слуцький, позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку зміна, загородное детское учреждение оздоровления и отдыха смена, валерий слуцкий

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій