четвер, 18 квітня 2024 г.

Миттєвий обмін криптовалют WhiteBIT набуває популярності на хвилі вторгнення в Україну

Миттєвий обмін криптовалют WhiteBIT набуває популярності на хвилі вторгнення в Україну

На фоні вторгнення Росії на територію суверенної держави миттєвий обмін криптовалют став більш популярним серед жителів України. Для цього є ряд причин, основна з яких – можливість отримувати допомогу від близьких та родичів з-за кордону на біржові акаунти з більшою вигодою.

Як сталов відомо KВ, про це повідомляє криптовалютна біржа WhiteBIT в офіційному прес-релізі. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Актуальність швидкого обміну можна пояснити вигідністю конвертації, зазначають представники біржі криптовалют. Таким чином, якщо родич чи близька людина хоче надіслати фінансову допомогу людині, що знаходиться на території України, відпадає необхідність проводити операцію через міжнародні системи переказів у фіаті. По-перше, вони беруть вищі комісії за транзакції, а по-друге, конвертують долари, євро та інші валюти за курсом Нацбанку, який може значно відрізнятися від того, що запропонований на сайті. Для цього необхідно лише створити акаунт на біржі, підтвердити особу за допомогою Дії або через форму на сайті та отримати гроші на свій гаманець. Відповідно, обмін отриманої валюти на гривню займає кілька хвилин. Швидкою є й процедура, коли потрібна виведена криптовалюта – біржа скоротила час на подібні операції, а також пропонує мінімальні комісії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Другою причиною підвищення попиту на послуги може бути той факт, що навіть ті жителі країни, які не знають, як працює найбільша біржа криптовалют в Україні WhiteBIT, можуть легко обміняти фіатну валюту на криптовалюту, та навпаки по ринковій вартості (ціні останньої пропозиції на ринку). Таким чином, для найпростіших операцій відпадає необхідність розбиратися у тому, як працюють ордери, які пропонує українська біржа криптовалют, та біржовий стакан. Що описує багатьох початківців-інвесторів на території держави, де криптовалюти набувають популярності, підкреслюють представники біржі.

Третьою причиною, зазначають в компанії, може бути максимально короткий час верифікації документів для користувачів з України. Тоді як на більшості платформ ця процедура займає близько 24 годин, українська криптовалютна біржа WhiteBIT скоротила час на перевірку документів до 5 хвилин. Це стало можливим завдяки інтеграції біржі з державним порталом послуг Дія, яка відбулася у березні поточного року.

Зазначимо, що ця біржа криптовалют тісно співпрацює з держсектором, особливо на фоні російського вторгнення. Так, біржа криптовалют в Україні допомагає збирати кошти на потреби ЗСУ та гуманітарну допомогу. Крім того, підтримка, яку надає компанія, виділяється як найбільш значуща серед тієї, яку надають інші українські біржі криптовалют.

Олексій Алтинов

Теги: новини україни, новини компаній, валюта, гроші, обмін, документи, інвестор, крипта, криптовалютна біржа WhiteBIT, вигода

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій