субота, 4 травня 2024 г.

“Медрадіофізика-Плюс” уклала угоду на постачання обладнання для лікування раку

“Медрадіофізика-Плюс” уклала угоду на постачання обладнання для лікування раку

ТОВ “Медрадіофізика-Плюс” готове виконати свої зобов’язання як постачальника партії лінійних прискорювачів для українських медзакладів, що спеціалізуються на лікуванні онкологічних захворювань. Відповідний договір з державним підприємством “Медзакупівлі України” вже укладено.

Про це KВ повідомили в компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Тендер на закупівлю 15 лінійних прискорювачів був оголошений державним підприємством “Медичні закупівлі України” на майданчику Prozorro наприкінці травня цього року.

"Після тривалої боротьби серед кількох компаній-конкурентів загальну вартість обладнання вдалося знизити вдвічі. “Медрадіофізика-Плюс” виступила з найнижчою ціновою пропозицією – 541 млн гривень замість очікуваної замовником ціни в 1 млрд гривень", - йдеться у повідомленні.

За підсумками аукціону ДП “Медичні закупівлі України” оголосило ТОВ “Медрадіофізика-Плюс” переможцем тендеру та офіційно повідомило про намір укласти договір про постачання запропонованих лінійних прискорювачів Harmony від відомого шведського виробника, компанії Elekta.

Згідно з висновком ДП, ця пропозиція цілком відповідала вимогам тендерної документації та медико-технічним вимогам до обладнання, і наразі договір вже підписано.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Сьогодні МЗУ підписала угоду на закупівлю 15 лінійних прискорювачів. Закупівля мала найбільшу в історії агенції очікувану вартість в 1 млрд грн. Завдяки зусиллям всієї команди заощадити вдалося 482 млн грн або 47% доведеного бюджету… І це дійсно неймовірний результат, адже на заощаджені кошти ми зможемо купити ще більше необхідного обладнання. Ті ж самі додаткові лінійні прискорювачі в інші регіони”, – зазначив голова Комітету Верховної ради з питань здоров’я нації та медичного страхування Михайло Радуцький.

Компанія “Медрадіофізика-Плюс” пишається можливістю забезпечити українські онкологічні центри ефективним найсучаснішим обладнанням і готова поставити апарати вчасно та у повній відповідності до умов угоди.

Довідка:

Компанія "Медрадіофізика-Плюс"з 2019 року постачає медичним закладам України високоякісне обладнання для лікування онкологічних захворювань, а саме – медичні лінійні прискорювачі виробництва лідера галузі променевої медицини – компанії Elekta. Серед користувачів такого обладнання – провідні профільні лікарні у низці регіонів країни та Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова Національної академії медичних наук України. Місія ТОВ "Медрадіофізика-Плюс" – забезпечення доступності провідних радіологічних технологій для пацієнтів та лікарів в Україні.

Elekta – глобальна шведська компанія, яка розробляє та виробляє обладнання для променевої терапії та радіохірургії, а також клінічного лікування раку та захворювань головного мозку. Elekta представлена у більш ніж 120 країнах світу, має понад 40 офісів по всьому світу та близько 4700 співробітників.

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олексій Вєтров

Теги: новини україни, новини компаній, обладнання, “Медрадіофізика-Плюс”, онкологічні центри

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій