субота, 4 травня 2024 г.

“Інтергал-Буд” вчергове прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах

“Інтергал-Буд” вчергове прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва своїх проектів у столиці станом на серпень. Роботи ведуться на 8 об’єктах.

Про це KВ стало відомо з публікації пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Так, будівництво ведеться у ЖК “Сирецькі Сади”, ЖК “Теремки”, ЖК “Нивки-Парк”, ЖК “Паркові озера”, ЖК CITY HUB, ЖК “Голосіївський”, ЖК “Причал 8”, ЖК “Sky Avenue”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

ЖК комфорт класу “Сирецькі Сади” по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18Г продовжує активно будуватись. Також, там відновили будівництво та продаж квартир у будинку №10. Станом на зараз там влаштували пальове поле на 35%.

У будинку №6 стіни і перегородок із цегли влаштовані майже повністю – на 95%. Влаштування покрівлі завершене 66%. Монтаж віконних конструкцій – 86%.

Фасади улаштовані на 75%. Готовність металевих конструкцій – 10%. Інженерія – 20%.

ІТП – 70%. Оздоблення не включаючи ремонт квартир виконано на 82%. Влаштування дверей проведено на 52%. Влаштування каркасу вхідних груп повністю готове. Монтаж та пусконаладка ліфтів – 90%. Інженерні мережі всередині майданчиків – 72%.

Прогрес є й у будівництві будинку №9: там повністю влаштоване пальове поле, фундаментна плитка й монолітний каркас підвалу і цоколю. Влаштування стін і перегородок із цегли – 1%. Улаштування монолітного каркасу – 16%.

У ДНЗ ЖК “Сирецькі сади” улаштування монолітного каркасу зроблене на 99%. Влаштування стін і перегородок із цегли виконано на 35%. Влаштування покрівлі – 95%. Монтаж віконних конструкцій – 92%. Улаштування фасадів – 65%. Інженерні мережі всередині майданчиків готове на 90%. Влаштування благоустрою з чист.оздобл.вхідн.груп і огородж – 15%.

У житловому комплексі сімейного типу  "Нивки-Парк" за адресою просп. Перемоги, 67 також триває будівництво. Житловий комплекс поруч з парком та станцією метро “Нивки” буде складатись з 12 будинків від 12 до 16 поверхів.

Станом на середину серпня у 9 будинку влаштовано гідроізоляцію цокольної підземної частини на 35%. Улаштування монолітного каркасу майже повністю завершене –  98%. Заставні слаботочні системи та електрики повністю готові. Влаштування зовнішніх стін та перегородок з цегли на 91%, а внутрішніх на 69%. Монтаж металопластикових вікон та дверей готовий на 22%.

У 10 будинку також активно ведуться роботи: влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини – 59%. Влаштування вхідних груп – 11%. Влаштування зовнішніх стін та перегородок з цегли повністю готове, внутрішніх – на 97%. Влаштування покрівлі – 58%. Монтаж металопластикових вікон та дверей завершено на 96%. Облаштування фасадів – 90%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 71%, електромонтажні роботи – 39%. Стяжка МЗК та квартир – 50%, а тинькування стін МЗК та квартир – 66%.

Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові) – 25%. Монтаж дверей МЗК та квартир – 23%.

В 11 будинку влаштували гідроізоляцію цокольної підземної частини на 86%. Зворотня засипка – 60%. Улаштування вхідних груп готове на 92%, фасади улаштовані на 93%. Монтаж індивідуального теплового пункту – 95%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 99%. Монтаж інженерних мереж у квартирах з чистовим оздобленням виконаний на  92%. Вентиляція та димовидалення, система протипожежного захисту – 96%. Автоматизація інженерного обладнання – 80%. Чорнове та чистове опорядження (технічні приміщення) підвалів – 99%. Монтаж та пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 97%. Чистове оздоблення МЗК повністю зроблене.  Чистове оздоблення вхідних груп з монтажем огороджень та навісів – 53%. Інженерні мережі всередині майданчиків – 94%. Монтаж диспетчеризації лічильників холодної, гарячої води та опалення виконаний більше ніж на половину – 55%.

Не оминули роботи й на паркінгу вищезазначених будинків: там повністю влаштували котлован і зробили фундамент на 85%. Готовність монолітного каркасу – 86%. Влаштування гідроізоляції паркінгу – 49%. Зворотня засипка – 28%. Влаштування стін та перегородок із цегли (внутрішня) – 36%. Влаштування покрівлі (горизонтальна гідроізоляція) – 38%. Електромонтажні роботи – 10%.

Відзвітували й про хід будівництва нового ЖК “Паркові Озера” по вул. Воскресенська, 2а, поряд із парком “Перемога”. Там будують чотири житлові будинки, розташовані на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25 поверхів.

В першій секції виконали покрівельні роботи на 90%. Тинькувальні роботи виконали на  24 поверсі, тривають сантехнічні та електромонтажні роботи.  Стяжка підлоги виконана на 19 поверсі. Вікна встановили на 98%. Монтаж ліфтового обладнання готовий також на  98%. Влаштування фасадів – 90%.  Вхідні двері встановили на 10-18 поверхах.

В секції №2 покрівельні роботи виконали на 95%. Влаштування фасадів – 90%. Сантехнічні та електромонтажні роботи тривають. Повністю зведено стіни та встановлено вікна.  Монтаж ліфтів – 95%. Тинькувальні роботи – 17 поверх.  Стяжка підлоги – 3-9 поверх.

В секції №3 повністю влаштовано монолітний каркас. Цегляна кладка стін завершена на 12-17 поверхах, а монтаж вікон на 3-11 поверхах.

В секції №4 тривають сантехнічні та електромонтажні роботи.

Суттєвий прогрес відбувся у будівництві паркінгу: там завершили пальове поле, встановили фундаментну плиту та плиту перекриття, Прокладка зовнішніх мереж готова на 70%.

У ЖК бізнес класу CITY HUB по вул. Кудряшова, 8-10 будують два будинки висотою в 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, що об'єднує 2 будівлі та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць.

У будинку №1 повністю влаштували гідроізоляцію цокольної підземної частини. Покрівля влаштована на 91%. Монтаж металопластикових вікон та дверей – 97,5%. Улаштування фасадів – 74,5%. Монтаж електрощитової – 35%. Сантехнічні роботи ВК, О,ТМ (квартири, МЗК, підвал) – 79,5%. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 88 %. Вентиляція і димовидалення виконали більше ніж на половину –  65%. Система протипожежного захисту СПС.СО, БЗ, ДСПЗ, СЗП – 54%. Двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш – 90,5%. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 95%. Чистове оздоблення МЗК – 80,5%.

У будинку №2 влаштували палевий фундамент на 81%.

Роботи ведуться й на паркінгу: влаштування котловану виконали на 88,5%. Влаштування фундаменту підпірної стіни (палі) – 100%. Влаштування підпірної стіни – 53%. Влаштування фундаменту – 54%. Влаштування монолітного каркасу паркінгу готове на половину. Влаштування гідроізоляції паркінгу -39,5%. Влаштування внутрішніх стін і перегородок із цегли – 35%. Влаштування покрівлі – 22,5%. Улаштування фасадів – 11,5%. Чистове оздоблення – 11,0%.

У комплексі бізнес класу ЖК “Голосіївський” по вул. Васильківська, 37 зведуть 2 будинки висотністю у 25 поверхів на території площею 1,14 га.

У першому будинку гідроізоляцію цокольної підземної частини влаштували на 60%. Влаштування вхідних груп – 50%. Влаштування зовнішніх стін із керамоблоку – 95%. Влаштування стін і перегородок із керамоблоку (внутрішня) – 95%. Улаштування фасадів – 35%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 58%. Монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням – 39%. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 40%. Вентиляція і димовидалення – 15%. Стяжка МЗК та квартир – 26%. Штукатурення стін – 48%. Чорнове та чистове опорядження (технічні приміщення) підвалів – 5%. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 60%. Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові) – 45%.

У будинку № 2  влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини виконали опки на 31%. Улаштування монолітного каркаса – 75%, натомість, він повністю готовий у підвалі. Закладні слаботочних систем та електрики – 75%. Влаштування внутрішніх  стін і перегородок із керамоблоку готове на 38%, а зовнішніх на 44%.

У паркінгу на 30%. влаштували монолітний каркас і на 9% гідроізоляцію. 

У ЖК “Теремки”, по вул. Академіка Заболотного, 15, що знаходиться в оточенні парків та лісів також тривають роботи. Комплекс складатиметься з 5-ти будинків. Там забудовник повідомив про поновлення будівництва 4 та 5 будинків. 

На території ЖК  “Причал 8” по вул. Канальна, 8 будують 2 будинки. Особливістю комплексу “Причал 8” є розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу. Там також відзвітували про поновлення будівництва, зокрема, у 2 будинку. 

Будівництво відновили й ЖК Sky Avenue за адресою вул. Святослава Хороброго, 3.

Там зводяться 6 житлових будинків на 16 поверхів кожний і вже завершили будівництво першого будинку на 5 секцій.Також, забудовник повідомив про відновлення робіт на майданчику 2 будинку.

Як раніше писала KВ, у  Києві, з 30 вересня по 1 жовтня, стартує масштабна спортивна подія “Київський марафон Незламності 2023” з дистанцією в 21 км. Партнером заходу стала компанія “Інтергал-Буд”. Прибуток від заходу буде передано на закупівлю військової техніки для ЗСУ через UNITED24.

Читайте: “Інтергал-Буд” стала партнером Київського марафону Незламності 2023

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, будівництво, забудова, інтергал-буд, ринок нерухомості, хід будівництва, поновлення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій