четвер, 2 травня 2024 г.

“Illinsky House: як краєвиди та дух Подолу надихають на створення нових історій” - новий фотопроєкт від Alliance Novobud

“Illinsky House: як краєвиди та дух Подолу надихають на створення нових історій” - новий фотопроєкт від Alliance Novobud

Зіркова родина корінних киян Ірини та Вячеслава Дюденко стали героями великого фотопроєкту будівельної компанії Alliance Novobud. Проєкт присвячений Подолу, весні та клубному будинку Illinsky House. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Ірина Дюденко – режисерка-постановниця шоу-програм та конкурсів краси, Вячеслав Дюденко – стиліст зачісок, власник преміального салону DYUDENKO art of hair.

“Герої фотосесії ідеально відчули атмосферу історичного місця та самого клубного будинку. У своїх образах для семи різнопланових локацій Ірина та Вячеслав відтворили власні враження та емоції від перебування на будівельному майданчику: від захвату запаморочливими краєвидами, які відкриваються з вікон Illinsky House, до поваги за високу якість будівництва та застосування натуральних матеріалів для оздоблення як фасаду, так і внутрішніх просторів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У компанії зауважили, що фотопроєкт “Клубний будинок Illinsky House: як краєвиди та дух Подолу надихають на створення нових історій” вийшов на шпальтах порталу про світське життя, моду та подорожі JetSetter.ua. 

Зокрема, матеріал наповнений не лише якісними світлинами фотографа Андрія Заводова, а й роздумами головних героїв, корінних киян, щодо феномену сучасного Подолу, важливості його розвитку та необхідності появи тут нових будівель з виваженою архітектурою. Особливе місце у фотопроєкті займає клубний будинок Illinsky House, який стане, на думку Вячеслава Дюденка, зразком мистецтва архітектури поза часом.

“Замислюючи проєкт, ми мали на меті звірити емоції та прагнення тих, хто спроєктував та будує клубний будинок Illinsky House, з враженнями реальних людей, його потенційних резидентів. Саме зараз, коли будинок практично готовий, легше уявити себе його мешканцем, відчути атмосферу та зручність локації, аніж просто дивлячись на рендери чи гортаючи рекламний буклет. Головними героями фотопроєкту стала креативна та успішна родина корінних киян, які, як ніхто інший, цінують дбайливе ставлення до забудови Подолу та знають ціну якості й рівень комфорту помешкання в одному з кращих районів столиці”, – розповіла директорка з маркетингу Alliance Novobud Ірина Міхальова. 

Довідка KВ: Ilinsky House – клубний будинок та яскравий представник сучасної та виваженої забудови Подолу. Два будинки з містким дворівневим підземним паркінгом гармонійно вписуються в природний та урбаністичний контекст низинної частини історичного центра Києва. “Тиха” архітектура проєкту підкреслює дбайливе ставлення до історії Подолу. Для будівництва клубного будинку в стилі неокласики використовуються інноваційні технології та натуральні матеріали. В оздобленні фасадів та внутрішніх просторів домінують натуральний камінь, декоративна цегла та керамограніт. Введення в експлуатацію заплановане на III квартал 2023 року.

Нагадаємо, що це вже другий фотопроєкт креативної команди департаменту маркетингу Alliance Novobud, який був відзнятий на будмайданчику одного з комплексів девелопера. 

Зокрема, перший фотопроєкт вийшов у березні та відбувся на будмайданчику концептуального ЖК Montreal House в Києві. Тоді успішні киянки, маркетологині великих компаній, знялися у новому фотопроєкті “Жінки у великому місті” будівельної компанії Alliance Novobud. Героїні представили своє бачення життя у комплексі бізнес-класу, який відповідає ритмові великого міста. 

Читайте: Alliance Novobud створив креативний весняний фотопроєкт “Жінки у великому місті”

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, весна, фотопроєкт

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій