п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Игорь Кушнир: Мы справились с предыдущими локдаунами и этот не станет исключением

Игорь Кушнир: Мы справились с предыдущими локдаунами и этот не станет исключением

Глава правления – президент “Киевгорстроя” Кушнир Игорь Николаевич прокомментировал вероятное влияние ужесточенного карантина на работу компании.

Об этом KV стало известно из сообщения на сайте ЧАО "ХК "Киевгорстрой" 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

С 5 апреля Киеву предстоит жесткий локдаун. К уже существующим мерам добавилось закрытие школ и детских садов, а также ограничение на работу общественного транспорта. Как и при любых других внештатных ситуациях, на “Киевгорстрой” сразу посыпались вопросы “что будет со стройками”. 

Глава компании Игорь Кушнир заявил, что процесс строительства не зависит от закрытия садов или школ. Но работа общественного транспорта на него все-таки влияет, и ограничения могут наложить определенный отпечаток на темпы строительства. По его словам, при необходимости рабочие будут доставляться на стройку специальным транспортом, организованным силами подрядчиков. Кроме того, с ужесточением карантина, компания дополнительно позаботится о наличии масок и антисептиков у строителей. Проблем же с поставками стройматериалов не ожидается.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Также Игорь Кушнир прокомментировал ситуацию по поводу работы консультационных отделов компании. Он отметил, что сотрудники в полной мере обеспечены защитными средствами, масками, дезинфекторами. Также он напомнил, что уже год компания практикует консультации по видеосвязи. Поэтому любой желающий, не выходя из дома, может получить интересующую информацию и ответы на свои вопросы касательно недвижимости. Президент “Киевгорстроя” упомянул в этой связи про приложение LiveIn, с помощью которого выбор квартиры становится еще проще, где бы человек не находился. 

“Мы уже справились с несколькими локдаунами и этот, думаю, не станет исключением! Так что моем руки, носим маски. И каски, если на стройке. Все будет хорошо!” – заявил Игорь Кушнир.

Читайте: Однокомнатные квартиры в ЖК “Киевгорстроя”

Фото: пресс-служба ЧАО "ХК "Киевгорстрой"

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, новости компаний, строительство, карантин, купить квартиру в Киеве, киевгорстрой, игорь кушнир, локдаун

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.