п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Хит-парад новостей от КиевVласти, 27 июля – 2 августа 2020 года

Хит-парад новостей от КиевVласти, 27 июля – 2 августа 2020 года

В хит-параде новостей КиевVласть прошедшей недели лидирует новость из столицы, где, по словам депутата Киевсовета Ольги Веремеенко, киевская партийная организация “ВО “Батькивщина” окончательно взята под контроль строительным лобби столицы. На втором месте – новость из Борисполя Киевской области, где произошло смертельное ДТП, в котором столкнулись минивен и легковой автомобиль, в результате удара микроавтобус влетел в отбойник и погиб водитель. И на третьем – сообщение пресс-службы "Киевоблэнерго" о том, где 2 августа 2020 года на Киевщине должны были пройти плановые отключения электроэнергии. Эти и другие новости – в хит-параде новостей от КиевVласть за минувшую неделю.

За прошедшую неделю самыми популярными на сайте КиевVласть стали следующие новости.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

1. Член бюро Оболонской районной организации партии “ВО “Батькивщина”, депутат Киевсовета Ольга Веремеенко (на фото) написала заявление о выходе из партии. Она заявляет, что решение было вынужденным, так как киевская партийная организация окончательно взята под контроль строительным лобби столицы. В открытых источниках утверждают, что теперь эта партийная ячейка контролируется “смотрящим” за Киевом Денисом Комарницким и сыном экс-мэра столицы Степаном Черновецким. 

2. 27 июля под Борисполем Киевской области произошло смертельное ДТП. Столкнулись минивен и легковой автомобиль. От удара микроавтобус влетел в отбойник. Погиб водитель. Предварительно, один из водителей уснул за рулем. 

3. 2 августа 2020 плановые отключения электроэнергии в Киевской области пройдут в Белоцерковском, Богуславском, Броварском, Васильковском, Иванковском, Киево-Святошинском, Макаровском, Мироновском, Ракитянском, Сквирском, Ставищенском, Таращанском, Тетиевском и Ягомтинском районах. Без света остается и часть населенных пунктов Ирпенского региона, сообщает пресс-служба "Киевоблэнерго" (*).

4. В Фастове (Киевская обл.) будет построен логистический контейнерный терминал. Земельный аукцион выиграла фирма ООО "Контейнерный терминал Фастов" (**), зарегистрированная за неделю до объявления о проведении земельных торгов, принадлежащая известному бизнесмену в области контейнерных перевозок.

5. В субботу, 1 августа, в Киеве начнется ограничение движения транспорта в районе транспортной развязки на пересечении Днепровской набережной и просп. Соборности. Как запланировано, ограничение продлится до 25 сентября.

Читайте: Хит-парад новостей от КиевVласти, 20-26 июля 2020 года

Рейтинг новостей составляется на основании количества просмотров на сайте КиевVласть за определенный период.

* ПРАТ КИЇВОБЛЕНЕРГО (код ЄДРПОУ: 23243188)

** ТОВ "Контейнерний термінал Фастів" (код ЄДРПОУ: 43680813) 

Фото: Фейсбук Ольги Веремеенко

КиевVласть

Игорь Константинов

Теги: новости киева, новости киевщины, киевсовет, киевоблэнерго, хит-парад, Денис Комарницкий, во батькивщина, ольга веремеенко, днепровская набережная, степан черновецкий, проспект соборности, логистический контейнерный терминал фастов

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.