четвер, 18 квітня 2024 г.

Глава “Киевгорстроя” Игорь Кушнир - один из лучших топ-менеджеров Украины

Глава “Киевгорстроя” Игорь Кушнир - один из лучших топ-менеджеров Украины

Главу правления – президента “Киевгорстроя” Кушнира Игоря Николаевича признали одним из лучших топ-менеджеров Украины. Соответствующий список из 36 управленцев был составлен и опубликован журналом “Фокус”.

Об этом KV стало известно из сообщения на сайте ЧАО “ХК ”Киевгорстрой”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Во все времена на руководителе компании лежит огромная нагрузка, связанная с колоссальной ответственностью. Стоит ли говорить, что пандемийный год еще больше добавил хлопот каждому из 36 СЕО, которые попали в итоговый рейтинг. Причем независимо от отрасли, у каждой компании были новые задачи, а у топ-менеджеров – новые непростые вызовы, — отмечают организаторы рейтинга. – В кризис всегда выигрывает тот, кто привлек на свою сторону смелых и профессиональных управленцев. Потому что в сложные времена бренд, история и даже количество ресурсов играют меньшую роль, чем личности, стоящие во главе бизнеса”.

По словам самого Кушнира Игоря Николаевича, за каждой персональной наградой руководителя стоят усилия всего коллектива.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“Успех в любом деле имеет три составляющие. Первое – умение ориентироваться в разных обстоятельствах и принимать соответствующие решения. То, что было правильно и подходило под вчерашние условия, сегодня может не сработать. Нужно “держать нос по ветру”.  Второе – ежедневная рутинная работа коллектива по всей вертикали. В бизнесе, как в спорте: чем больше и интенсивней тренируешься, тем лучше результат. И третье – умение рисковать. Потому что ничем не рискуя, нельзя победить! Все звания и награды, попадания в рейтинги – это, в первую очередь, результат всей команды “Киевгорстроя”. Благодаря ее профессионализму, я могу смотреть вперед и держать руку на пульсе”, — отметил президент “Киевгорстроя”.


Формирование рейтинга проходило в два этапа. На первом были определены наиболее значимые для украинской экономики рынки, среди которых аграрный, финансовый, промышленность, недвижимость, энергетика и нефтегаз, ритейл, IT, пищепром, фармацевтика, авторынок, телеком, алкогольный рынок. На втором этапе аналитики, отраслевые эксперты и участники рынка анализировали лонг-лист с претендентами, выставляя им баллы по следующим параметрам: публичность, достижения в должности, репутация, влиятельность. Баллы суммировались и выводились для каждого участника отдельно. Получившие самое большое количество баллов СЕО в итоге попали в рейтинг.

Игорь Кушнир становиться одним из лучших топ-менеджеров Украины уже в пятый раз.

Читайте: Игорь Кушнир: В 2020 году активы “Киевгорстроя” выросли на 20%

Фото: пресс-служба ХК “Киевгорстрой”.

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, новости компаний, купить квартиру в Киеве, киевгорстрой, недвижимость, КГС, игорь кушнир

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.