четвер, 28 березня 2024 г.

Фонд Вадима Столара витратив на допомогу армії, лікарням та людям майже 100 млн гривень за 100 днів

Фонд Вадима Столара витратив на допомогу армії, лікарням та людям майже 100 млн гривень за 100 днів

Волонтерський фонд Вадима Столара відзвітував про свою роботу від початку російської агресії. За сто днів масштаб допомоги Збройним Силам, Теробороні, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонслужбі, а також медзакладам і людям у скрутних обставинах сягнув майже 100 млн гривень.

Відповідний звіт, як передає KВ, опубліковано на Facebook-сторінці Фонду.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“З 24 лютого ми допомагаємо там, де на нас чекають: ЗСУ та ТРО, бомбосховища, лікарні, переселенці, діти героїв, старенькі, українці у гарячих точках… цей список можно продовжувати дуже довго. Фонд Вадима Столара ніколи за залишався осторонь. Без ваших донатів нам би не вдалося допомогти у таких масштабах! Підготували звіт, аби кожен міг побачити, до чого долучився. Цифри вразили навіть нас”, – написали представники Фонду.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зокрема, було надано: 613 980 порцій гарячого харчування, 101 880  продуктових наборів, 87 500 літрів палива, 35 860 одиниць медикаментів, 5 463 одиниці військового спорядження, 6 позашляховиків. Загалом Фонд разом з його засновником на даний момент витратив на допомогу 99,5 млн гривень. 

“Вірю, що разом ми – обов’язково переможемо! Гуртуймося навколо нашої країни, Президента та народу, аби наблизити Перемогу”, – закликає Вадим Столар.

Фонд Вадима Столара тримає оборону в тилу, допомагаючи українським кіборгам. Зокрема, за 100 днів надали допомогу десяткам підрозділів ЗСУ, зокрема ГУРу, з’єднанням ТРО, прикордонникам, Нацгвардії, Нацполіції та Держохороні (повний список підрозділів є на сторінці Фонду у Facebook).

“Наші волонтери здолали тисячі кілометрів доріг, перевантажили сотні тонн гуманітарної допомоги, побували у десятках міст та сіл різних областей України. А саме: Київ та область – Буча, Ірпінь, Іванково, Макарів, Немішаєве, Бородянка, Козин, Бровари,  Ржищев, Березань; Чернігів та область, Прилуки, Тарасів, Львів, Мукачево, Трускавець, Одеса, Харків, Рівне, Курахово, Дружківка, Кремінна, Добропілля, Краматорськ, Покровськ, Білокуракинська ОТГ, Гребінківська ОТГ, Олександрія, Білокуракінська ОТГ, Троїцька ОТГ, Піщанка, Жмеринка…” – перераховують у Фонді.

Там також розповідають про допомогу медичним закладам.

“Маємо пам’ятати, наскільки важливо підтримувати медиків, адже вони рятівники нарівні з армією! Нам вдалося допомогти ліками, продуктами харчування та найнеобхіднішим таким медзакладам: Дитяча лікарня “Охматдит”; Інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова; Лікарня швидкої допомоги,  Київ; Клінічна лікарня №1, Київ; Національний інститут раку; Клінічна лікарня №18, Київ; Військовий госпіталь, Київ; Клінічна лікарня “Феофанія”; Друга дитяча лікарня, Київ; Районна лікарня м. Курахово; Яблунівська районна лікарня; Клінічна лікарня № 17, Харків та ін.” – розповідають у Фонді Вадима Столара.

Волонтери закликають пам'ятати, що війна не скінчилася та обіцяють продовжувати всіма силами підтримувати армію та цивільних.




“Закликаємо кожного, хто має можливість допомагати – долучайтесь! Кожен ваш донат – це врятоване життя! Допомогти можна тут. Дякуємо кожному, хто з нами. Тримаємо оборону в тилу і далі. Слава нашим Захисникам! Слава Україні!” – резюмують у Фонді.

Нагадаємо, Київщина продовжує отримувати допомогу від наших закордонних партнерів. У Вишневому пожежно-рятувальні загони ДСНС Бородянки та Іванкова отримали дві одиниці спецтранспорту від Австрії.

Читайте: Рятувальники Бородянки та Іванкова Київської області отримали спецтранспорт від Австрії (фото)

Фото: пресслужба фонду

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, волонтерство, фонд, звіт, 100 днів

четвер, 28 березня 2024 г.
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
15:24
У Києві вручили нагороди переможцям конкурсу стартапів ProIT Startup Toloka
15:15
На Харківщині під черговим обстрілом рф загинула щонайменше одна людина, є поранені
15:05
На Київщині без електропостачання наразі 300 точок обліку, – Міненерго
14:45
СБУ затримала високопосадовця Київської ОВА, який збирався шпигувати на користь рф
Календар подій