субота, 20 квітня 2024 г.

Двічі непокараний прокурор: журналісти оприлюднили скандальні подробиці про вбивцю, який розчленував свою співмешканку

Двічі непокараний прокурор: журналісти оприлюднили скандальні подробиці про вбивцю, який розчленував свою співмешканку

На Київщині затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві співмешканки. Фігурант задушив свою кохану, розчленував її, а частини тіла заховав у різних місцях. Затриманим виявився 37-річний Петро Бігун (на фото). Чоловік працював у прокуратурі, балотувався в депутати, був учасником ток-шоу.

Про це, як передає KВ, йдеться в дописі на Facebook-сторінці журналістки Анни Бабінець. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Днями Петра Бігуна затримала поліція, бо вважає, що Петро вбив та розчленував свою кохану… Чоловік дуже професійно приховував свій злочин. Здавалося б, звичайний маньяк. Але ні, не звичайний: вихований за бюджетні гроші та двічі, по суті, не покараний за вчинені злочини”, – пише журналістка. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Анни Бабінець, правоохоронці, розповідаючи про злочин “адвоката” та учасника ток-шоу “Одруження наосліп” ані слова не кажуть, що фігурант насправді колишній правоохоронець, слідчий прокуратури. Найцікавіше, що правоохоронець з “хвостом” дрібних та крупних злочинів.

Як повідомляє журналістка, розпочався злочинний ланцюжок у 2016 році, коли працюючи слідчим у особливо важливих справах київської прокуратури, Петро Бігун напився і перекинувся на своєму Мерседесі S500L – на щастя, ніхто не постраждав. Провадження закрили через термін давності і прокурора, звісно ж, не покарали за те, що він їздив п’яним за кермом.

Непокараного “прокурора” це не зупинило: у 2017 році суд звинуватив слідчого Бігуна у службовій підробці: він складав неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Його визнали винним у підробці документів, але дали іспитовий термін і він так і не потрапив у тюрму.

Далі Бігун стає адвокатом та двічі балотується у депутати – один раз у столиці від партії “Правий сектор”, другий – як самовисуванець до Верховної Ради. 

Бекграунд колишнього слідчого ніхто не перевіряв і Рада могла б отримати чергового скандального депутата, який жив би за податки громадян. Далі фігурант вбиває 39-річну жінку та професійно приховує злочин.

“Тут важливо усвідомити, що приховувати злочини Петро Бігун навчився за бюджетні кошти – коли працював слідчим прокуратури у особливо важливих справах. Коли підробляв документи та вийшов сухим з води”, – зауважила журналістка.

Нагадаємо, 5 червня між селами Нові та Старі Безрадичі на Обухівщині у валізі виявили частини тіла жінки. Рештки залишили на березі водойми. 12 липня правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві співмешканки.За даними слідства, він вбив жінку та розчленував її тіло. Деякі частини тіла вбитої підозрюваний склав у валізу та викинув у водойму, серце загиблої знайшли у його холодильнику.

Читайте: На Київщині затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві та розчленуванні співмешканки (відео)

Фото: Facebook Анни Бабінець

КиївВлада

Олександр Попов

Теги: новини київщини, новини київської області, правоохоронці, прокурор, вбивство, розчленування, анна бабінець, петро бігун, слідчий

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.