п'ятниця, 29 березня 2024 г.

“ДТЕК Київські регіональні електромережі” відновили роботу центрів обслуговування клієнтів у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові

“ДТЕК Київські регіональні електромережі” відновили роботу центрів обслуговування клієнтів у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові

Компанія “ДТЕК Київські регіональні електромережі” продовжує відновлювати роботу центрів обслуговування клієнтів (ЦОК) у Київській області. Наразі відновлено роботу ще шести центрів обслуговування клієнтів у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові.

Про це KВ повідомила пресслужба компанії “ДТЕК Київські регіональні електромережі”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно з повідомленням, центри обслуговування клієнтів “ДТЕК Київські регіональні електромережі” у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові працюватимуть з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 години без перерви та з дотриманням всіх заходів безпеки. Клієнти зможуть отримати послуги, які передбачають особистий візит до фахівців. Також в компанії радять користуватися доступними та зручними дистанційними каналами зв’язку та онлайн-сервісами. Загалом компанія вже відкрила в області 13 центрів обслуговування клієнтів.

Для того щоб швидко та зручно отримувати всі послуги,в компанії також цілодобово працюють дистанційні сервіси: чат-бот у Viber та Telegram, особистий кабінет на сайті, мобільний додаток “Мережі онлайн” (доступний в AppStore та Google Play Market), автоматичне IVR-меню кол-центру — +38(044)4590740, (067)4957040, (099)4957040, (093)4957040, окрема лінія для юридичних осіб— (050)4957040.

Для клієнтів, які мають необхідність особисто завітати в ЦОК, оператор системи розподілу частково відновив роботу центрів обслуговування клієнтів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що в центрах обслуговування клієнти зможуть залишити заявки та отримати послуги щодо відновлення документів, які мешканці Київщини втратили під час бойових дій та розв’язувати питання щодо договорів на розподіл електроенергії зруйнованих будинків. Також клієнти зможуть отримати послуги з перезаключення договорів, коригування показів приладів обліку, прийому звітів за об’єми споживання юридичних клієнтів та інші послуги.

У компанії також зазначають, що задля безпеки клієнтів, співробітники центрів поінформовані про укриття та бомбосховища, що знаходяться поблизу. У випадку оголошення повітряної тривоги вони підкажуть, як швидко їх дістатися, щоб убезпечити себе від обстрілу.

Наразі центри обслуговування відкрито за адресами: в смт Бородянка по вулиці Заводська, 1-а; в м. Ірпінь по вулиці 2-й Північний Тупік, 2; в смт Іванків по вулиці Хоменка, 16-б; в смт Макарів, пров. Заводський, 1а; в м. Обухів, вул. Чумацький шлях, 32 та в м. Фастів, вул. Ступака, 27. Офіси працюватимуть з 9:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю.

Нагадаємо, у Київській області аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло на території всіх громад, що постраждали від бойових дій. Електроенергія була подана у 600 населених пунктів в домівки 260 тис. родин. Роботи були виконані за 45 днів, а не 60, як було анонсовано раніше.

Читайте: На Київщині за 45 днів повністю відновили електропостачання звільнених від окупантів громад

Фото: ДТЕК Київські регіональні електромережі.

КиївВлада

Бровко Ігор

Теги: новини київщини, новини київської області, війна, російська агресія, ірпінь, дтек, відновлення, бородянка, електропостачання, Фастів, макарів, обухів, іванків, цок, центри обслуговування клієнтів

п'ятниця, 29 березня 2024 г.
14:47
СБУ витратить 7,3 млн гривень на обладнання для відеоспостереження
14:36
Зеленський: РНБО при новому керівництві має в першу чергу забезпечити державу якісним прогнозуванням ситуацій
14:04
У столиці планують створити безбар’єрне туристичне середовище
13:44
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
13:24
За добу втрати ворога зросли на 820 осіб, 56 БПЛА та 5 крилатих ракет, - Генштаб ЗСУ
13:03
На Північному мосту обмежать рух транспорту до 15 червня (схема)
12:42
У столиці судитимуть росіянина, який скоїв розбійний напад на аптеку
12:24
В Україну повернули тіла 121 полеглого оборонця
12:02
У Польщі переговори щодо українського зерна не мали успіху, але Сольський налаштован оптимистично, - ЗМІ
11:44
Руслан Кравченко: Німеччина продовжить допомагати Київщині у процесі відбудови
11:25
Комунальні підприємства Вишневого подарують військовим два авто вартістю 110 тисяч доларів
11:01
29 комунальних медзакладів столиці підключено до Реєстру територіальної громади, - КМДА
10:47
Голосіївська окружна прокуратура через суд вимагає повернути державі приміщення вартістю понад 6,7 млн гривень
10:28
Унаслідок нічної атаки рф пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях, - Шмигаль
10:04
На Київщині внаслідок падіння уламків пошкоджені два приватні будинки, - Руслан Кравченко
09:42
Київ збільшив вартість транспортної карти до 75 гривень з 1 квітня
Календар подій