неділя, 28 квітня 2024 г.

Девелопер KAN звітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у січні

Девелопер KAN звітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у січні

Столичний девелопер KAN прозвітував про січневу динаміку будівництва житлового комплексу “Файна Таун” у Шевченківському районі Києва. У січні компанія ввела в експлуатацію три будинки ЖК “Файна Таун” і продовжила будівельні роботи ще на шести будівельних майданчиках. Мова йде про 37-42 будинки ЖК. 

Про це KВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Смак ранкової кави ще кращий, коли ви читаєте про успіхи вашого майбутнього дому. Зазирніть до нашого звіту за січень 2024 року і подивіться на динаміку будівництва ЖК “Файна Таун”, – йдеться у повідомленні. 

Зокрема, будинки 34, 35, 36 14 черги введені в експлуатацію та одержано сертифікат. Передача ключів щасливим власникам розпочнуться вже у лютому.

“Весною вперше у “Файна Таун” виконаємо озеленення з посівних лугових трав замість звичного газону у внутрішньому дворі житлових будинків, щоб максимально занурити  мешканців до природного середовища Альпійського лугу”, – розповіли в компанії. 

Також у компанії повідомили, що в лютому будівельники розпочнуть монтаж огородження велосипедно-пішохідного мосту, відкриття якого планується вже весною.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У січні забудовник завершив в повному обсязі кам'яні та монолітні роботи на території 37 будинку. Також на цьому будмайданчику на 50% виконані внутрішні інженерні мережі, а ще – змонтовані радіатори опалення у квартирах та встановлено вхідні двері. 

“Розпочали оздоблення місць загального користування. Тинькувальні роботи завершені повністю. Стяжки підлог закінчені повністю, крім перших поверхів. Розпочали укладання плитки підлоги та вже закінчили майже на 75%, залишилися вхідні групи перших поверхів. Змонтували всі віконні конструкції на 100%. Вітражі перших поверхів комерційних приміщень та вхідних груп закінчені на 80%”, – додали в пресслужбі.

Також по цьому об'єкту завершені на 40% фасадні роботи та на 70% – утеплення фасаду будинку мінеральною ватою. На 100% виконано гідроізоляцію терас та покрівель, та і саму покрівлю.

У лютому тут мають розпочати вже оздоблення вентфасадом останнього поверху, що вирізняється своєю унікальною архітектурним задумом та має стати справжньою прикрасою в кольорі бромованого алюмінію.

На території 38 будинку 13 черги компанія у січні завершила спорудження монолітного залізобетонного каркаса будинку та на 70% виконала кам'яні роботи. Повністю заведено в будинок зовнішні інженерні мережі.

“Віконні конструкції змонтовані на 50% та вже весною плануємо повністю закінчити скління всього будинку та розпочинати стяжки й оздоблення місць загального користування”, – додали в компанії.

На 55% завершено монолітно залізобетонний каркас 9 з 16 поверхів 39 будинку і вже розпочали виконання кам'яних робіт (15%). У 40 будинку завершено фундамент будинку, тож компанія вже розпочала спорудження монолітного залізобетонного каркаса.

“За січень виконали вертикальні конструкції підвалу та вже в березні беремося за плити перекриття першого  поверху”, – зауважили в компанії. 

У 41 будинку змонтовано вже шість поверхів монолітно залізобетонного каркаса з 16 поверхів (35%). Компанія планує до березня вийти на стадію восьмого поверху. 

Розпочали повноцінну роботу зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса у 42 будинку, де до літа мають завершити 7-9 поверхів.

Нагадаємо, що будівельна компанія KAN повідомила про завершення будівництва Архітектурно-інженерного колегіуму А+ у ЖК “Файна Таун”, відкриття якого очікується вже у вересні 2024 року. Наразі триває набір вихованців у дитячий садочок, а реєстрація до школи – в самому розпалі.

Читайте: Архітектурно-інженерний колегіум А+ відкрив набір учнів у 1-8 класи (відео)

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, KAN, KAN, KAN Development, відновлення, зведення, Файна таун, новини будівельного ринку, житло в києві, динаміка будівництва, січень

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій