четвер, 2 травня 2024 г.

Девелопер KAN звітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у лютому

Девелопер KAN звітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у лютому

Столичний девелопер KAN прозвітував про динаміку будівництва ЖК “Файна Таун” у Шевченківському районі Києва. У лютому компанія відкрила показ квартир у будинках 34, 35, 36 дев'ятої черги, а також оголошено плани передачі квартир власникам до літа. У лютому стартував і монтаж огородження велосипедно-пішохідного мосту. Компанія також активно вела роботи ще на території шести будинків комплексу.

Про це KВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зокрема, компанія вже розпочала показувати перші квартири в будинках 34, 35, 36 дев’ятої черги.

“...до літа плануємо передавати ключі щасливим власникам. Вибрали підрядника та закуповуємо насіння посівних лугових трав, щоб вже у квітні їх посіяти та цього літа насолоджуватися їх різноманіттям у внутрішньому дворі 14 черги”, – йдеться у повідомленні. 

Також у компанії повідомили, що в лютому будівельники розпочали монтаж огородження велосипедно-пішохідного мосту, відкриття якого заплановане вже цієї весни.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На території 37 будинку будівельники завершили кам'яні та монолітні роботи в повному обсязі, на 75% – внутрішні інженерні мережі.

“Змонтовані радіатори опалення у квартирах та встановили вхідні двері. Змонтовані обладнання насосної та теплового пункту будинку. Роботи з оздоблення місць загального користування йдуть за планом та вже укладена плитка на всіх, крім перших поверхів у місцях загального користування”, – розповіли у пресслужбі. 

Також у цьому будинку розпочали влаштовувати стяжки підлог перших поверхів. Фінішували роботи із монтажу віконних конструкцій та на фініші – вітражі перших поверхів комерційних приміщень та вхідних груп.

“Фасадні роботи станом на сьогодні завершені на 60%, загалом на 80% закінчено утеплення фасаду будинку мінеральною ватою. Починаємо оздоблення вентфасадом останнього поверху, що вирізняється своїм унікальним архітектурним замислом та стане справжньою прикрасою в кольорі брошурованого алюмінію”, – додали в компанії. 

На території 38 будинку 10 черги компанія у лютому завершили роботи зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса будинку, на 85% завершені кам'яні роботи, на 75% змонтовані віконні конструкції. У компанії зауважили, що до кінця березня планує повністю закінчити скління всього будинку, починати стяжки та оздоблення місць загального користування.

На 75% завершено монолітно залізобетонний каркас 12 з 16 поверхів 39 будинку  і вже розпочато кам'яні роботи (40%), У 40 будинку завершено фундамент будинку і вже розпочали спорудження монолітного залізобетонного каркаса. Також виконано підвальний та перший поверх будинку в залізобетонному каркасі. Виконуються роботи з гідроізоляції фундаментів.

У 41 будинку із 16 поверхів монолітний залізобетонний каркас виконано на дев’яти (50%) і тривають кам'яні роботи – виконується кладка на 2 поверсі будинку.

Розпочали повноцінну роботу зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса 42 будинку.

“До літа маємо завершити 7-9 поверхів даного будинку в залізобетоні, а зараз вже маємо підвальний та перший поверх у моноліті та не зупиняємося, а лише нарощуємо темп”, – резюмували  у пресслужбі.

Нагадаємо, що будівельна компанія KAN повідомила про завершення будівництва Архітектурно-інженерного колегіуму А+ у ЖК “Файна Таун”, відкриття якого очікується вже у вересні 2024 року. Наразі триває набір вихованців у дитячий садочок, а реєстрація до школи – в самому розпалі.

Читайте: KAN показала як виглядає ЖК “Файна Таун” у ракурсі плівкового мистецтва

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, KAN, KAN, KAN Development, відновлення, зведення, Файна таун, новини будівельного ринку, житло в києві, динаміка будівництва, лютий

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій