п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у вересні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у вересні

Компанія Alliance Novobud надала звіт щодо прогресу будівельних робіт на всіх своїх п'яти майданчиках у вересні. Щодня на будівельних майданчиках Illinsky House,  Montreal House, Krona Park II, ЖК “Лавандовий” та Madison Gardens п упродовж місяця працює від 24 до 70 будівельників. Компанія займається одночасно як зведенням та облаштуванням будинків, так і благоустроєм територій об’єктів. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Будинок 1. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду наближаються до фіналу. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (готовність — понад 85%) та кахлів на балконах. Оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) завершене. Проводиться комплекс робіт в електрощитових. Монтуються світильники на фасаді (підсвічування). Частково змонтовані металоконструкції огородження балконів”, – розповіли у пресслужбі щодо ходу будівництва ЖК Illinsky House (Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21).

Зокрема, у будинку № 2 роботи з влаштування мокрих фасадів наближаються до фінішу, а з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на понад 95%, з оздоблення місць загального користування – на 90%. Також триває монтаж кахлів на балконах та проводиться комплекс робіт в електрощитових. Монтуються підсвічувальні світильники на фасаді.

У компанії зауважили, що роботи на території паркінгу завершені, і наразі триває благоустрій зон внутрішнього дворика – влаштування бортів та клумб. 

“Виконуються роботи з влаштування  фігурних елементів мощення. Тривають роботи з блискавкозахисту,  пусконалагодження інженерних систем та гідравлічних випробувань. Триває влаштування оздоблення центрального піддашка. Змонтований логотип на фасаді будинку №2. Влаштування центрального теплового пункту завершене. Щодня на майданчику працюють до 70 будівельників”, – розповіли в компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У вересні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи на території чотирьох блоків ЖК. Щодня на майданчику працюють 24-27 будівельників. І загалом завершений монтаж дахових вентиляторів. 

На території першого блоку триває влаштування покрівлі. а на території другого блоку монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. А ось монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) в третьому блоці на фініші і тривають роботи з влаштування стін та перегородок, як і в четвертому блоці. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будівельні роботи на території дев’яти будинків одночасно.

“Будинок 3. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ – готовність 60%. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 90%. Будинок 4. Виконуються роботи з влаштування покрівлі. Готовність 70%. Будинок 5 Виконані роботи з випробування паль”, – зауважили в компанії.

І додали, що на території будмайданчиків 8,9 та 10 будинків тривали роботи із зведення стін та перегородок, а також покрівлі на певних об’єктах вже сягнула 90%.

Крім того, у будинку № 12 на 47% готове влаштування монолітного каркаса будівлі та виконані гідроізоляція підземної частини каркаса та зворотна засипка. А на території будинків 14 та 16 завершено програму випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола тривали роботи на території двох будинків та загальнопроєктні роботи.

“Будинок 1. Тривають роботи з влаштування стяжки. Також в процесі оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень. Тривають роботи з гідроізоляції й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання та опалення)” – йдеться у повідомленні.

Крім того, на території цього будмайданчика йде облаштування покрівлі та девелопер займається благоустроєм території. 

На території будинку № 2 тривають роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж: водопостачання та каналізації, електрики. Проводиться монтаж вікон ПВХ та змонтовані зовнішні лази на покрівлю.

Загалом на території ЖК проводяться земляні роботи, необхідні для благоустрою території. А саме – активно проводяться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж. Відбувся монтаж БКТП – блокової комплектної трансформаторної підстанції.

Ще на території одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельні роботи залишилися лише на території третього будинку, виконання яких вже перейшло відмітку у 50%. 

Так, на 80% готовий фасад, на 70% – монтаж ІТП, на 90% – влаштування стояків опалення та водопроводу та 75% – роботи з оздоблення місць загального користування “Влаштування паркану виконане на 70%. Влаштування накривок парапету – 50%. Монтаж слабострумних мереж готовий на 50%”, – резюмували  в компанії. 

КиївВлада

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій