субота, 6 липня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Alliance Novobud розповів про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у серпні. За минулий місяць компанія охопила одночасно будівельними роботами  п’ять будмайданчиків, на яких проводилися фасадні, монтажні та оздоблювальні роботи. Наприклад, компанія проінформувала про введення в експлуатацію та одержання поштової адреси будинку № 4 ЖК Madison Gardens, що розташований в Броварах.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у серпні роботи проводилися на території двох будинків та паркінгу. Щодня на майданчику працюють до 72 будівельників.

Так, у будинку №1 влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до фіналу. Тривають роботи з влаштування клінкерної плитки на фасаді та кахлів на балконах. А в будинку №2 влаштування мокрих фасадів виконані на понад 85%, а навісний вентильований фасад на 95%.

Також в обох будинках тривало оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) та проводився комплекс робіт в електрощитових. Монтуються світильники на фасаді (підсвічування). Крім того, на фініші роботи з оздоблення пандусів.

“Виконуються роботи з благоустрою (зона внутрішнього дворика) — влаштування бортів та клумб. Виконуються роботи з благоустрою — влаштування  фігурних елементів мощення. Проводяться роботи з блискавкозахисту, триває пусконалагодження інженерних систем та гідравлічні випробування. Стартувало влаштування оздоблення центрального піддашка”, – розповіли в компанії. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи в чотирьох блоках, залучаючи до робіт щодня від 38 будівельників.

“Блок 1. Проводяться роботи з влаштування покрівлі та монтажу повітропроводів. Блок 2. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Проводяться роботи з монтажу системи вентиляції”, -  додали в пресслужбі. 

У третьому блоці тривають монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) та монтаж системи вентиляції та покрівлі. А в четвертому – в процесі й монтаж повітропроводів. В обох блоках також тривають роботи з влаштування стін та перегородок. 

У серпні проводили будівельники і загальнобудинкові роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж водопроводу та каналізації. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, у серпні проводилися будівельні роботи на території восьми будинків одночасно.

Щодо будинку № 3, то там триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Укладання зовнішніх інженерних мереж (опалення, водопровід та каналізація) триває. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 85%.  А от в четвертому будинку покрівля готова на 65%.

Крім того, у будинках №№ 8, 9, 10 тривали роботи зі зведення стін та перегородок (готовність від 90%) та покрівлі (готовність від 27% до 72%). 

У будинку № 12 тривали активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі на рівні 9 поверху. На фінальному етапі – гідроізоляція підземної частини каркаса. Будинки 14 та 16 – завершено програму випробування паль.

Крім того, проводився благоустрій території.  А саме – земляні роботи,  роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж.

“Тривають роботи з влаштування стяжки. Також в процесі оздоблювальні роботи та гідроізоляція й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світло-прозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання та опалення). Відновилися роботи з влаштування покрівлі. Виконується благоустрій території – влаштування бортів, лотків в зоні над паркінгом”, – розповіли в компанії про хід будівництва першого будинку.

Також влаштування внутрішніх інженерних мереж здійснювалося і в будинку №2. Також тут виконували гідроізоляцію та утеплення цоколя, монтаж вікон ПВХ та частково монтаж ліфтового обладнання.

На території ще одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська,  у серпні тривало влаштування фасаду, каналізації в третьому будинку та був введений в експлуатацію та одержав поштову адресу будинок № 4.

“Монтаж ІТП виконаний на 50%. Влаштування зливової каналізації на фінальній стадії. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування на всіх поверхах будівлі. Проводиться монтаж вентиляційних решіток покрівлі”, – розповіли щодо просування зведення будинку №3. 

Нагадаємо, що у атмосферному житловому комплексі преміум-класу Illinsky House, що розташований у столиці на Подолі, подбали про комфорт мешканців, в тому числі – про достатню кількість паркомісць. На 125 помешкань передбачено 143 паркувальних місця.

Читайте: Введення в експлуатацію клубного будинку Illinsky House заплановане на III-IV квартал цього року, – Андрій Мельник

Фото: пресслужба

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій