п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Будівельна компанія Alliance Novobud відзвітувала про динаміку будівництва своїх об’єктів. У лютому роботи тривали на п’яти майданчиках як в столиці, так і на Київщині. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в житловому комплексі Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, продовжуються роботи в двох будинках та паркінгу. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Будинок 1. На 80% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (виконується утеплення без фінішного оздоблення) – виконані на 75%. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж виконані на понад 90%.   Роботи зі встановлення системи опалення та водопроводу підходять до завершення. Готовність – понад 90%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 70%”, – йдеться у повідомленні. 

Так, у будинку № 2 тривають роботи з влаштування мокрих фасадів. На 80% виконане освітлення фасаду, на 25% – облаштування навісного вентильованого фасаду, на понад 90% – встановлення електропостачання. Тривають і роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 55%.

“Проводяться роботи з оздоблення самого паркінгу та місць загального користування. Готовність – 30%. Загальнобудинкові внутрішні інженерні мережі. Виконуються роботи з влаштування ЦТП. Готовність – 20%”, – зауважують у пресслужбі. 

У лютому на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, роботи здійснювалися на території чотирьох блоків. 

У секції №1 першого блоку стартували роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання, а в секціях №2 та №3 другого блок 2 відновлено роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній (готовність – 30%). Завершені роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Також у блоці 3 (секція №4) будівельники проводили роботи з влаштування металевих конструкцій “Корони” та тривають роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання. У блоці 4 (секція №5) – завершені роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Тривали роботи і на території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, а саме – в дев’яти будинках. 

“Будинок 3. Ведуться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж (внутрішньомайданчикові). Будинок 4. Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність – майже 80%. Ведуться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж (внутрішньомайданчикові)”, – говорять в компанії. 

Також будкомпанія завершила облаштування вхідних груп та вітражів у будинку № 6. Тут же на 85% готова система опалення, на понад 90% – системи водопостачання та каналізації, практично готовий і протипожежний захист, на 70% – зовнішнє освітлення. А от благоустрій прибудинкової території: чорновий виконаний на 80%, фінішний – на 35%.

Зокрема, у будинок 7 завершене влаштування вхідних груп та вітражів. 

“Система опалення готова на понад 85%. Системи водопостачання та каналізації, протипожежний захист практично готові. Слабострумні мережі встановлені на понад 95%. Влаштування стяжок виконане. Роботи з влаштування оздоблення місць загального користування: оздоблення стін та стель – 95%, підлоги – на 95%). Влаштування ІТП виконане на понад 90%. Зовнішнє освітлення виконане на 70%. Благоустрій прибудинкової території: чорновий – на 80%, фінішний – на 35%”, – додали в компанії. 

Крім того, тривають роботи зі зведення стін та перегородок у будинку 8, 9 10: готовність від 15 до майже 30%. А у будинок 10 вже на фініші і готовність моноліту – понад 92%. А от у будинках 12, 14 тривала підготовка будівельних майданчиків під наступні етапи робіт.

У першому будинку ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах ( вул. В. Чорновола), продовжувалися роботи з влаштування покрівлі: секції 1-7 – готовність 85%, секція 8 -  60%, секція 9 – 2%. І наразі на понад 80% виконані роботи з влаштування мокрого фасаду (утеплення). Готовність – понад 80%. А в будинку № 2 на 70% виконані роботи з влаштування покрівлі.

Ще на території одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, у лютому роботи продовжилися на двох будмайданчиках. 

“Будинок 3: проводяться роботи з влаштування фасадів (холодні переходи). Тривають супутні роботи з бетонування стояків К1 – 50% готовності. Будинок 4:  триває монтаж алюмінієвих конструкцій 1-го поверху. Готовність – 70%. Супутні роботи: монтаж огороджень отворів покрівлі виконаний, монтаж решіток вентиляційних шахт покрівлі виконаний, також завершені роботи з цегляної кладки в підвальному приміщенні”, – резюмували у компанії. 

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, у лютому будівельна компанія Alliance Novobud оголосила про старт продажу комерційних приміщень в Montreal House та в клубному будинку Illinsky House.

Читайте: Alliance Novobud оголосив про старт продажу комерційних приміщень в Montreal House та Illinsky House

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій