п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Депутатка від “Слуг” жаліється на тиск з боку людей Порошенка

Депутатка від “Слуг” жаліється на тиск з боку людей Порошенка

Поки голова фракції "Євросолідарності" у КОР Георгій Цагареішвілі публічно хвалить співпрацю із президентською вертикаллю, представники "Слуг народу" заявляють про тиск з боку однопартійців Петра Порошенка. Так, нардепка Ольга Василевська-Смаглюк публічно заявила, що стала об’єктом активного приниження в соцмережах, а такі політичні атаки ніщо інше – як спроба зіпсувати рейтинг та довіру виборців до пропрезидентської партії. 

Про це KВ дізналася із повідомлення народної депутатки України від 96 округу Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Нещодавно на замовлення Євросолідарності було проведено рейтинг мажоритарних депутатів по областях. Зокрема, на Київщині, проведено закрите соцопитування щодо основних проблем громадян та політиків, які працюють в межах області. У цих замірах порохоботи були розчаровані: на Київщині серед активних депутатів та таких, що присутні та допомагають, 40% зазначили саме мене. А в розрізі свого округу отримала 70% довіри громадян. Після отримання цих результатів команда Порошенка почала активно атакувати мене в соцмережах, шукати компромат тощо”, – йдеться в дописі. 

Депутатка пише, що почала одержувати принизливі приватні повідомлення на свою адресу та під особистими дописами від депутатів “ЄС”. Вона переконана, що мета таких дій – занизити її особистий рейтинг на окрузі.

“Утім, приліпити мене до батальйону Монако ніяк не виходить: на відпочинок не літала протягом двох років, закордонної нерухомості та офшорів, на відміну від представників цієї політичної сили, співпраці і спільних фоточок з медведчуками не маю. Та й в Україні окрім таунхауса під Києвом, придбаного задовго до депутатства, нічим не володію. Все, що заробила, було ще до початку каденції. І все на поточному рахунку в українському банку. Єдине, що можуть приліпити мені порохоботи та вороги: цьогоріч я замість Мерседеса, який зламався, купила інше авто, класом нижче – джип чірокі, який дозволяє проїхати поліським бездоріжжям. Інших автівок у мене немає. Це єдине авто у власності моєї родини. Все задекларовано в НАЗК. Діти мої в Києві, а не на іспанських узбережжях, а чоловік – в ЗСУ”, – говорить вона.

І додає, що опонентам не до вподоби її активна діяльність, як нардепа. І похвалилися тим, що вдалося досягти разом зі своєю командою. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Когось все це дуже муляє: моя робота, моя команда. Зокрема, 11 новеньких укриттів у школах і садочках, замість вонючих підвалів, пункти незламності в Вишгороді, обладнаних генераторами, лавочками, старлінками, 100 відновлених після окупаціі будинків в Димерській та Бородянській громадах, постійна допомога армії, десятки поранених, яким надана допомога, оновлена і обладнана лікарня в Іванкові. Декілька постійно діючих приймалень, два гуманітарних хаба в Бородянці та Вишгороді, сотні тон гуманітарки, якою я не барижу, і держбюджет, який я не юзаю для реалізації своїх проектів. ІПСОшники, йдіть за руським кораблем. Мене не зупинити”, – резюмувала Василевська-Смаглюк. 

Нагадаємо, що на Київщині активізувалося відкрите протистояння між "Слугами Народу" Зеленського і "Євросолідарністю" Порошенка. Зокрема, нардеп від "Слуг" Федієнко, за наказом виборців, направив запит про не відключення світла на фабриці "Рошен" у Борисполі". При цьом, мер Борисполя обрався на посаду саме при підтримці політсили Петра Порошенка.

Читайте: Нардеп від “Слуг” хоче знати чому фабриці “Рошен” не вимикають світло

Паралельно із цим, частина обласних “порошенківців” заявляє, що на період війни воліє утриматися від політики і достатньо активно колаборує із партією влади.

Так, на початку січня голова фракції "ЄС" в Київоблраді Георгій Цагареішвілі в інтерв'ю виданню "Моя Київщина" заявив, що добре оцінює співпрацю з адміністрацією області та заявив, що з початком повномаштабного вторгнення "не згадує про свою політичну приналежність".

"Одразу ми добре налагодили роботу з обласною адміністрацією, адже зараз ніяк не треба дбати про політичні моменти, а треба всім об’єднуватися, гуртуватися, щоб захищати Батьківщину, дітей, ті цінності, які є. Відколи почалася війна і досі я не згадую про політичну приналежність.", – сказав Цагареішвілі. 

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Інна Міхно

Теги: новини київщини, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, слуга народу, європейська солідарність, Ольга Василевська-Смаглюк, петро порошенко, політичний тиск

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій