четвер, 2 травня 2024 г.

Асоціація професійних політичних консультантів провела VIII Міжнародний конгрес політичних консультантів

Асоціація професійних політичних консультантів провела VIII Міжнародний конгрес політичних консультантів

Асоціація професійних політичних консультантів (АРРС) провела VIII Міжнародний конгрес політичних консультантів, в якому взяли участь 60 фахівців з 14 країн.

Про це KВ стало відомо з релізу АРРС.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Захід відбувся 11 грудня 2022 року в Києві. У рамках Конгресу пройшов Міжнародний конгрес політичних консультантів (WFPC), в якому взяли участь 60 фахівців з 14 країн усіх континентів. Головною темою конгресу було питання: “Яким буде світоустрій після глобальної кризи?”.

Асоціація спільно з Фондом “Українська Політика” та аналітичним центром “Ascolta” підготували аналітичну доповідь, складену для більш активної та глибокої дискусії.

Спікери запропонували своє бачення політичної ситуації тих регіонах планети, які вони представляли, бо криза торкнулася всіх регіонів планети.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Спікери з Європи в особі політичних консультантів із Великобританії, Франції та Італії — Thomas Borwick, Olivier Vedrine та Marco Cacciotto – висловили свою думку на те, як розвиваються події всередині країн Європейського Союзу та за його межами. Обговорювалась перспектива розвитку міжнародних взаємин країн Європи з Україною, яка сьогодні перебуває у стані оборони против військового нападу російської федерації.

Гості Форуму взяли участь у темі обговорення проблем Близького Сходу, країн Арабського світу та Південного Кавказу. Ці регіони були представлені професійними фахівцями в особі Alexander Tsinker та Denis Kislov (Ізраїль), Auragh Ramdan (Алжир) та Nair Aliev (Азербайджан).

Професійний політичний консультант та креатор політичних стратегій Paulo Maura розкрив внутрішні проблеми в Бразилії.

Тему України на міжнародній арені розкрив політолог та політичний консультант, член APPC та співавтор професійної аналітичної доповіді Костянтин Бондаренко. Політичний консультант Андрій Золотарьов поділився думками щодо політичних процесів всередині України на 2023 рік.

Юрій Єхануров, Наталія Алюшина, Людмила Любим

Окремою частиною Конгресу стало обговорення внутрішньої ситуації в Україні.

Колишній прем'єр-міністр України Юрій Єхануров запропонував інноваційні підходи щодо роботи державного апарату, наголосив на необхідності профільного навчання, а також отримання додаткових професійних знань для сучасних політиків та державних управлінців.

Державний управлінець Наталія Алюшина розповіла про проблему скорочення державних службовців в Україні, проблему безробіття та важливі деталі роботи місцевого самоврядування у воєнний час.

Гострим питанням стало питання життєдіяльності людей та органів влади у прифронтових регіонах, на прикладі Запорізької області, цю тему розкрила чинний заступник голови Запорізької облради Людмила Любим.

Дмитро Фіщенко, Сергій Штепа, Сергій Кірєєв

Політичні консультанти Дмитро Фіщенко, Сергій Штепа та Сергій Кірєєв півтори години розповідали про можливість виборів національного рівня. З політичним юристом Дмитром Погребняком було порушено та розкрито тему майбутніх змін до виборчого законодавства.

Антон Подлуцький, Дмитро Погребняк, Дар’я Чепак

Політичний маркетолог Дар'я Чепак та медійний технолог Антон Подлуцький обговорили роботу медіа та соціальних мереж, можливі механізми роботи політиків та політичних проектів у медійній сфері, виходячи з усередині політичних українських реалій.

Всі питання спікерам WFPC були підготовлені Ігорем Тенетком (Україна-Франція). Усіх учасників Форуму вітала Президент APPC Ганна Тенетко, яка також була модератором Конгресу offline.

Ігор Тенетко

Анна Тенетко

Організатори Форуму WFPC та Конгресу APPC дякують усім спікерам та гостям за активну участь, за змістовну та професійну дискусію.

Фото: АРРС

КиївВлада

Олексій Алтинов

Теги: новини києва, новини україни, APPC, анна тенетко, людмила любим, андрій золотарьов, юрій єхануров, наталія алюшина, асоціація професійних політичних консультантів, ігор тенетко, дмитр погребняк, дар’я чепак, дмитро фіщенко, сергій штепа, сергій кірєєв

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій