четвер, 2 травня 2024 г.

“Альянс Новобуд” оприлюднив динаміку будівництва на 1 вересня

“Альянс Новобуд”  оприлюднив динаміку будівництва на 1 вересня

Будівельна компанія столиці та передмістя “Альянс Новобуд” прозвітувала про хід робіт на будівельних майданчиках. Робота триває над п'ятьма житловими комплексами.

Про це KВ стало відомо з допису на офіційному сайті “Альянс Новобуд”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

На столичному Подолі компанія зводить ЖК Illinsky House по вул. Набережно-Хрещатицька, 21. Житловий комплекс міститиме 2 будинки по 125 квартир та підземний паркінг. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду у першому з двох будинків виконані на понад 45%. Роботи з освітлення фасаду теж підходять до фіналу — готовність наразі складає 98%. Тривають роботи з влаштування “мокрого” фасаду, та добігає до кінця  штукатурення стін, виконано 85% робіт.

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту, слабострумних мереж та ліфтового обладнання виконані на понад 95%. У будинку завершуються й роботи з влаштування стяжок. Також ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів й кошиків під кондиціонери.

У другому будинку теж готовий достатній об’єм робіт. Зараз ведуться роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Роботи з влаштування “мокрих” фасадів виконані на 30%, а освітлення фасаду виконане на 75%.

Встановлення систем комунікацій виконане на 90%. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.

Стяжки перебувають на фінішній прямій й становить понад 95%. Штукатурні роботи готові на 75%. Активно ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів.

Також роботи з встановлення водопостачання та каналізації у двох будинках вже завершені на 90%.

У ЖК Montreal House у центрі столиці за адресою вул. Велика Васильківська, 102, що буде складатись з 5 секцій також прозвітували про обсяг виконаних робіт. 

Так, у 1 секції розпочато роботи з влаштування вертикальних архітектурних елементів 16-го поверху. Готовність складає 15%. Зведення цегляних стін та перегородок завершено на 85%. Роботи з встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів виконані на понад 60%. В процесі влаштування вертикальних стояків водовідведення. Роботи виконані на 60%. Активно ведуться роботи з влаштування вертикальних стояків опалення поверху. Вони також виконані на понад 60%.

У 2 секції зведено 95% цегляних стін та перегородок. Роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів виконані на 80%. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення. Також ведуться роботи  з влаштування гідроізоляції покрівлі, вони виконані вже на 70%.

У 3 секції хід роботи майже такий же, як і в 2. Гідроізоляція покрівлі поки що виконана лише на 50%.

Роботи з влаштування вертикальних елементів у 4 секції на 18 поверсі виконані на 50%. Тривають й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність складає майже 50%. На понад 60% виконані роботи з влаштування металевих вентиляційних каналів житлових поверхів. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення. Виконані вони наразі на 50%.

У 5 секції також ведуться роботи на 18 поверсі, але вже з влаштування парапетних елементів. Готовність складає 80%. Тривають й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність понад 65%. На 80% виконані роботи з влаштування металевих вентиляційних каналів житлових поверхів 5 секції. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення.

Ще три житлових комплекси, які будує компанія, знаходяться у Броварах. ЖК бізнес-класу KRONA PARK II, що розташований на вулиці Василя Симоненка, 32 матиме усього 16 будинків. Поки що, на майданчику тривають роботу у 10 будинках. 

У 3 будинку роботи по влаштуванню монолітного каркаса знаходяться на фінальній стадії. Роботи зі зведення стін та перегородок також виконані на 85%.

Роботи з влаштування вертикальних елементів на рівні 10-го поверху у 4 будинку виконані на 85%. Ведуться роботи з влаштування стін та перегородок. Готовність — 20%.

У 6 будинку майже завершені роботи з влаштування віконних конструкцій. Готовність наразі складає понад 90%. Роботи зі встановлення протипожежних систем виконані на понад 70%, слабострумних систем на понад 85%. Роботи з встановлення стяжок також на завершальній стадії- виконані на понад 95%. Закінчують й роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації. Готовність робіт з влаштування “мокрих” фасадів складає 35%.

У будинку під номером 7 роботи з влаштування покрівлі майже завершені. Монтаж віконних конструкцій добігає кінця й становить понад 95%. Тривають роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації. Протипожежні системи встановленні на майже 50%, а слабострумні системи на понад 80%. Металеві огородження балконів квартир виконані на понад 90%. Влаштування стяжок виконане на понад 45%.

Активно ведуться роботи з влаштування вертикальних елементів 9-го поверху 8 будинку першої секції. Готовність складає 50%. Роботи з влаштування плити перекриття на рівні 9-го поверху другої та третьої секцій виконані на 85%.

У 9 будинку поки що виконано 30% робіт з влаштування плити перекриття 11-го поверху.

Ведуться роботи по влаштуванню вертикальних елементів у 19 будинку на 10 поверсі. Готовність — 40%.

12 будинок має завершені роботи з влаштування пальового поля. Ведуться роботи з влаштування плитного ростверку Секції 2. Готовність — 95%. Активно ведуться роботи з влаштування вертикальних елементів цокольного поверху.

У 14 будинку звітують про готовність робіт  з влаштування випробувальних паль – вони виконані на понад 70%.

У Броварах  будують житловий комплекс Лавандовий по вул. В. Чорновола з міксом малоповерхових будинків у три поверхи та таунхаусів.

У 1 будинку майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Покрівлю влаштовано на 55%. Активно ведуться роботи з встановлення віконних конструкцій, а вітражні конструкції готові на 20%. Роботи з влаштування “мокрих” фасадів також тривають. Готовність наразі складає понад 40%. Стартував монтаж металевих огороджень балконів (виконано 25%), а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 55%.

Роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації виконані на майже 70%. Системи електропостачання прокладені на майже 40%, протипожежного захисту майже на 70%, а слабострумні мережі майже на 75%. Монтаж ліфтового обладнання станом на 1 вересня виконаний на 65%. Стяжка готова на понад 55%. Ведуться роботи з монтажу обладнання ІТП. Готовність — 85%.

Роботи з влаштування каркаса у 2 будинку знаходяться на фінальній стадії. Влаштування стін та перегородок у будинку виконане на понад 85%.

На вулиці Київській у Броварах будується ЖК Madison Gardens. Комплекс складається з чотирьох будинків різної поверховості та пропонує одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири.

У 2 будинку майже завершені роботи з влаштування “мокрого” фасаду. Роботи з монтажу систем опалення, водопроводу та каналізації, електропостачання виконані на понад 95%. Монтаж системи протипожежного захисту виконаний на понад 85%.

Ведуться роботи з влаштування оздоблення місць загального користування. Готовність складає  40%. Завершують роботи й з монтажу обладнання помпової станції, готовність понад 90%. Монтаж інженерних люків виконаний на 85%. На фінальній стадії знаходяться роботи з монтажу квартирних дверей.

 Роботи зі зведення стін та перегородок у 3 будинку майже завершені. Покрівлю влаштували на 93%. Роботи з влаштування “мокрих” фасадів будинку виконані на понад 35%. Роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій на фінішній прямій.

Прокладання мереж електропостачання готове на понад 75%, влаштування систем пожежогасіння на 70%, слабострумних систем на понад 85%. Роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації також тривають.

У 4 будинку завершуються роботи зі зведення стін та перегородок. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 95%, віконні конструкції встановлені на 85%.

Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на 50%, систем електропостачання на 45%, систем оповіщення пожежної безпеки на 75%, а систем слабострумних мереж на понад 30%. Влаштування стяжок у будинку виконане на 90%. 

Читайте: “Альянс Новобуд” на початку квітня поновив будівельні роботи і вже готує нові звіти з будмайданчиків, – пресслужба

Фото: пресслужби компаніі

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, Альянс Новобуд, лавандовий, крона парк, монреаль, крона парк 2, мадісон гарденс, хід будівництва

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій