п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Alliance Novobud оприлюднив динаміку будівництва станом на жовтень

Alliance Novobud оприлюднив динаміку будівництва станом на жовтень

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва на своїх майданчиках у минулому місяці. Компанія активно будує у столиці та пристоличному регіоні.

Про це KВ стало відомо з публікації на офіційному сайті Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У серці Подола забудовник зводить ЖК Illinsky House за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 21. Так, житловий комплекс міститиме 2 будинки по 125 квартир та підземний паркінг. Щодня на майданчику працюють від 80 до 83 будівельників.

Так, у першому будинку завершують роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів. На 90% виконано влаштування мокрого фасаду та кахлів на балконах. Також, проводиться комплекс робіт в електрощитових та монтуються підсвічування на фасаді і металоконструкції огородження балконів.

У другому будинку завершують роботи з влаштування мокрих фасадів. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду та з оздоблення місць загального користування також практично завершені. Наразі продовжується монтаж кахлів на балконах.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як і в першому будинку, проводиться комплекс робіт в електрощитових, монтаж підсвітки на фасаді та металоконструкцій огородження балконів. 

По всьому будинку виконуються роботи з благоустрою (зони внутрішнього дворика над стилобатною частиною) — влаштування бортів та клумб, завезено ґрунт, тривають роботи під монтаж фігурних елементів мощення. На ділянці примикання до суміжної ділянки з боку вулиці Набережно-Хрещатицької влаштовують фігурні елементи мощення. Тривають роботи з блискавкозахисту,  пусконалагодження інженерних систем та гідравлічних випробувань та оздоблення центрального піддашка.

У другому столичному проекті, Montreal House, по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 також активно тривають роботи. Комплекс активно розбудовується у діловому центрі Києва. Щодня на майданчику працюють від 26 до 31 будівельника.

Так, у першому блоці тривають роботи з влаштування покрівлі. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору й другого блоку.

Монолітні роботи за прибудовою, де розташується дитячий садочок підходять до кінця. Тривають роботи з влаштування стін та перегородок у 3 блоці. Триває монтаж покрівлі. Стартували роботи з будівництва котельні — залита стяжка та виконана гідроізоляція. 

У 4 блоці також тривають роботи з влаштування стін та перегородок. По всьому ж будинку монтують пожежні драбини на фасаді. 

У Київській області триває будівництво Krona Park II. Комплекс розташувався у, м. Бровари, по вул. Симоненка Василя, 32

У будинку номер 3 триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Їх готовність у секції 3.2 складає 80%, триває завіз конструкцій на секцію 3.1. Роботи з влаштування покрівлі майже завершені, як і у будинках 9 та 10. У 4 будинку покрівля готова на 75%

У будинках під номерами 5, 14 та 16 виконані роботи з випробування паль.

У восьмому будинку комплексу майже завершили роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність складає 95%. Там же влаштовують покрівлю, яка готова на 35%.

У 12 будинку більше, ніж наполовину, завершили роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі — готовність 55%. Розпочато роботи зі зведення стін та перегородок, готовність складає 15%.

Другий броварський проект девелопера, комплекс “Лавандовий” по вул. В. Чорновола, не відстає у темпах будівництва. У першому будинку проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень. Виконуються й роботи з гідроізоляції й утеплення підземної частини каркаса. Також, монтують світлопрозорі огороджувальні алюмінієві конструкції, влаштовують внутрішні інженерні мережі. В будинку вже встановили квартирні двері, триває влаштування промислової підлоги паркінгу та покрівлі.

У другому будинку також тривають роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж. Монтаж вікон ПВХ вже завершений.

На території комплексу тривають роботи з благоустрою. Активно облаштовуються й зовнішні інженерні мережі.

Третій пристоличний комплекс Madison Gardens, що також знайшов своє місце у м. Бровари, будується по вул. Київська.

Там у третьому будинку активно влаштовують фасад і вже завершили роботи на 85% Монтаж ізоляції ІТП та штукатурення 1 поверху виконані на половину. Майже завершено влаштування стояків опалення та водопроводу. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування з 1 по 10 поверх, готовність складає 75%,  Триває влаштування паркану, накривок парапету та монтаж слабострумних мереж, що вже готовий на 55%.

Також триває пусконалагодження ліфтового обладнання, монтаж електрощитової, поверхових щитів та електропровідки.

Як раніше писала KВ, Alliance Novobud, що долучився до програми "єОселя" ще на її старті, створила власний механізм супроводу клієнтів. Так, позичальнику достатньо лише виявити бажання взяти участь в програмі та надати пакет документів.

Читайте: У Alliance Novobud грунтовно поставилися до питання оформлення угоди за “єОселя”, – Міхальова

Фото: Alliance Novobud

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.