четвер, 2 травня 2024 г.

Alliance Novobud долучився до учасників держпрограми “єВідновлення”

Alliance Novobud долучився до учасників держпрограми “єВідновлення”

Будівельна компанія Alliance Novobud приєдналася до учасників програми допомоги від держави власникам пошкодженого або зруйнованого житла через бойові дії росії “єВідновлення”. Тепер власники, що втратили власну оселю, можуть придбати житлову нерухомість, яку зводить девелопер, із застосуванням одержаного житлового сертифіката на компенсацію за зруйноване житло.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Девелопер Alliance Novobud одним з перших приєднався до Меморандуму про співпрацю між Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Замовниками будівництва. Таким чином забудовник став одним з учасників “єВідновлення” — тієї частини програми допомоги від держави, яка розповсюджується на власників житла, яке було зруйноване через бойові дії”, — йдеться у дописі. 

У компанії роз’яснили, що приєднання до програми означає, що будь-яку житлову нерухомість, яку зводить девелопер, можна придбати із застосуванням одержаного житлового сертифіката, як компенсацію за зруйноване житло, яке неможливо відновити.

За словами CMO Alliance Novobud Ірини Міхальової, подача заяв на участь у розширеній програмі “єВідновлення” стартувала ще 1 серпня 2023 року в застосунку “Дія”. З того часу вже було подано понад 5 тисяч заяв й сформовано 422 сертифікати, також із допомогою застосунку “Дія”.

“Найбільше заяв подали власники зруйнованого житла з Харківської та Київської областей, які проживають у Харкові, Ірпені, Ізюмі, Дергачах та Гостомелі. Зауважу, що оплатити сертифікатом можна як повну вартість нової квартири, так і її частину. В такому випадку залишок вартості можна оплатити власними коштами, або оформити, наприклад, на виплату за умовами від забудовника. Також варто зауважити, що сертифікатом можна оплатити лише житлову нерухомість”, — розповіла CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Додамо, що у столиці Alliance Novobud зводить два житлових проєкти. Це — клубний будинок Illinsky House та Montreal House. Та у Броварах одночасно ще три проєкти – Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”. 

“Різні проєкти мають різний ступінь готовності, наприклад, клубний будинок Illinsky House практично завершений (введення в експлуатацію очікуємо у грудні), у житловому комплексі Madison Gardens до фіналу добігає будівництво останнього, четвертого, будинку, є й квартири у готових, введених в експлуатацію будинках, у  Krona Park II є житло під продаж як у готових будинках, так і в будинках, які активно зводяться, “Лавандовий” також незабаром буде святкувати завершення першого будинку — тут можна придбати квартиру з двориком”, — додала Махільова. 

Детальну інформацію про те, хто має право на компенсацію за зруйноване житло, де подати заявку і як використати сертифікат, бажаючі можуть одержати на сайті програми “єВідновлення”.

Завітавши у відділи продажу Alliance Novobud із сертифікатом, ви отримаєте вичерпну інформацію про усі житлові проєкти девелопера та умови оплати. Експерти з нерухомості допоможуть підібрати найкращі варіанти нового житла та сформувати зручні умови оплати”, — зауважили в компанії

Більше детальну інформацію можна одержати у відділах продажів Alliance Novobud за адресою: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A або за телефоном: +38 (044) 344-08-23; м. Київ, вул. Іллінська, 22 або за телефоном: +38 (044) 344-06-93.

Нагадаємо, що Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у листопаді. Компанія займається одночасно зведенням п’яти об’єктів як на території столиці, так і на Київщині. 

Читайте: Illinsky House став флагманом з продажів нерухомості бізнес-класу в Alliance Novobud, – Міхальова

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероника Злацкая

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, єВідновлення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій