понеділок, 6 травня 2024 г.

Alliance Novobud долучився до програми “єОселя” під 7%

Alliance Novobud долучився до програми “єОселя” під 7%

З 1 серпня державна програма “єОселя” розширюється й стає доступною для більшої кількості українців. Долучився до програми і забудовник Alliance Novobud. До оформлення за програмою під 7% доступні квартири в трьох житлових комплексах, що розташовані в Броварах. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Alliance Novobud пройшов акредитацію в АТ “СКАЙ БАНК” та долучається до програми “єОселя” під 7% з житлом, що будується. До оформлення за програмою доступні квартири в трьох житлових комплексах девелопера, які він розвиває у Броварах: Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий””, – йдеться у повідомленні. 

Зокрема, подати заявки на одержання кредиту під 7% можуть ветерани війни та члени їхніх сімей, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім’ї загиблих ветеранів війни, а також сім’ї загиблих Захисників і Захисниць України.

Також програма є доступною і для внутрішньо переміщених осіб та інших громадян України, які не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше, ніж 52,5 кв.м для сім’ї з однієї особи та додатково 21 кв.м на кожного наступного члена сім’ї.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Розповіли в компанії і про умови кредитування. Так, перший внесок від суми кредиту складає 20% зі строком виплати до 20 років із пільговою процентною ставкою під 7%. Купити можна квартиру саме в будинку, що будується, або не старшому за три роки на момент укладення договору.

“Для того, аби взяти участь у “єОселя” під 7% з житлом, що будується, забудовник повинен пройти акредитацію банками-учасниками програми. До цього процесу допускаються виключно ті забудовники, які працюють за моделлю фінансування, коли покупець стає власником майнових прав на житло, що будується, або готове житло з правом власності під час оформлення кредиту. Саме такий прозорий механізм фінансування будівництва забезпечує захист прав позичальників при купівлі квартир на первинному ринку в об’єктах на стадії реалізації, а також прийнятих в експлуатацію будинках, й саме за таким механізмом працює Alliance Novobud”, – зауважила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Нагадаємо, що державна програма пільгового іпотечного кредитування “єОселя” набирає обертів. За даними координатора програми “Укрфінжитло”, червень став рекордним місяцем – доступні кредити на власне житло одержало найбільша кількість родин від моменту старту програми. Станом на 1 серпня в Alliance Novobud оформили вже 10 угод за даною пограмою. 

Читайте: В Alliance Novobud уклали першу угоду за програмою “єОселя” на житло, що будується

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, кредит, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, єоселя, ставка, скай банк, умови кредитування

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.