п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

В селі Козаровичі на Київщині з другої спроби добудують дитсадок

В селі Козаровичі на Київщині з другої спроби добудують дитсадок

До кінця 2020 року в селі Козаровичі Вишгородського району Київщини все ж таки повинен з'явитися новий дитячий садок на 75 місць. Завершити його будівництво майже за 20 млн гривень повинно ТОВ "АМК Рем-Буд", яке почало зведення цього навчального закладу ще у вересні 2017 року. При цьому за роботи ТОВ вже отримало 19,15 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 25 березня 2020 року Козаровицька сільська рада уклала договір з ТОВ “АМК Рем-буд” (*) на будівництво дитячого садка на 75 місць в селі Козаровичі Вишгородського району Київщини (коригування). Ціна договору склала 19,8 млн гривень.

Конкуренцію ТОВ “АМК Рем-буд” в тендері склало ТОВ “Кумід” (**), але його пропозиція виявилась дорожчою.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно з договором, до 24 грудня 2020 року ТОВ “АМК Рем-буд” повинно виконати загальнобудівельні та внутрішні оздоблювальні роботи, облаштувати системи опалення, вентиляції, каналізації, водопостачання, електроосвітлення, пожежної та охоронної сигналізації, блискавкозахисту, змонтувати обладнання, поставити меблі та інвентар. Також підрядник повинен облаштувати доріжки, проїзди, тіньові навіси, покриття та обладнання стадіону і спортмайданчику, встановити огорожу, облаштувати зовнішнє освітлення та озеленити територію.

Відмітимо, що у вересні 2017 року Козаровицька сільська рада вже замовляла у ТОВ “АМК Рем-буд” будівництво вказаного дитсадку. Ціна першого договору склала 19,21 млн гривен. Перелік робіт за цим договором дублював ті, що прописані у нинішньому. Їх підрядник повинен був провести до кінця 2020 року. Однак 6 березня 2020 року в системі ProZorro опублікували звіт про виконання договору. У документі вказано, що сторони розірвали співпрацю за згодою сторін. При цьому “АМК Рем-буд” заплатили 19,15 млн гривень.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "АМК Рем-буд" зареєстровано в 2012 році в селі Синяк Вишгородського району. Розмір статутного капіталу компанії складає 1 тис. гривень. Її засновником і незмінним керівником є ​​Андрій Куковенко – депутат Синяківської сільради Вишгородського району від партії "Наш край".

В результаті участі в публічних закупівлях "АМК Рем-Буд" отримало 122 підряди на загальну суму 533,61 млн гривень. Найбільші замовники – відділ освіти Вишгородської райдержадміністрації, з яким підписано договорів на 121,9 млн гривень, та Департамент регіонального розвитку Київської облгосадміністрації (КОГА), з яким підписано договорів на 116 млн гривен (дані Zaкупівлі).

Нагадаємо, у грудні 2018 року Новопетрівська сільська рада Вишгородського району замовила у ТОВ "АМК Рем-буд" за 68,8 млн гривень завершення будівництва дитячого садка на 230 місць в Нових Петрівцях. Роботи повинні завершити до кінця 2021 року.

Читайте: Фирма депутата Синяковского сельсовета второй раз заключила договор на строительство детсада в Новых Петровцах

У червні 2019 року ТОВ "АМК Рем-буд" отримало замовлення від Синяківської сільради на будівництво дитсадка в селі Синяк на 75 місць. За 36 млн гривень компанія повинна побудувати навчальний заклад, облаштувати спортивні майданчики, тіньові навіси, а також реконструювати шкільний стадіон. Роботи повинні завершити до кінця 2023 року.

Читайте: Строительство детсада в селе Синяк за 36 млн гривен доверили фирме местного депутата и растянут его на 5 лет

Головою Козаровицької сільської ради є Володимир Овсієнко.

* ТОВ “АМК Рем-буд” (Код ЄДРПОУ: 38256839) 

** ТОВ “Кумід” (Код ЄДРПОУ: 41099051) 

Фото: Волинь 24

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, закупки, ООО, закупівлі, будівництво, тов, вышгородский район, вишгородський район, козаровичі, козаровичи, андрей куковенко, амк рем-строй, амк рем-буд, кумід, володимир овсієнко, андрій куковенко, кумид владимир овсиенко

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій