неділя, 28 квітня 2024 г.

В Борисполі за 145 млн гривен реконструюють школу ім. Костянтина Могилка

В Борисполі за 145 млн гривен реконструюють школу ім. Костянтина Могилка

Управління капітального будівництва Бориспільської міської ради замовило реконструкцію школи імені Костянтина Могилка по вул. Володимира Момота, 16-А. Реконструкція передбачає зведення триповерхової прибудови, що дозволить збільшити потужність навчального закладу майже вдвічі. Відповідні роботи виконуватиме столичне ТОВ “Укрбудінжиніринг” за 145,9 млн гривень, більша частина яких – кредитні кошти Європейського інвестиційного банку.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 22 грудня 2020 року управління капітального будівництва Бориспільської міської ради уклало договір з ТОВ “Укрбудінжиніринг” (*) на проведення реконструкції Бориспільського навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” імені Костянтина Могилка по вул. Володимира Момота, 16-А (Володимира Момота, 1) у місті Бориспіль Київської області. Ціна договору склала 145,9 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Конкуренцію ТОВ “Укрбудінжиніринг” в тендері склали корпорації “Будівельник” та “Граніт”, ТОВ “УТБ-Інжиніринг”, ТОВ “Креатор Компані” та ПрАТ “Агробудмеханізація”. Найвигідніші пропозиції були у корпорацій “Будівельник” та “Граніт”, однак їх відхилили через невідповідність тендерним вимогам.

Державна аудиторська служба провела моніторинг вказаної закупки, в ході якого виявила порушення законодавства в частині повноти відображення інформації. В управлінні капітального будівництва Бориспільської міськради повідомили, що зобов’язуються в подальшому не допускати таких недоліків.

ТОВ “Укрбудінжиніринг”, відповідно до договору, повинно провести реконструкцію навчального закладу до 31 березня 2021 року.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

За інформацією Бориспільської міської ради, реконструкція школи ім. Костянтина Могилка передбачає зведення нової триповерхової будівлі, яку зєднають з існуючою будівлею закладу. Прибудова буде розрахована на розміщення двох паралелей 5-12 класів загальною кількістю 400 учнів (16 класів). Крім навчальних класів у прибудові планують розмістити фiзкультурно-спортивнi та клубно-видовищні приміщення, бібліотеку, їдальню і кабінети медичного призначення. 

На інформаційний запит КВ в управлінні капітального будівництва Бориспільської міської ради повідомили, що кошторисна вартість реконструкції школи ім. Костянтина Могилка складає 159,63 млн гривень.

З рішення Бориспільської міськради від 12 листопада 2019 року №5045-66-VІІ відомо, що більшу частину коштів на фінансування реконструкції цього навчального закладу – 139,99 млн гривень – складе позика на безповоротній основі від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), а реконструкція школи ім. Костянтина Могилка проводиться в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

За даними сайту школи ім. Костянтина Могилка, проектна потужність закладу складає 450 учнів, проте станом на 31 травня 2020 року в ньому навчалося 865 дітей.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Укрбудінжиніринг” зареєстровано в 2013 році в Києві. Статутний капітал складає 2 тис. гривень. Засновник і директор – Петро Присяжнюк.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “Укрбудінжиніринг” уклало 20 договорів на загальну суму 87,5 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник підприємства – КО “Київзеленбуд” (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що в листопаді 2020 року управління капітального будівництва Бориспільської міськради замовило у ТОВ “Укрбуд Забудова” додаткові роботи з будівництва дитсадка по вул. Володимира Момота, 46-А. Вони обійдуться в 24,5 млн бюджетних гривень.

Читайте: На будівництво дитячого садка у Борисполі направили ще 24,5 млн гривень

Управлінням капітального будівництва Бориспільської міськради керує Володимир Тимошенко

* ТОВ “Укрбудінжиніринг”  (код ЄДРПОУ: 38800331)

Фото: Вісті

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, реконструкция, школа, борисполь, образование, дети, закупівлі, тов, реконструкція, бориспіль, владимир тимошенко, володимир тимошенко, нвк імені костянтина могилка, укрбудінжиніринг, нвк имени константина могилка, улица владимира момота, укрбудинжиниринг

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій