неділя, 28 квітня 2024 г.

КОДА заплатить ще понад 33 млн гривень за реконструкцію Іванківської райлікарні

КОДА заплатить ще понад 33 млн гривень за реконструкцію Іванківської райлікарні

Департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації (ДРР КОДА) замовив продовження реконструкції Іванківської центральної райлікарні, яка почалася майже два роки тому. Новий договір підписали з дніпровським ТОВ “СК “Стройінвест”, яке до кінця наступного року за 33,16 млн гривень повинно буде добудувати в медзакладі ліфтову шахту та облаштувати протирадіаційне укриття.

Як стало відомо KВ з оголошення електронної системи ProZorro, 11 серпня 2023 року ДРР КОДА уклав з ТОВ “СК “Стройінвест” (*) договір на проведення реконструкції поліклінічного відділення КНП "Іванківська центральна районна лікарня" з прибудовою ліфтової шахти та облаштуванням протирадіаційного укриття. Ціна договору склала 33,16 млн гривень.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно з договором, до 31 грудня 2024 року підрядник повинен виконати загальнобудівельні роботи, облаштувати водопостачання, каналізацію, вентиляцію, електроосвітлення, систему протипожежного захисту та блискавкозахисту, змонтувати підіймальну платформу головного входу, прибудувати ліфтову шахту та змонтувати ліфт. Також договір передбачає виконання загальнобудівельних робіт та облаштування комунікацій в укритті медзакладу. 

Бажаючих позмагатися за вказаний підряд, крім ТОВ “СК “Стройінвест”, більше не знайшлося. А оскільки закупівлю провели через “відкриті торги з особливостями”, з цим підрядником і уклали договір. Нагадаємо, що у разі подання для участі у такій закупівлі однієї пропозиції, ця закупівля одразу переходить на стадію розгляду цієї пропозиції, а не відміняється, як у відкритих торгах.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, що реконструкція поліклінічного відділення КНП "Іванківська центральна районна лікарня" почалась ще у жовтні 2021 року. Тоді відповідні роботи ДРР КОДА замовив за 26,17 млн гривень у ТОВ “Будівельна компанія “Мега стайл”. Однак в травні поточного року договір розірвали за взаємною згодою сторін з оплатою за виконані роботи 13,51 млн гривень.

Читайте: В Іванкові за 1 млн гривень хочуть облаштувати водостоки на вулиці Миру

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “СК “Стройінвест” зареєстровано в 2014 році у місті Дніпро. Статутний капітал – 7,2 млн гривень. Засновниця компанії – Наталія Лазарь, директор – Сергій Гавриленко.

ТОВ “СК “Стройінвест” є фігурантом декількох кримінальних проваджень. Так, на початку 2019 року почалося кримінальне розслідування (№12019040000000056) за підозрою службових осіб “Стройінвесту” у змові з посадовцями одного з комунальних підприємств  Дніпра у заволодінні бюджетними коштами на реконструкції спортивного комплексу в цьому місті. А з серпня 2020 року розслідується кримінальне провадження №32020100110000044, в рамках якого ТОВ “СК “Стройінвест” зазначається однією з компаній, з якою службові особи Дніпровської міськради укладали договори з порушенням тендерної процедури.

За даними Clarity Project, ТОВ “СК “Стройінвест” за результатами участі у публічних закупівлях підписало 184 договори на загальну суму 6,71 млрд гривень. Найбільший замовник – Департамент капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

ДРР КОДА з квітня цього року очолює Сергій Марищен. Київською облдержадміністрацією так само з квітня 2023 року керує Руслан Кравченко. 

КНП "Іванківська центральна районна лікарня" підпорядковано Іванківській селищній раді. З 2021 року лікарню очолює Лариса Цуп. Головою селищної ради з 2020 року є Тетяна Свириденко.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у червні витрачав Іванків

* ТОВ “СК “Стройінвест” (код ЄДРПОУ: 39086059)

Фото: Фейсбук

КиївВлада

Вікторія Білоус

Теги: новини київщини, тендер, кода, prozorro, публічні закупівлі, лікарня, департамент регіонального розвитку, іванків, ремонт укриття, ліфт, тетяна свириденко, сергій марищен, іванківська црл, стройінвест

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій