вівторок, 19 березня 2024 г.

Кличко в очередной раз дал премию Прокопиву

Кличко в очередной раз дал премию Прокопиву

Киевский городской голова Виталий Кличко премировал за июль своего заместителя, секретаря Киевсовета Владимира Прокопива (на фото). Размер премии составил 100% от должностного оклада.

Об этом KV стало известно из распоряжения Киевского городского головы № 489 от 25 июля 2018 года за подписью Виталия Кличко.  

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Учитывая наличие экономии по фонду оплаты труда, премировать заместителя городского головы - секретаря Киевского городского совета Владимира Прокопива по результатам работы за июль 2018 года в размере 100% должностного оклада за фактически отработанное время”, - указано в распоряжении.

Напомним, городской глава Киева Виталий Кличко регулярно премирует своего заместителя Владимира Прокопива. В сентябре и октябре 2017 года он получил премии в размере 150% от должностного оклада, а в августе премия составила всего 80% от оклада. Декабрь и февраль также не стали исключением – Прокопив получил премию по 150% от должностного оклада. В мае текущего года он получил премию в размере 150% от должностного оклада.

Читайте: Кличко традиционно премировал Прокопива

Ранее KV сообщала, что 10 мая 2018 года Кабмин увеличил должностные оклады мэру Киева Виталию Кличко и секретарю Киевсовета Владимиру Прокопиву. Согласно внесенным изменениям, должностной оклад Кличко установлен в размере 15,4 тысячи гривен, а Прокопива - 13,8 тысяч гривен.

Читайте: Кличко установил новые оклады сотрудникам секретариата Киевсовета

Фото: фейсбук Владимира Прокопива

KиевVласть

Александр Кравченко

Теги: новости киева, виталий кличко, распоряжение, владимир прокопив, премия, секретарь киевсовета

понеділок, 18 березня 2024 г.
20:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
20:34
Кличко попросив журналістів Bihus.info передати правоохоронцям інформацію щодо розслідування по заробіткам оточення Брагінського на контрактах з “Київським метрополітеном"
20:23
На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 21 разів намагався прорвати оборону, - Генштаб ЗСУ
20:02
В Ірпені відкрили денний центр підтримки дітей та сімей
19:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
19:22
“Муніципальна Охорона” провели навчання з відпрацювання дій у разі позаштатної ситуації в столичних закладах освіти
19:05
Ірпінь відвідали представники міжнародної організації ЮНІДО
18:46
9 років тюрми отримав самопроголошений голова Димерської тергромади, який співпрацював з окупантами
18:26
На озері Богатирському було виявлено перевищення норми нафтопродуктів у 3,6 рази, - “Плесо”
18:03
На Київщині пройде лекція-презентація “Історія дайвінгу у Світі та Україні”
17:46
Чеська залізниця запускає новий поїзд до України
17:27
Столичні правоохоронці повідомили про підозру організаторам черговой схеми незаконного виїзду за кордон (фото)
17:05
У Києві спростять порядок встановлення меморіальних дощок
16:45
У Деснянському районі п’яний водій вчинив потрійну ДТП, постраждали двоє водіїв
16:25
Міноборони у лютому заблокувало постачання 264 т неякісних продуктів до військових частин
16:03
Відзавтра, 19 березня, на станції метро “Шулявська” розпочнеться капітальний ремонт ескалатора
Календар подій
Житло замість історичної будівлі: у Києві вирішується доля сторічної садиби Маліна
18 березня 2024 г. 09:00
Житло замість історичної будівлі: у Києві вирішується доля сторічної садиби Маліна
Посадовці КМДА формально ще можуть спробувати відстояти в касаційному суді свою позицію – не видавати МУО на проєктування, які допоможуть замовникам легально перетворити історичну садибу Маліна (1890 рік побудови) на вул. Олександра Кониського, 22 у сучасний житловий будинок. Чиновники до цього програли два суди по цьому питанню. Причина – історичному об'єкту офіційно не надано статус пам'ятки, а гучне рішення Київради від серпня 2021 року, яким власникам таких об'єктів було рекомендовано утриматися від здійснення робіт в них, як на цьому ще тоді наголошувала КВ, не має “зобов'язального характеру”. Поки київські активісти добиваються присвоєння садибі Маліна охоронного статусу, забудовники, які, схоже, пов'язані з “групою родин Негрича та Голиці", встигли зруйнувати значну частину будівлі. Відповідні слідчі дії станом на сьогодні ніяких результатів не принесли і, ймовірно, вже не принесуть.
Позивний “Тьотя”: за що судитимуть ексгендиректорку столичного КП “Інформатика” Вероніку Малкову
14 березня 2024 г. 09:00
Позивний “Тьотя”: за що судитимуть ексгендиректорку столичного КП “Інформатика” Вероніку Малкову
Столичні правоохоронці завершили слідство відносно ексгендиректорки та діючої заступниці керівника КП “Інформатика” Вероніки Малкової (на колажі). Наразі вона офіційно є обвинуваченою у розповсюдженні даних з вуличних камер відеонагляду, які встановлювалися в Києві за рахунок коштів міського бюджету. За цей злочин посадовиці загрожує до 5 років позбавлення волі, але яким буде кінцевий вердикт Шевченківського райсуду, покаже час. Так, слідчі встановили, що Малкова спільно ще з двома особами, один із яких є її підлеглим, допомагали громадянам, зокрема, встановлювати маршрути переміщення транспортних засобів по місту. Такий процес вони називали “розшуком”, а тодішня очільниця “Інформатики” навіть мала “позивний” – “Тьотя”. При цьому, в КМДА і Київраді, схоже, не поспішають робити свої кроки щодо покарання винних. Малкова повернулася до роботи після відсторонення у березні 2023-го, а ініціатива депутатського корпусу щодо створення спеціальної комісії, яка розслідує такі інциденти, так і не була офіційно запроваджена.