субота, 27 квітня 2024 г.

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у листопаді

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у листопаді

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на листопад. Десять об’єктів – саме стільки одночасно зводить компанія, і в листопаді по кожному ЖК компанія продемонструвала прогрес у 100% на низці будівельних робіт, включно з роботою на територіях паркінгів. 

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Попри початок холодів, роботи на будмайданчиках компанії “Інтергал-Буд” не припиняються, будинки у наших проєктах “зростають”, а інвестори щодня стають ближче до заселення у свої нові оселя. Тож пропонуємо вам ознайомитись, що саме було виконано протягом листопада”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у ЖК “Сирецькі Сади”, що розташований по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18-Г, роботи тривали на території трьох об’єктів – будинків №№ 6, 9, 10 та на території дитсадку. 

Зокрема, у будинку № 6 завершили роботи із влаштування стін і перегородок із цегли та влаштування каркасу вхідних груп. На фініші роботи із влаштування покрівлі, віконних конструкцій, фасадів, дверей та оздоблення (без ремонту квартир). Крім того, на 90% монтаж та пусконаладка ліфтів. 

У будинку №№9-10 завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити, монолітного каркасу підвалу і цоколю, а в будинку 10 - 

Щодо ДНЗ, то тут компанія завершила улаштування монолітного каркасу та каркасу вхідних груп. На фініші – покрівля, вікна та інженерні мережі.

Як повідомлялось, “Сирецькі Сади” – житловий квартал з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією.

На території житлового комплексу сімейного типу  “Нивки-Парк”, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро “Нивки” (просп. Берестейський, 67), зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів. І тут нещодавно відбулась перша угода на купівлю квартири у пільгову іпотеку “єОселя” в будинку, що знаходиться на етапі будівництва

“Це придбання помешкання у житловому комплексі “Нивки-Парк”. Позичальниця придбала однокімнатну квартиру в будинку №9, завершення якого заплановане на 2 квартал 2024 року. Кредит на купівлю житла надав “СКАЙ БАНК”, – розповіли в компанії. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Крім того, у листопаді компанія працювала ще на території Будинків №9-11, та паркінгу до них. У будинку №9 на фініші роботи із влаштування монолітного каркасу, стін і перегородок із цегли, як зовнішніх, так і внутрішніх. 

У будинку №11 будівельники завершують гідроізоляцію цокольної підземної частини, 

монтаж вікон та дверей, електрощитової та теплового пункту. А крім того – монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням, вентиляцію і димовидалення, систему протипожежного захисту, автоматизацію інженерного обладнання та ліфтів. І на 100% виконали монтаж диспетчеризації лічильників холодної, гарячої води та опалення.

Також у будинку №10 завершено влаштування стін і перегородок із цегли (внутрішня), майже на 100% виконано зворотну засипку, монтаж вікон та дверей, стяжку МЗК та квартир та тинькування стін.

Щодо паркінгу 9-11 будинків, то тут компанія завершує влаштування монолітного каркасу.

.

У ЖК “Паркові Озера”, що будується по вул. Воскресенська, 2-А поряд із парком “Перемога”, у межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25. У листопаді роботи тривали на територіях 1-4 секціях та паркінгу. 

У секції 1 та 2 на фініші перебувають покрівельні роботи, влаштування фасадів, монтаж ліфтів. Та на 100% завершено встановлення вікон. У секції 3 завершено 

монолітний каркас і добігає до завершення цегляна кладка стін, а в секції 4 на понад 80% виконано влаштування фасадів та монтаж ліфтів. На території паркінгу будівельники вже повністю виконали влаштування пальового поля, фундаментної плити, вертикальних елементів та плити перекриття та прокладкау зовнішніх мереж. 

ЖК CITY HUB – проєкт класу бізнес, який складається з двох будинків висотою у 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, який об’єднує 2 будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць. ЖК розташований по вул. Кудряшова, 8-10 і 11 грудня відбулась церемонія Ukrainian Special Building Awards Ibuild 2023, на якій проєкт CITY HUB отримав нагороду “Житловий комплекс 2023”.

Також у листопаді тут компанія займалася будівництвом двох будинків та паркінгу. Зокрема, у будинку  №1 будівельники завершили гідроізоляції цокольної підземної частини. На фініші – покрівля, монтаж вікон та дверей, електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал), двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш, монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів та чистове оздоблення МЗК. 

У будинку №2 будівельники займалися влаштуванням котловану (50%) та пальового фундаменту (81%). На території паркінгу завершується влаштування котловану та виконано фундамент підпірної стіни (палі). 

Ще один проєкт бізнес-класу компанії “Інтергал-Буд” – ЖК “Голосіївський” (вул. Васильківська, 37). На території 1,14 га зведуть два будинки висотністю у 25 поверхів. Розташований об’єкт в одному з найрозвиненіших та найзеленіших районів Києва — Голосіївському. У листопаді тут одночасно будівельники займалися будівництво на територіях першого та другого будинків, включно із паркінгом. 

Так, у будинку №1 будівельникам у листопаді вдалося завершити оздоблення місць загального користування та встановити металеві вхідні двері в квартири та двері МЗК. Щодо будинку №2, то тут завершено влаштування стін і перегородок із керамоблоку (зовнішня) та на 95% виконано стіни і перегородки із керамоблоку (внутрішня).

На території паркінгу завершується гідроізоляція та влаштування покрівлі.

У Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, розташований ще один комплекс компанії – ЖК “Теремки” (вул. Академіка Заболотного, 15, який складатиметься з п’яти будинків. У листопаді компанія займалася будівництвом 4 та 5 будинків, включно з паркінгом. Тут на території будинків №№ 4,5 в прогресі – улаштування монолітного каркасу секцій, а ось в паркінгу завершили влаштування котловану та зворотня засипка.

На території ЖК “Причал 8” (вул. Канальна, 8) буде два багатосекційні будинки. Наразі активні роботи тривають в будинку №2 в секціях 8-10. Особливістю комплексу “Причал 8” є розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу.

Зокрема в цих секціях завершили влаштування монолітного каркасу вище нуля (в т.ч. парапет, прибудова, закладні в моноліті, збірні сходові марші) та вентканалів. В секціях 8 та 9 – цегляну кладку на покрівлі.

У ЖК Sky Avenue (вул. Святослава Хороброго, 3) зводяться шість житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого – завершено. У процесі – будинок №2 та паркінг. Так, у будинку тривають завершили монолітний каркас підвалу і цоколю, на фініші – гідроізоляції цокольної підземної частини. На території паркінгу завершили ж фундамент і скоро фінішують кладку монолітного каркасу.

Комплекс ЖК “Лук’янівський каскад” (вул. Половецька, 4) – концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. Наразі тривають монолітні роботи по усім трьом секціям, і в першій секції вже завершили гідроізоляції фундаменту та цокольної підземної частини.

У комплексі заміського формату з власними озерами та пляжами ЖК “Озерний гай Гатне” (с. Гатне, вул. Свободи, 1) побудують 47 будинків. Уже готові 10 будинків, у процесі будівництва ще два. Особливістю комплексу є малоповерховість забудови – 4, 6, 7, 8, 9 та 10 поверхів. 

Так, у будинках №10,11 на фініші монолітні роботи, а в будинках 12 та 13 на 60% виконано гідроізоляцію цоколя.

Нагадаємо, що на урочистій церемонії нагородження кращих будівельних та девелоперських компаній IBUILD 2023, яка відбулася 11 грудня, “Інтергал-Буд” одержала дві нагороди. Зокрема, звання “Девелопер 2023” та “Житловий комплекс 2023”.

Читайте: При Конфедерації будівельників України створили комітет девелопменту

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, будівництво, забудова, інтергал-буд, інтергал-буд, інтергал-буд, купити квартиру в києві, думка, ринок нерухомості, квартира в києві, хід будівництва, Нивки-Парк, поновлення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій