четвер, 2 травня 2024 г.

Директор Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко залишає посаду

Директор Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко залишає посаду

Директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації (КМДА) Тимур Ткаченко заявив, що триває його останній робочий тиждень на посаді керівника департаменту.

Про це KВ дізналась з повідомлення самого Тимура Ткаченко на його сторінці у соцмережі Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У своєму повідомлення Тимур Ткаченко заявив, що триває його останній робочий тиждень на посаді директора Департаменту міського благоустрою КМДА. 

Він подякував колективу департаменту та “кожному, хто весь цей час був поряд, допомагав та підтримував”.

“Не прощаємось, адже попереду нові виклики та головне завдання — працювати заради нашої спільної перемоги”, – зауважив Тимур Ткаченко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Тимур Ткаченко почав працювати в Департаменті міського благоустрою КМДА із січня 2020 року на посаді першого заступника директора Департаменту-начальника управління з контролю за благоустроєм.

На цей час департамент очолював Олексій Кулеба, якого пізніше голова КМДА Віталій Кличко призначив своїм заступником з питань самоврядних повноважень. Вже 8 лютого 2022 року президент України Володимир Зеленський призначив Олексія Кулебу головою Київської обласної державної адміністрації (КОВА), а з 24 січня 2023 року Олексію Кулебу призначено заступником Керівника Офісу Президента України.

Після звільнення Олексія Кулеби з посади директора Департамента міського благоустрою КМДА Віталій Кличко на період з 1 січня до 26 березня 2021 року поклав виконання обов'язків директора на Тимура Ткаченка.

Згодом Віталій Кличко розпорядився укласти з Тимуром Ткаченком контракт про проходження держслужби на посади директора Департаменту міського благоустрою КМДА на період соціальної відпустки основного працівника, на період дії карантину та до визначення переможця конкурсу на цю посаду.

Нагадаємо, директор Департаменту міського благоустрою Андрій Фіщук з 16 січня 2019 року перебуває у відпустці з догляду за дитиною.

Розпорядженням Київського міського голови від 28 серпня 2021 року №743 Тимура Ткаченка було визнано переможцем конкурсу на заміщення посади директора Департаменту міського благоустрою КМДА та розпорядженням від 14 вересня 2021 року №809 Віталій Кличко перепризначив його на цю посаду і знову тільки на період соціальної відпустки основного працівника.

На початку березня Тимур Ткаченко анонсував “початок великого прибирання Києва від незаконних "купав". Незаконні тимчасові споруди були прибрані на Дарницькому бульварі, на бульварі Вацлава Гавела, проспекті Правди, вулицях Колекторній та Нововокзальній, на проспекті Соборності та Кловському узвозі. 

Читайте: Столичні комунальники розпочали “велике прибирання Києва” від незаконних МАФів

Раніше KВ повідомила, що столичні підприємці, які провадять свою діяльність у тимчасових спорудах (ТС, кіоски, МАФи), звинуватили міську владу в тому, що вона наражає їх на небезпеку. Про це, на думку “кіоскерів”, свідчить той факт, що їх зобов'язали перенести свої споруди в ті місця, які неодноразово піддавалися обстрілам ракетами і “Шахедами”. Також підприємці впевнені, що головною метою таких рішень, які приймає Рада оборони столиці, є “переділ ринку” – усі вільні від кіосків місця найближчим часом планується надати іншим підприємцям. Представники малого і середнього бізнесу не погоджуються з такими ініціативами керівництва міста і обговорюють можливість проведення акцій протесту.

Читайте: “Нас провокують до мітингів”: столичні підприємці звинуватили Раду оборони Києва у прийнятті “небезпечних рішень”

Фото: Тимур Ткаченко.

КиївВлада

Бровко Ігор

Теги: новини києва, КМДА, директор, тимур ткаченко, звільнення, департамент міського благоустрою

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій