п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у березні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у березні

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у березні. З початком весни компанія вже відновила роботи з благоустрою прибудинкових територій на низці будмайданчиків. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, будинки 1 та 2 підготовлені до здачі в експлуатацію.

“Відновилися роботи з благоустрою прибудинкової території, триває підготовка до встановлення малих архітектурних форм. На території патіо підрядник розпочав висадження дерев та кущів”, – йдеться у дописі.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, щодня на майданчику працюють від 25 до 32 будівельників. Будівельники працювали на території чотирьох блоків. 

Так, у блоках 1 та 2 триває влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. 

Також у першому блоці покрівля облаштована, а ось в третьому блоці триває (80%). Також в цих блоках і в четвертому триває влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

“Будинок 3. На фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Роботи з влаштування фасадів виконані на 15%. Електромонтажні роботи виконані на 40%. Тривають монолітні роботи (спуски у підвал, ґанки тощо). Стартували роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення. Завезені вентилятори димовидалення для подальшого монтажу”, – розповіли  у пресслужбі.

У будинку 4 на фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Стартували роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації, опалення та фасадів. Завезені вентилятори димовидалення для подальшого монтажу. 

Також у 5 будинку завершені роботи по фундаменту. Встановлений баштовий кран та облаштовується залізобетонний каркас. А у 8 будинку завершено зведення стін та перегородок, як і в 9 та 10 будинках, де одночасно йде монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Будинки 14 та 16 — завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах. 

На території 1 будинку на 85% виконано оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень виконані, а у підземному паркінгу нанесена розмітка на стіни та колони. На фініші – монтаж покрівлі (95%), внутрішніх інженерних мереж (90%). 

“Встановлені освітлювальні прилади в місцях загального користування. Виконуються роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж. Ведуться підготовчі роботи під монтаж воріт (3 шт.). Завершено монтаж металевих огороджень на сходових клітинах місць загального користування” — зауважили в компанії.

Також триває влаштування промислової підлоги паркінгу, завершено влаштування пандуса другого заїзду. Тривають підготовчі роботи до нанесення покриття. Компанія відновила роботи з влаштування благоустрою прибудинкової території. 

У 2 будинку також компанія займалася внутрішніми інженерними мережами та електромонтажними роботами. Проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування, влаштування стяжки, фасадів та зовнішніх інженерних мереж.

Нагадаємо, що Alliance Novobud оголосив про старт продажу квартир з ремонтом в рамках власного проєкту Alliance Prostir. Першими послугою зможуть скористатися майбутні мешканці броварських житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”. На оздоблення компанія надаватиме річну гарантію. 

Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій