понедельник, 22 апреля 2019 г.

Пісні блюда в ресторанах Києва (фото, меню, ціни)

Пісні блюда в ресторанах Києва (фото, меню, ціни)

До завершення посту залишається два тижні, тому я вирішила розповісти вам про київські ресторани, де можна поласувати пісними стравами. Пісне меню є зараз у дуже багатьох ресторанах, але я підібрала для вас ті заклади, де пропонують різноманітні пісні страви.

Charlatan, вул. Шота Руставелі, 12

Charlatan спеціалізується на європейській кухні з акцентом на італійську. Тут дуже смачні млинці (креспелле) - спробуйте з лососем та яйцем скрембл з авокадо (186 гривень). Замовте пасту - лінгвіні з чорнилами каракатиці та рапанами (165 гривень).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

А ще я обожнюю тут фондан з білим шоколадом (110 гривень). Фішка ресторану - по п'ятницях та суботах тут виступають відомі діджеї та музиканти.

В пісному меню шість позицій:

  • 1 закуска;

  • 1 салат;

  • 1 суп;

  • 2 основні страви;

  • 1 десерт.

Рекомендую взяти:

  • сет мезе з хумусу та бабаганушу - 87 гривень;

  • різотто з білими грибами - 118 гривень;

  • панна котту з лемонграсом  - 98 гривень

Хочу повернутись сюди, щоб спробувати суп з артишоків.

BARVY, вул. Мечникова, 3

Цей ресторан переосмислює українську кухню і готує всі традиційні страви із своїм баченням. Крім того, під кожну страву тут пропонують авторський коктейль, який підкреслює її смак - Food & Coctail pairing.

Я обожнюю тут голубці із молодої капусти з м’ясом кабана та лісовими грибами (185 гривні) та вареники фірмові з щукою (165 гривень). І ще тут дуже смачний Київський торт (155 гривень).

В пісному меню 11 позицій:

  • три салати;

  • дві перші страви;

  • чотири основні страви;

  • два десерти.

Рекомендую взяти:

  • вінегрет з запечених овочів з білими грибами та селерою - 95 гривень;,

  • салат з копченого гарбуза з томатами та горіховим соусом - 115 гривень;

  • пісні голубці з грибами та гречкою січкою в пісних вершках - 105 гривень;

  • вареники з вишнями - 145 гривень.

Десерт ідеально смакує під обліпихово-імбирний або ягідний чай (75 гривень).

“Хуторець на Дніпрі”, вул. Набережно-Хрещатицька, 10-А

Ще один ресторан, який спеціалізується виключно на українській кухні. Особливо раджу вам спробувати тут вареники - їх в меню сім видів. Мої улюблені - з м’ясом зайця у карпатських травах (197 гривень).

Також тут унікальна котлета по-київськи (2 штуки на порцію - 248 гривень) та олів’є з копченою індичкою і яловичим язиком або з закарпатської форелі з ікрою щуки.

В пісному меню 17 позицій:

  • три закуски;

  • три салати;

  • три перші страви;

  • два види вареників;

  • чотири основні страви;

  • два десерти.

Рекомендую спробувати:

  • хумус із квасолі з печеним буряком - 128 гривень;

  • карпаччо із селери та маринованого цукіні - 117 гривень;

  • голубці з булгуром та білими грибами - 134 гривні;

  • кольорову капусту смажену на відкритому вогні - 252 гривні;

  • борщ з лісовими грибами на буряковому квасі з чорносливом - 148 гривень;

  • вареники з картоплею та білими грибами - 135 гривень;

  • пиріг з вишнею - 115 гривень.

І візьміть до цих страв щавлевий лимонад (96 гривень за літр).

“Tarantino Grill&Wine”, вул. Сагайдачного, 35

Цей ресторан спеціалізується на м’ясі: стейки та ребра тут одні з найкращих в столиці. А ще я люблю приходити сюди на “Денне меню”, в якому немає заготовлених сетів - ви вибираєте по меню ланчів страви.

Спробуйте олів’є з ростбіфом (75 гривень), цибулевий крем-суп (65 гривень),  біфштекс з яйцем з пюре (95 гривень) або люля-кебаб з курки з овочами гриль (85 гривень).

В пісному меню вісім позицій:

  • три види закусок;

  • один салат;

  • один суп;

  • дві основні страви;

  • один десерт.

Рекомендую взяти:

  • салат з сиром тофу та королівськими вешенками - 125 гривень;

  • карпаччо з ерінгами - 135 гривень;

  • брускети з білими грибами - 125 гривень;

  • різотто з в'яленими томатами - 95 гривень;

  • штрудель з яблуками, родзинками і курагою - 135 гривень.

Більшість рецептів розроблена на основі грибів Ерінгів (королівські гливи) - це дійсно неймовірно смачно.

А ще візьміть під десерт імбирну холодну каву на мигдальному молоці (105 гривень) - цей напій підкорить ваш шлунок.

Not Only Fish, вул. Велика Васильківська, 94

Цей ресторан працює всього декілька місяців і він дійсно не тільки про рибу. Тут можна з`їсти стейки, випити неймовірно смачних коктейлів, покурити кальян, послухати гарну музику і навіть потанцювати. Раджу спробувати тут сашимі, суші та роли.

Я особисто вподобала рол без рису з морепродуктами амазу з імбирним соусом (390 гривень) та теплий рол темпура з авокадо та креветкою (240 гривень).

В пісному меню 18 позицій:

  • два види закусок;

  • чотири страви з суші-бару;

  • три перші страви;

  • шість основних страв;

  • три десерти.

Рекомендую взяти:

  • сашимі з томатів з фенхелем і соєво-трюфельною заправкою - 220 гривень;

  • вега-бургер із смаженим тофу - 220 гривень;

  • запечений батат з диким рисом і кремом з авокадо - 200 гривень;

  • рол з манго та авокадо - 240 гривень;

  • пак чой в азіатському соусі - 240 гривень;

  • гречану локшину соба з грибами шиітаке, чилі і горіхами - 200 гривень.

DOM №10, вул. Спаська, 10

Певного напрямку кухні в ресторані немає - тут просто домашня смачна їжа. Оскільки раніше на місці закладу був ресторан “Міміно”, в меню включили декілька страв з грузинської кухні. Також в меню українські, азіатські та італійські страви.

Я дуже люблю тут пиріжки з капустою або з цибулею та яйцем (39 гривень за дві штуки), олів’є з шинкою, курячою грудкою та з молодим горошком (115 гривень), тікка-масала із смаженою куркою в пряному соусі з імбиром та рисом басматі (215 гривень), а також торт на гречаному меду із трюфельним кремом (89 гривень).

В пісному меню 12 позицій, в тому числі:

  • п`ять видів закусок та салатів;

  • дві перші страви;

  • дві основні страви;

  • два2 види десертів.

Рекомендую взяти:

  • хумус з кінзою - 135 гривень;

  • обсмажену на грилі брокколі - 135 гривень;

  • крем-суп з артишоків на мигдальному молоці - 169 гривень;

  • пісний борщ на овочевому бульйоні з білою квасолею - 79 гривень;

  • морозиво на кокосовому молоці - 95 гривень.

Літературне кафе “Імбир”, вул. Жилянська, 7

Літературне кафе Імбир вже понад сім років є смачним притулком для всіх вегетаріанців столиці. Заклад мене так вразив своєю кухнею, що я навіть подумала чи не відмовитися мені від страв тваринного походження. Фактично кожна третя страва в меню - пісна (майте на увазі не всі веганські та вегетаріанські страви є пісними).

До речі, страви в меню мають позначки, за якими гість може зрозуміти чи вони сироїдні, чи гострі, чи мають цукор або глютен і навіть чи можна їх приготувати веганськими.

Раджу спробувати тут бізнес-ланчі, вони складаються з трьох страв і кожного дня міняються (130 гривень).

Що є в меню з пісних страв:

  • сет з гарбузового та томатного хумусу - 133 гривень;

  • гарбуз, цукіні, артішоки з бобами едамаме - 137 гривень;

  • олів’є з авокадо та бататом - 140 гривень;

  • морський том ям - 95 гривень;

  • солянка - 105 гривень;

  • баклажани з сиром і томатами - 159 гривень;

  • бататова локшина із тофу та капустою пак-чой - 158 гривень;

  • гарбузовий пиріг з малиновою меренгою - 102 гривень;

  • наполеон з кремом з кеш’ю та хурми - 108 гривень;

  • хліб бездріжджовий -  15 гривень.

Рекомендую взяти:

  • салат Маш з авокадо, томатами та горіхами кеш’ю на міксі салату - 135 гривень;

  • соба з тофу й овочами - 150 гривень;

  • запечений лаваш з сиром тофу та овочами та вівсяний суп.

На десерт рекомендую взяти цукерки - яблучно-мятну або імбир-сухофрукти (всі по 20 гривень) та запити це смачним гречаним чаєм (65 гривень).

Читайте та смакуйте: Весна на Подолі: п`ять найкращих кав`ярень старого Києва (фото, ціни, меню)

Сподіваюсь, ви скористаєтеся моїми порадами і останніх два тижні перед Великоднем будете постувати смачно, корисно та приємно.

Аби не пропустити ще більше насолоди, не забувайте стежити за моєю сторінкою у Facebook та моєю сторінкою в Instagram.

Читайте та смакуйте: На будь-який смак: вісім нових коктейльних барів Києва (фото, відео, ціни, меню)

Фото автора

КиевVласть

Інна Гордієнко

Теги: новости киева, рестораны киева, постное меню

понедельник, 22 апреля 2019 г.
19:26
В Киеве во время ремонтов учтут потребности людей с инвалидностью и маломобильных групп населения, - КГГА
19:04
Гимназия А + поучаствует в архитектурном фестивале для детей Archikidz!, - KAN
18:44
Фонтаны Киева возобновят работу с 27 апреля (часы работы)
18:24
В “Киевгазе” рассказали, что делать, если ошибся и оплатил не тот счет
18:05
Директор департамента финконтроля КГГА Оксана Колтик за 2018 год заработала 455,4 тыс. гривен
17:45
На таможне в аэропорту “Борисполь” задержали партию из 1185 мужских футболок
17:21
В ЖК “Озерный гай Гатное” построят фитнес-центр с бассейном и супермаркет
17:00
Киево-Святошинский райсовет ударно поработал на внеочередной сессии
16:44
В рамках проекта “Врач в Вашем доме” обследовались уже более 72 тысяч киевлян (+ график)
16:26
На Бориспольщине военнослужащий убил одного человека, а второго ранил
16:04
ТРЦ Gulliver дарит новым подписчикам оригинальную пасху
15:43
В ночь на 24 апреля “Киевводоканал” проведет промывку сетей в Бортничах
15:26
Со 2 мая вводятся новые счета для уплаты ЕСВ
15:06
За минувшую неделю на пожарах в столице погиб один человек
14:43
Завтра, 23 апреля, в Фастове не будет воды
14:25
В Киеве за неделю на штрафплощадку было эвакуировано 37 автомобилей
Календарь событий