п'ятниця, 29 березня 2024 г.

Влада Ірпеня доплатить 9,38 млн гривен на будівництво дитсадка на вулиці Незалежності

Влада Ірпеня доплатить 9,38 млн гривен на будівництво дитсадка на вулиці Незалежності

В Ірпені триває будівництво дитячого садку по вул. Незалежності, що розпочалося в квітні 2019 року. Виконком Ірпінської міськради уклав другу угоду на зведення навчального закладу з місцевим ТОВ "Будівельне підприємство “Міськзабудова”, якому сумарно повинні заплатити майже 29 млн гривен. Якщо не виникне перешкод, компанія завершить загальнобудівельні роботи вже до кінця поточного року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 4 червня 2020 року виконком Ірпінської міської ради (*) уклав договір з ТОВ "Будівельне підприємство “Міськзабудова” (**) на будівництво дитячого дошкільного закладу на 75 місць по вул. Незалежності, 5 (мікрорайон Стоянка) в Ірпені Київської області. Вартість угоди склала 9,38 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Будівельне підприємство “Міськзабудова” до кінця 2020 року повинно виконати загальнобудівельні, внутрішні оздоюлювальні та електромонтажні роботи, влаштувати системи водопостачання, каналізації, опалення, вентиляції, пожежного захисту. Також в перелік робіт входить монтаж навісів, встановлення огорожі, облаштування тротуарів і доріжок. 

Закупівлю провели без конкурсу, за переговорною процедурою, оскільки підрядник працює на вказаному об’єкті з 2019 року. Перший договір (ціна – 19,59 млн гривень) між виконкомом Ірпінської міської ради та “Міськзабудова” був укладений 23 квітня 2019 року. За умовами цього договору, підрядник до листопада 2019 року повинен був звести фундамент, стіни, перекриття, облаштувати покрівлю, встановити вікна та двері, утеплити фасади, облаштувати інженерні мережі та заасфальтувати прилеглу територію.

Читайте: Будівництво нового дитсадка в Ірпені за 20 млн гривень довірили "молодий" компанії

Однак, як відомо з інформації системи ProZorro, “Міськзабудова” не змогло вчасно і в повному обсязі виконати роботи у зв'язку з відсутністю узгодженої проектної документації щодо перенесення ліній електропередач за територію будівництва, необхідністю будівництва артезіанської свердловини та перенесення газопроводу. Через це сторони уклали кілька додаткових угод про внесення змін у проектно-кошторисну документацію та перенесення термінів виконання робіт до кінця 2020 року.

У квітні 2020 року виконком Ірпінської міськради замовив коригування проектно-кошторисної документації у третьої особи – ПП “Ладопрект”. За результатами коригування був наданий експертний звіт, відповідно до якого загальна кошторисна вартість будівництва дитсадку у цінах на квітень 2020 року становить 35,46 млн гривень. Після цього рішенням сесії Ірпінської міськради від 07.05.2020 року було виділено додаткове фінансування на завершення основних загальнобудівельних робіт в сумі 9,38 млн гривень.

За даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Будівельне підприємство “Міськзабудова” зареєстроване у вересні 2018 року в Ірпені. Спеціалізується на будівництві. Статутний фонд – 500 гривень. Засновник та керівник компанії – киянин Сергій Бобровицький.

До травня 2019 року засновниками цього “Міськзабудови” значилися ТОВ "Промислові технології 20" та ТОВ "Юридична компанія "Бравіс”. Засновник обох – Імпекс Євро Холдинг (Сейшели). Директор обох ТОВ Олександр Голубєв – співзасновник юридичних та будівельних компаній.

За неповних два роки існування ТОВ “Будівельне підприємство “Міськзабудова” уклало за результатами публічних закупок 6 договорів на 33 млн гривень. Три договори  укладені з виконкомом Ірпінської міськради, два – з управлінням освіти Ірпінської міськради, ще один – з КП “Ірпіньводоканал” (інформація Zакупівлі).

Раніше КВ повідомляла, що в Ірпені збільшують потужність школи № 1. Там до кінця поточного року повинні прибудувати нові корпуси. Роботи виконує місцеве ТОВ "Радогост Плюс". 

Читайте: До кінця року до Ірпінської школи №1 повинні прибудувати нові учбові корпуси

Ірпінську міську раду тимчасово очолює Андрій Литвинов

* Виконавчий комітет Ірпінської міської ради (Код ЄДРПОУ:05408846)

** ТОВ “Будівельне підприємство “Міськзабудова” (Код ЄДРПОУ: 42459022)

Фото: стоп-кадр відео ITV

КиевVласть

Олеся Данилова

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, образование, ирпень, ірпінь, закупівлі, детский сад, тов, освіта, дитячий садок, сергей бобровицкий, будівельне підприємство міськзабудова, сергій бобровицький, исполком ирпенского городского совета, строительное предприятие миськзабудова, улица независимости, виконком ірпінської міської ради

п'ятниця, 29 березня 2024 г.
09:23
Масована атака рф: українські захисники знищили 58 БПЛА та 26 ракет
09:06
На Новопавлівському напрямку в районах пунктів Новомихайлівка, Георгіївка, Урожайне противник атакував 22 рази, - Генштаб ЗСУ
четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
Календар подій