вівторок, 19 березня 2024 г.

В ЖК Park Lake City предлагаются дополнительные спецусловия на покупку видовых квартир, - DIM Group

В ЖК Park Lake City предлагаются дополнительные спецусловия на покупку видовых квартир, - DIM Group

В клубном эко-комплексе Park Lake City стартовали дополнительные скидки на покупку видовых квартир. Уникальное ценовое предложение от строительной компании DIM Group позволяет сэкономить до $ 100 на квадратном метре.

Об этом KV стало известно из сообщения пресс-службы застройщика – компании DIM Group.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Время самой выгодной покупки жилья в ЖК Park Lake City. Уникальность предложения застройщика DIM Group состоит в том, что видовые квартиры в эко-комплексе Park Lake City сейчас, только на старте продаж, можно приобрести с дополнительной экономией до $ 100 на квадратном метре при условии первоначального взноса от 50%. Максимальная выгода от такой сделки может достигать до 10 000 у.е. и это может быть приятной экономией для будущих покупок или отдыха, – говорится в сообщении.

Загородный ЖК Park Lake City будет построен на 10-м километре Обуховского шоссе в Киевской области на площади 15 га. На этой закрытой территории разместятся 18 четырехэтажных домов на 913 квартир и 15 таунхаусов. 

Одной из особенностей комплекса станет панорамный вид на расположенный рядом водоем почти изо всех квартир, каждая из которых будет иметь собственную видовую террасу.

“Получить персональное суперпредложение, которое действует на ограниченное количество квартир, возможно до 31 июля. Подробную информацию можно получить в отделе продаж по адресу:Новообуховское шоссе, 10 километр, Киевская область или по телефону 38 (044) 290-36-92”, – говорится в сообщении.

Справка KV: DIM Group – молодая амбициозная группа компаний, которая с 2014 года является активным, социально ответственным игроком на столичном рынке недвижимости. DIM Group стала известной благодаря проектированию и строительству неординарных комплексов для жизни, среди которых экосферы с собственными парками, коворкингами, взрослыми и детскими рекреационными зонами, образовательными учреждениями для самых маленьких.

В портфеле DIM Group:

  •  Введены в эксплуатацию: ЖК Соборный (г. Бровары, Киевская область), ЖК Фамильный (г. Бровары, Киевская область) и ЖК Автограф (г. Киев, I очередь);

  •  На этапе завершения строительства: ЖК Автограф (г. Киев) и ЖК А52 (г. Киев);

  • В процессе строительства: Эко-сфера Метрополис (г. Киев) и ЖК Новый Автограф (г. Киев).

  • Начало строительства: ЖК А136 (г. Киев), ЖК Park Lake City (с. Подгорцы, Обуховский район, Киевская область).

В состав DIM Group входят 6 компаний, которые проектируют, строят, продают и обслуживают жилую и коммерческую недвижимость. Некоторые из этих компаний работают с 2004 года.

Напомним, ранее KV уже писала о том, что в первом в Украине загородном комплексе бизнеса-класса Park Lake City стартовали продажи квартир.

Читайте: Стартовали продажи в клубном эко-комплексе Park Lake City в Подгорцах, – DIM Group

Фото: пресс-служба компании

КиевVласть

Вероника Злацкая

Теги: новости киева, новости компаний, купить квартиру в Киеве, DIM GROUP

понеділок, 18 березня 2024 г.
20:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
20:34
Кличко попросив журналістів Bihus.info передати правоохоронцям інформацію щодо розслідування по заробіткам оточення Брагінського на контрактах з “Київським метрополітеном"
20:23
На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 21 разів намагався прорвати оборону, - Генштаб ЗСУ
20:02
В Ірпені відкрили денний центр підтримки дітей та сімей
19:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
19:22
“Муніципальна Охорона” провели навчання з відпрацювання дій у разі позаштатної ситуації в столичних закладах освіти
19:05
Ірпінь відвідали представники міжнародної організації ЮНІДО
18:46
9 років тюрми отримав самопроголошений голова Димерської тергромади, який співпрацював з окупантами
18:26
На озері Богатирському було виявлено перевищення норми нафтопродуктів у 3,6 рази, - “Плесо”
18:03
На Київщині пройде лекція-презентація “Історія дайвінгу у Світі та Україні”
17:46
Чеська залізниця запускає новий поїзд до України
17:27
Столичні правоохоронці повідомили про підозру організаторам черговой схеми незаконного виїзду за кордон (фото)
17:05
У Києві спростять порядок встановлення меморіальних дощок
16:45
У Деснянському районі п’яний водій вчинив потрійну ДТП, постраждали двоє водіїв
16:25
Міноборони у лютому заблокувало постачання 264 т неякісних продуктів до військових частин
16:03
Відзавтра, 19 березня, на станції метро “Шулявська” розпочнеться капітальний ремонт ескалатора
Календар подій
Житло замість історичної будівлі: у Києві вирішується доля сторічної садиби Маліна
18 березня 2024 г. 09:00
Житло замість історичної будівлі: у Києві вирішується доля сторічної садиби Маліна
Посадовці КМДА формально ще можуть спробувати відстояти в касаційному суді свою позицію – не видавати МУО на проєктування, які допоможуть замовникам легально перетворити історичну садибу Маліна (1890 рік побудови) на вул. Олександра Кониського, 22 у сучасний житловий будинок. Чиновники до цього програли два суди по цьому питанню. Причина – історичному об'єкту офіційно не надано статус пам'ятки, а гучне рішення Київради від серпня 2021 року, яким власникам таких об'єктів було рекомендовано утриматися від здійснення робіт в них, як на цьому ще тоді наголошувала КВ, не має “зобов'язального характеру”. Поки київські активісти добиваються присвоєння садибі Маліна охоронного статусу, забудовники, які, схоже, пов'язані з “групою родин Негрича та Голиці", встигли зруйнувати значну частину будівлі. Відповідні слідчі дії станом на сьогодні ніяких результатів не принесли і, ймовірно, вже не принесуть.
Позивний “Тьотя”: за що судитимуть ексгендиректорку столичного КП “Інформатика” Вероніку Малкову
14 березня 2024 г. 09:00
Позивний “Тьотя”: за що судитимуть ексгендиректорку столичного КП “Інформатика” Вероніку Малкову
Столичні правоохоронці завершили слідство відносно ексгендиректорки та діючої заступниці керівника КП “Інформатика” Вероніки Малкової (на колажі). Наразі вона офіційно є обвинуваченою у розповсюдженні даних з вуличних камер відеонагляду, які встановлювалися в Києві за рахунок коштів міського бюджету. За цей злочин посадовиці загрожує до 5 років позбавлення волі, але яким буде кінцевий вердикт Шевченківського райсуду, покаже час. Так, слідчі встановили, що Малкова спільно ще з двома особами, один із яких є її підлеглим, допомагали громадянам, зокрема, встановлювати маршрути переміщення транспортних засобів по місту. Такий процес вони називали “розшуком”, а тодішня очільниця “Інформатики” навіть мала “позивний” – “Тьотя”. При цьому, в КМДА і Київраді, схоже, не поспішають робити свої кроки щодо покарання винних. Малкова повернулася до роботи після відсторонення у березні 2023-го, а ініціатива депутатського корпусу щодо створення спеціальної комісії, яка розслідує такі інциденти, так і не була офіційно запроваджена.