субота, 27 квітня 2024 г.

В селі Білогородка на Київщині побудують каналізаційну насосну станцію

В селі Білогородка на Київщині побудують каналізаційну насосну станцію

До 15 грудня 2022 року у селі Білогородка Бучанського району по вул. Шкільна повинні побудувати каналізаційну насосну станцію з колектором. Для виконання робіт місцева влада обрала ТОВ “Енергозберігаючі технології”. Підряднику заплатять майже 10 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 30 листопада 2021 року Білогородська сільська рада уклала з ТОВ “Енергозберігаючі технології” (*) договір на будівництво каналізаційної насосної станції (КНС) з колектором по вулиці Шкільна в селі Білогородка Бучанського району Київської області. Ціна договору – 9,74 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

До 15 грудня 2022 року ТОВ “Енергозберігаючі технології” повинно виконати підготовчі роботи, поставити обладнання, побудувати каналізаційну насосну станцію (конструктивна частина, технологічна частина, електротехнічна частина), зовнішні мережі каналізації, провести пусконалагоджувальні роботи та благоустрій території.

Згідно з обгрунтуванням технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, які опубліковані на сайті Білогородської сільради, загальна кошторисна вартість будівництва КНС складає 10,5 млн гривень.

Проектно-кошторисну документацію для будівництва цієї каналізаційної насосної станції за замовленням Білогородської сільради (ціна договору – 397,35 тис. гривень) до 30 серпня 2021 року повинно було розробити ТОВ “ВП “Енергозберігаючі технології”.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “ВП “Енергозберігаючі технології” (розробник проектно-кошторисної документації) зареєстровано в 2016 році в Києві. Статутний фонд – 1 тис. гривень. Основний вид діяльності – установлення та монтаж машин і устатковання. Засновник – Ольга Торубара. Директор – Євген Юхновський.

За даними Clarity Project, у результаті участі в публічних закупівлях ТОВ “ВП “Енергозберігаючі технології”  уклало 38 договорів на 17,59 млн гривень. Серед найбільших замовників – Немішаївська селищна рада та Управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради.

ТОВ “Енергозберігаючі технології” (підрядник по будівництву КНС) зареєстровано в 2002 році. Розмір статутного капіталу – 34,34 млн  гривень. Основний вид діяльності – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Засновник Ольга Торубара. Директор – Євген Юхновський.

За даними Clarity Project, у результаті участі в публічних закупівлях ТОВ “Енергозберігаючі технології”  уклало 511 договорів на 764,47 млн гривень. Серед найбільших замовників – Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА, з яким укладено 8 договорів на 136,67 млн гривень. 

Зокрема, вказаний департамент КОДА у “Енергозберігаючі технології” замовляв у серпні 2019 року реконструкцію каналізаційної насосної станції №7 в місті Березань (ціна договору – 5,71 млн гривень), у липні 2020 року – реконструкцію очисних споруд на території Шпитьківської сільської ради (ціна договору – 56,18 млн гривень), у листопаді 2020 року – будівництво каналізаційної насосної станції з напірними трубопроводами по вул. Київська у селі Зазим’є (ціна договору - 13,53 млн гривень), у травні 2021 року – реконструкцію каналізаційної насосної станції №2 в місті Березань (ціна договору - 11,26 млн гривень) та у листопаді 2021 року – будівництво КНС та напірних трубопроводів каналізаційних мереж по вул. Лесі Українки в селі Гора (ціна договору - 31,99 млн гривень).

Читайте: В селі Гора на Київщині побудують каналізаційну насосну станцію

Голова Білогородської сільської ради – Антон Овсієнко.

* ТОВ "Енергозберігаючі технології" (Код ЄДРПОУ:31862999)

Фото: Facebook

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, закупки, закупівлі, будівництво, білогородка, антон овсиенко, энергосберегающие технологии, енергозберігаючі технології, канализационная насосная станция, каналізаційна насосна станція, Антон Овсієнко

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій