вівторок, 16 квітня 2024 г.

В Киеве начали борьбу с нелегальными лотереями

В Киеве начали борьбу с нелегальными лотереями

В Киеве зафиксировали нелегальную деятельность по распространению лотерей и незаконное использование бренда оператора государственных лотерей “М.С.Л.”. Правоохратители по этому факту открыли уголовное производство.

Об этом KV стало известно из сообщения пресс-службы “М.С.Л.”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

19 июля 2018 юристы “М.С.Л” вместе со СМИ зафиксировали нелегальную деятельность по распространению лотерей и незаконное использование бренда оператора государственных лотерей “М.С.Л.”. Это заведения в Киеве на Чоколовском бульваре, 37, и на ул. Бассейная, 10.

Данные учреждения маскируют свою противоправную деятельность под распространения государственных лотерей ООО “М.С.Л.”. Поддельное программное обеспечение содержит логотипы и наименования государственных лотерей, которые выпускаются и проводятся ООО “М.С.Л.”, в частности, “Лото Золото”, “Золотой триумф” и тому подобное. Или используют запрещённое программное обеспечение, которое может быть квалифицировано как азартные игры.

“Таких нелегальных заведений под брендом “М.С.Л.” уже больше, чем легальных - более 2 000 по всей Украине. Наш бренд незаконно используется уже не один год. И одновременно формируется общественное мнение о большой сети “М.С.Л.”, которая занимается не лотерейной деятельностью. Хочу предупредить всех нелегалов - мы придем к каждому из вас, привлечем СМИ и будем требовать от правоохранительных органов закрытия таких точек. Владельцы этих заведений станут публичными “героями”. Мы сделаем все, чтобы вы стали известными”, - сказал президент компании “М.С.Л.” Георгий Ложенко.

При осмотре игровых залов по указанным адресам юристы “М.С.Л.” обнаружили следующие нарушения:

  • незаконное использование знаков для товаров и услуг, цветов оформления и элементов дизайна без разрешения лотерейного оператора “М.С.Л.”
  • незаконное использование копий лицензий “М.С.Л.” без заключенного партнерского договора
  • ложное информирование про факт распространения билетов государственных лотерей ООО “М.С.Л.” и присвоение денег, полученных путем обмана игроков и правоохранительных органов.

С целью фиксации возможного факта ведения незаконного игорного бизнеса в этих учреждениях, юристами “М.С.Л.”  была вызвана полиция.

По данным фактам возбуждены уголовные производства. Оператор государственных лотерей “М.С.Л.”  будет внимательно следить за тем, как правоохранительные органы будут проводить следствие и каких результатов он достигнет.

Читайте: В Киеве разоблачили замаскированное под лотерею казино (+фото)

Фото: “М.С.Л.”

KиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, полиция, уголовное производство, игорный бизнес, лотерея, м с л, оператор государственных лотерей

п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях зяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
17:47
Колаборант вдавав із себе ченця й освячував ворожі танки, що насувались 2022 року на Київ
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.