п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

В Борисполе намерены расчистить озеро на Поповича

В Борисполе намерены расчистить озеро на Поповича

Управление капитального строительства Бориспольского горсовета заключило очередной договор с ООО “Де-люкс технологии”. У этого предприятия город уже третий год подряд заказывает работы по улучшению технического состояния и благоустройства озера по ул. Поповича.

Как KV стало известно из объявления электронной системы публичных закупок ProZorro, 22 августа 2019 года Управление капитального строительства Бориспольского горсовета заключило договор с ООО “Де-люкс технологии” (*) на улучшение технического состояния и благоустройства озера по ул. Поповича в Борисполе. Стоимость сделки составила 2,95 млн гривен.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Согласно договору, подрядчик должен провести общестроительные работы в нижней части озера, провести вертикальное планирование, построить пешеходную дорожку, установить скамейки и урны, а также построить у водоема дорогу из щебневой смеси. Работы должны быть завершены до конца ноября 2019 года.

Конкуренцию ООО “Де-люкс технологии” в тендере составило ООО “Трейд ИНН” (**), но ценовое предложение данной компании оказалось выше.

Согласно данным аналитической системы Youcontrol, ООО “Де-люкс технологии” зарегистрировано в 2010 году. Его директор – Максим Шкеред. Учредители и конечные бенефициарные собственники – Ольга Ищук (34%) и Шкеред Максим (66%). Уставный капитал компании – 1,6 млн гривен. Основной вид деятельности фирмы – строительство жилых и нежилых зданий.

По данным Zакупівлі, в результате участия в публичных закупках ООО “Де-люкс технологии” заключило 255 договоров почти на 260 млн гривен. 

С Управлением капитального строительства Бориспольского горсовета “Де-люкс технологии” сотрудничало уже дважды. Оба договора были заключены на улучшение технического состояния и благоустройства озера по ул. Поповича в Борисполе. Первый договор стоимостью 7 млн гривен был подписан в июне 2017 года, но в сентябре был расторгнут по соглашению сторон. За выполненные работы подрядчику заплатили 3,27 млн гривен. Второй договор был подписан в августе 2018 года. Работы были выполнены полностью. Подрядчик получил 3,49 млн гривен.

По информации Бориспольского горсовета, площадь озера по ул. Поповича составляет 14 744 кв. м, максимальная глубина озера – 2,2 метра, длина береговой линии – 578 м, площадь зоны отдыха – 1380 кв. м в нижней части и 3811 кв. м в верхней части, длина пешеходной дорожки – 194 метра.

Напомним, вопрос состояния озер Борисполя был поднят в ходе рабочего совещания при участии президента Владимира Зеленского, которое состоялось в июле текущего года. По информации президента, в прошлом году на расчистку озер было потрачено около 17 млн гривен, а по факту в некоторых озерах на дне почти метр фекалий. Объяснить ситуацию Зеленский попросил мэра Борисполя Анатолия Федорчука, который в ответ сослался на недостаточно высокую культуру населения.


Также напомним, в Киевской области работы по расчистке водоемов заказывали в этом году уже неоднократно. Как сообщала KV, 16 августа 2019 года Департамент экологии и природных ресурсов Киевской облгосадминистрации (КОГА) заказал проведение капитального ремонта водоема в районе улицы Гагарина в селе Лютеж и расчистку Володарского водохранилища.

Читайте: В КОГА заказали капитальный ремонт водоема в Лютеже и В КОГА за 20 млн гривен повторно заказали расчистку Володарского водохранилища

* ТОВ “Де-люкс технологии” (Код ЄДРПОУ: 37334156)

** ТОВ “Трейд Інн” (Код ЄДРПОУ: 41157427)

Фото: Вести

КиевVласть

Инна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, кога, закупки, ООО, борисполь, экология, озеро, анатолий федорчук, управление капитального строительства бориспольского горсовета, ольга ищук, максим шкеред, де люкс технологии, расчистка водоемов, улица поповича, трейд инн

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.