середа, 8 травня 2024 г.

“УДАР Віталія Кличка” виступає за збільшення представництва жінок в органах влади усіх рівнів , – Артур Палатний

“УДАР Віталія Кличка” виступає за збільшення представництва жінок в органах влади усіх рівнів , – Артур Палатний

Партія “УДАР Віталія Кличка” виступає за збільшення представництва жінок в органах влади усіх рівнів, забезпечення рівних можливостей для жінок і чоловіків у сфері освіти та професійної підготовки, створення сприятливих умов для реалізації жінок у підприємництві та впровадження гендерно-чутливої соціальної політики.

Про це, як передає KВ, заявив керівник виконкому партії "УДАР Віталія Кличка" Артур Палатний під час форуму "Школа лідерства жінок УДАРУ".

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Під час форуму, який відбувся сьогодні (28 жовтня – КВ) у Києві, обговорювалися питання про роль жінок в сучасних українських реаліях, участь жінок у відновленні та розвитку місцевих громад під час та після воєнного стану, проблеми формування інклюзивного простору в Україні та інші.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Сотні тисяч жінок з перших днів повномасштабної російської агресії проявили себе справжніми лідерками. 60 тисяч жінок зараз захищають Україну від ворога в лавах Збройних сил України. Десятки тисяч жінок – волонтери, парамедики, військові лікарі. Справжні лідерки. Я впевнений, сила та лідерство жінок стануть фундаментальним внеском в перемогу України та в її подальшу відбудову. Я закликаю вас братися за конкретні справи та проєкти, об’єднувати свої сили з однодумцями. Бо це реалії завтра”, – наголосив від час виступу Артур Палатний.


Керівник виконкому УДАРу назвав основні  пункти, за які виступає УДАР:

- Збільшення представництва жінок у органах влади усіх рівнів. Важливо не просто заповнити квоти у виборчому списку, а створити ще більше умов для розкриття потенціалу жінок, зазначив Палатний.

- Забезпечення рівних можливостей для жінок і чоловіків у сфері освіти та професійної підготовки. Потрібно розробляти та втілювати програми, які допоможуть жінкам реалізуватися та карʼєрно зростати, підкреслив керівник виконкому УДАРу.

- Створення сприятливих умов для реалізації жінок у підприємництві. Має бути справедливий доступ жінок до державних програм фінансування бізнесу.

- Впровадження гендерно-чутливої соціальної політики. Держава має забезпечити жінці повернення до активного життя після декретної відпустки. А це питання існування дошкільних закладів, забезпечення робочих умов для жінок-матерів, медичне забезпечення тощо.

У Форумі “Школа лідерства жінок УДАРУ” також взяли участь сенаторка Сейму Литовської Республіки, депутатка Європейського Параламенту, віце-голова групи Європейської народної партії в Європарламенті Раса Юкнявічене, директор Національного Демократичного Інституту в Україні Марчін Валецький, народний депутат Верховної Ради VIII скликання, професор Національного університету “Львівська політехніка”, лідер партії “УДАР Віталія Кличка” на Львівщині Оксана Юринець, народний депутат VII та VIII скликань, Голова Всеукраїнського об'єднання малого та середнього бізнесу “Фортеця”, радниця Голови Асоціаціі міст України Оксана Продан, заступниця голови КМДА Ганна Старостенко та інші.

Читайте: “Українська команда” від початку повномасштабної війни передала на передову 67 автомобілів – Артур Палатний (відео)

Фото: udar.party

КиївВлада

Олексій Вєтров

Теги: новини києва, новини україни, позиція, Віталій Кличко, артур палатний, партія удар

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.