четвер, 2 травня 2024 г.

У Борисполі частково відремонтують освітлення на вулиці Київський шлях

У Борисполі частково відремонтують освітлення на вулиці Київський шлях

У місті Бориспіль по вул. Київський Шлях на ділянці від вул. Глібова до вул. Володимира Момота капітально відремонтують освітлення. В рамках ремонту, зокрема, встановлять нові електроопори та LED світильники. Міська влада як замовник цих робіт заплатить за них 10 млн гривень одеському ТОВ “К-Енерджи Україна”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 11 серпня 2021 року головне управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міськради уклало з ТОВ “К-Енерджи Україна” (*) договір на проведення капітального ремонту зовнішнього електричного освітлення по вул. Київський Шлях на ділянці від вул. Глібова до вул. Володимира Момота в Борисполі. Ціна договору склала 10,03 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


Конкуренцію ТОВ “К-Енерджи Україна” в тендері склали ТОВ “Беті” та ТОВ “ВілКом Монтаж”, пропозиції яких були вигідніші за ціною, але їх відхилили через невідповідність тедерним вимогам.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

За умовами договору, “К-Енерджи Україна” до 31 грудня 2021 року повинно обрізати дерева, замінити опори освітлення, шафи керування і проводи, встановити нові LED світильники, прокласти підземні кабелі, облаштувати тротуари та засіяти газони.

Відмітимо, проектно-кошторисну документацію для проведення цього капремонту на замовлення головного управління житлово-комунального господарства виконкому Бориспільської міськради за 197,24 тис. гривень повинно було підготувати ТОВ “ТК Проект” (**) до кінця травня 2021 року. На 13 серпня 2021 року звіт про виконання цього договору у системі ProZorro не опубліковано.

Капремонт освітлення на вул. Київський шлях проводиться в рамках виконання комплексної програми “Підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури і комунального майна Бориспільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки” (рішення Бориспільської міськради від 24 грудня 2020 року №52-3-VIII).

Читайте: За благоустрій території Бориспільської ОТГ заплатять майже 17 млн гривень

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “К-Енерджи Україна” зареєстровано в 2017 році в Одесі. Засновники – Дмитро Антонов і Ігор Желясков. Директор – Денис Крук.

За даними Clarity Project, за результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “К-Енерджи Україна” уклало 88 договорів на 68,62 млн гривень. Один з найбільших замовників – головне управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міськради.

Голова головного управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міської ради – Василь Куракса. Міський голова Борисполя – Володимир Борисенко.

* ТОВ “К-Енерджи Україна” (Код ЄДРПОУ: 41665327)

** ТОВ “ТК Проект” (Код ЄДРПОУ: 42074132)

Фото: Анга Тревел

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, борисполь, жкх, закупівлі, капремонт, освещение, бориспіль, жкг, володимир борисенко, владимир борисенко, освітлення, улица киевский путь, тк проект, тк проект, вулиця київський шлях, к-енерджи, василь куракса, к-энерджи, василий куракса

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій