понеділок, 6 травня 2024 г.

У 8 ЦНАПах Київщини можна записатися до штурмової бригади “Сталевий кордон”

У 8 ЦНАПах Київщини можна записатися до штурмової бригади “Сталевий кордон”

Т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко разом із полковником Олегом Трофіменко, начальником Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” відвідали один з етапів відбору групи добровольців, які подали заявки до бригади прикордонників “Сталевий кордон”, що входить до “Гвардії наступу”.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КОВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Під час свого візиту керівництво області поспілкувалося з добровольцями, які саме складали психологічні тести. Серед тих, хто записався до бригади, є цивільні і прикордонники з реальним бойовим досвідом. Після проведення всіх передбачених відбором етапів та психологічних тестів, співбесід добровольці направляться на полігони. Там вони продовжують навчання із загальновійськової, спеціалізованої та колективної підготовки для набуття і нарощування оперативних спроможностей в умовах ведення реального бою. Із бійцями будуть працювати досвідчені інструктори з практичної стрільби, пройдуть заняття з такмеду та теоретичні і практичні навчання з володіння зброєю.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“На Київщині добровольці активно долучаються до бригад “Гвардії наступу”, і бригада “Сталевий кордон” не є винятком. Сьогодні поспілкувався з добровольцями, які вже записалися до бригади. У мирному житті вони займалися різними справами, працювали в різних галузях, мають різний військовий досвід. Але зараз їх поєднує любов до своєї рідної землі та бажання звільнити її від ворога. Дякую кожному з них. Переконався в тому, що добровольці мають високу мотивацію. Попереду в них курс фізичної підготовки”, – підкреслив т.в.о голови Київської ОДА Дмитро Назаренко.

“Прикордонники ОКПП “Київ” задіяні у 8 ЦНАП-ах на Київщині для проведення роботи з добору у Гвардію наступу до “Сталевого кордону”. Серед відібраних кандидатів є громадяни, які відразу висловили бажання підписати контракт з Держприкордонслужбою. Разом з тим, конкурсний відбір пройшли не всі кандидати, які заповнили анкети. Громадяни, яких вже відібрано, наразі здобувають необхідні знання і навички з досвідченими інструкторами Держприкордонслужби. “Сталевий кордон” – це створений підрозділ дійсно нового зразка. Його основа – досвідчені воїни, які ведуть бої на найтяжчих ділянках фронту: Бахмутському та Лиманському напрямках, а також ті, хто боронив місто Маріуполь”, – зазначив начальник ОКПП Київ полковник Олег Трофіменко.

Нагадаємо, громадяни можуть долучитися до бригад Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби. Кожен може обрати одну з бригад відповідно до своїх поглядів: “Сталевий кордон”, “Червона калина”, “Лють”, “Рубіж”, “Спартан”, “Кара-Даг”, “Буревій”, “Азов”. 

Адреси ЦНАПів у Київській області, де можна записатися до бригад:

  • м. Біла Церква, пр-т Незалежності, 34
  • м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 72
  • м. Бровари, вул. Героїв України, 18
  • м. Буча, вул. Енергетиків, 12
  • м. Вишневе, вул. Чорновола, 50А
  • м. Вишгород, пл. Шевченка, 1
  • м. Обухів, вул. Каштанова, 13
  • м. Фастів, пл. Перемоги, 1.

За додатковою інформацією щодо “Гвардії наступу” можна звернутися за номером телефону: 0 800 10 00 20 або подивитися на сайті.

Читайте: В КОВА розповіли, як проходять тренування новобранців штурмової бригади “Лють”

Фото: КОВА

КиївВлада

Олексій Вєтров

Теги: новини київщини, новини київської області, війна, війна, позиція, кова, цнап, дмитро назаренко, запис, бригада, “Гвардії наступу”, “Сталевий кордон”, тво голови Київської ОДА

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.