четвер, 25 квітня 2024 г.

Строительство футбольного поля в школе Переяслав-Хмельницкого за 3 млн гривен доверили “молодой” компании

Строительство футбольного поля в школе Переяслав-Хмельницкого за 3 млн гривен доверили “молодой” компании

Исполком Переяслав-Хмельницкого горсовета Киевской области заказал строительство футбольного поля с искусственным покрытием для Переяслав-Хмельницкой школы №4. Работы за 3,1 млн гривен будет выполнять ООО “Компания Спорт-Ин”, основанная год назад с уставным капиталом в 1 тыс. гривен. Поле должно быть готово уже к началу нового учебного года.

Как KV стало известно из объявления электронной системы публичных закупок ProZorro, 26 декабря 2018 года исполком Переяслав-Хмельницкого горсовета Киевской области (*) заключил договор с ООО “Компания Спорт-Ин” (**) на строительство футбольной площадки с искусственным покрытием 62х42 для Переяслав-Хмельницкой ООШ I-III ступеней №4 по ул. Новокиевское шоссе 2. Стоимость соглашения составила 3,1 млн гривен.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Согласно договору, подрядчик должен будет обустроить слои основ поля, смонтировать бордюр, склеить искусственное покрытие, установить футбольные ворота, засыпать кварцевый песок и резиновую крошку, а на заключительном этапе - убрать территорию. По календарному плану, работы должны быть начаты в июне, а закончены - до конца лета.

В конкурсе у ООО “Компания Спорт-Ин” был только один конкурент - ООО “Интер констракшн компани” (***), предложение которого оказалось дороже.

По данным аналитической системы Youcontrol, компания ООО “Компания Спорт-Ин” основана в декабре 2017 года Юрием Мошковским, который ею и руководит. Уставный капитал фирмы составляет 1 тыс. гривен.

По данным сайта Footballfacts, человек с такой же фамилией и инициалами - Мошковский Юрий Леонидович - в 90-х был профессиональным футболистом. Также человек с таким же именем является мужем Татьяны Мошковской, которая до конца 2018 года была начальником отдела жилищных субсидий Департамента соцполитики Киевской горгосадминистрации.

Согласно информации сайта Zакупівлі, ООО “Компания Спорт-Ин” за год своей работы заключило 18 соглашений общей стоимостью почти 20 млн гривен. Договор на строительство футбольного поля является первым сотрудничеством с исполкомом Переяслав-Хмельницкого горсовета, при этом подряд является для компании самым дорогостоящим.

Ранее KV писала, что летом 2018 года что исполком Переяслав-Хмельницкого горсовета без проведения аукциона за 184,7 тыс. гривен заказал разработку ДПТ для размещения усадебной жилой застройки с объектами общественного назначения, социальной и инженерной инфраструктуры. Подряд отдали ООО “Укргруппроект” - компании бывшего начальника отдела градостроительства и архитектуры Мироновской РГА Алексея Иванченко.

Подробнее: ДПТ для Борисполя, Переяслав-Хмельницкого и Песчаного разработают компании с нужными связями

Также напомним, что в августе прошлого года во время получения взятки были задержаны первый заместитель городского головы Переяслав-Хмельницкого Григорий Карнаух и начальник общего отдела исполкомитета Переяслав-Хмельницкого горсовета Виктория Брень. На официальном сайте города Карнаух до сих пор значится как зам городского головы.

Читайте: На взятке задержали служащих Переяслав-Хмельницкого горсовета

Главой Переяслав-Хмельницкого горсовета является Тарас Костин. Директор Переяслав-Хмельницкой ООШ I-III ступеней №4 - Анатолий Чуян.

* Виконком Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області (код ЄДРПОУ: 33201806)

** ТОВ "Компанія Спорт-ІН" (код ЄДРПОУ: 41831286)

*** ТОВ “Інтер констракшн компані” (код ЄДРПОУ:)

Фото: Вікка

KиевVласть

Алена Момот

Теги: новости киевской области, закупки, образование, спорт, переяслав-хмельницкий, тарас костин, футбольное поле, юрий мошковский, исполком переяслав-хмельницкого горсовета, ооо компания спорт ин, ооо интер констракшн компани

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.