неділя, 28 квітня 2024 г.

Сім’ї з дітьми Бучанської громади можуть отримати безкоштовну соціально-психологічну допомогу

Сім’ї з дітьми Бучанської громади можуть отримати безкоштовну соціально-психологічну допомогу

Сім’ї, що проживають на території Бучанської громади можуть отримати безкоштовні психологічні консультації та дозвілля для дітей. Окрім цього, благодійники надають допомогу з питань працевлаштування, житла та пільг.

Про це KВ стало відомо з публікації Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Допомога реалізується завдяки БО “Надія і житло для дітей” (Україна, Велика Британія) за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У консультативному пункті за адресою м. Буча, вул. Енергетиків, 2, школа №4, каб.114 можна відвідати консультації та заняття з психологом для батьків і дітей, отримати консультації з питань працевлаштування, пошуку житла, оформлення різних видів соціальної допомоги, пільг та компенсацій. Також надається допомога із влаштуванням та переведенням дітей до навчальних закладів освіти, укладенням декларацій із сімейними лікарями тощо, отриманням вузькоспеціалізованої медичної допомоги, консультації із отримання різних видів соціальних та адміністративних  послуг, оформлення документів тощо. Інші питання розглядаються за запитом, після вивчення фахівцями потреб родини. Консультативний пункт працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00.

Також, у Бучі діє мобільна точка дитячого дозвілля на Київській площі (біля Акваріуса). Вона працює з 10:00 до 19:00 без вихідних. 

“На території мобільної точки спільно 7 днів на тиждень тривають змістовні дозвіллєві активності для дітей віком від 2 до 18 років: творчі майстер-класи, настільні ігри, розмовні клуби, пізнавальні тренінги, квести, змагання, естафети, вікторини, інтерактиви”, – йдеться у повідомленні.

Як раніше писала КВ, Буча продовжує відроджуватись – Бучанська міська рада допомогла відновити зруйнований окупантами будинок по вул. Богдана Хмельницького,11.

Читайте: У Бучі на Київщині відновили роботу Центру “Дія.Бізнес”

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Анастасія Олійник

Теги: новини київщини, війна росії проти україни, напад росії на україну, буча, допомога, бучанська громада, юнісеф, консультації, допомога впо, спільно

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.