середа, 8 травня 2024 г.

Програма з купівлі житла на пільгових умовах для військових користується все більшою популярністю, - Alliance Novobud

Програма з купівлі житла на пільгових умовах для військових користується все більшою популярністю, - Alliance Novobud

Столична компанія Alliance Novobud прозвітувала про зростання попиту на квартири, що продаються в рамках спеціальної програми для військовослужбовців. Програма стартувала у жовтні минулого року та пропонує військовим нове житло у п'яти житлових комплексах Alliance Novobud за вигідними умовами кредитування та без обмеження житлової площі. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У компанії розповіли, що цю програму в Alliance Novobud запустили ще у жовтні 2022 року. Вона діє паралельно з державною іпотечною програмою “єОселя”, але відрізняється гнучкішими параметрами. 

"Наприклад, на відміну від “єОселя” у пропозиції забудовника відсутні обмеження щодо площі квартири й до оформлення доступне як готове житло, так і в процесі будівництва", – роз'яснили в компанії.

І додали, що станом на початок квітня за програмою вже продали кількадесят квартир у двох житлових комплексах, які девелопер розвиває у Броварах: KronaPark II та MadisonGardens.

“Пропозиція діє у всіх комплексах Alliance Novobud, але ці два броварські проєкти надзвичайно популярні серед наших клієнтів, адже мають у своєму складі як будинки, які будуються, так і ті, які вже введені в експлуатацію. Тобто, залежно від бюджету, покупець може обрати готове помешкання з документами, чи квартиру на стадії будівництва, яка буде дешевшою. Крім того, обидва комплекси зводяться в обжитому міському кварталі, де вже є вся необхідна інфраструктура – від великого торговельного центру, власної котельні, дитсадочків й до облаштованого парку та хвойного лісу поряд”, – розповіла директорка з маркетингу Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також у рамках програми компанія пропонує клієнтам-військовослужбовцям придивитися й до житлового комплексу "Лавандовий", який відрізняється форматом. А саме -  мікс малоповерхової забудови та таунхаусів з затишними двориками. 

"Внутрішня територія проєкту буде закритою від непроханих гостей, матиме пропускну систему й цілодобовий нагляд. Для зберігання автотранспорту буде доступний підземний паркінг та гостьові паркомісця поза територією проєкту", – роз'яснили в компанії.

Варто зауважити, що наразі за програмою для військовослужбовців Alliance Novobud пропонує придбати квартиру в розтермінування до 18 місяців без подорожчання та з першим внеском від 500 тис. гривень. 

"Придбати квартиру за спецпрограмою можуть особисто військовослужбовці або члени їхньої родини (батьки, дружина/чоловік, діти, брат/сестра). Для укладання угоди військовослужбовець чи будь-хто з членів його родини повинен надати документ, який підтверджує, що він чи хтось з представників родини дійсно знаходиться на військовій службі за контрактом або працює в секторі безпеки й оборони", – говорять в пресслужбі.

Зокрема, спецпропозиція для військовослужбовців діє у всіх проєктах девелопера. Це – три проєкти у Броварах: KronaPark II, Madison Gardens, “Лавандовий” (адреса відділу продажу: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A, тел.: +38 (044) 344-08-23) та два проєкти у столиці: Montreal House та Illinsky House (адреса відділу продажу: м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел.: +38 (044) 344-06-91).

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, Alliance Novobud відзвітував щодо динаміки будівництва на всіх своїх майданчиках у березні. Одночасно на п’яти об’єктах тривали здебільшого роботи із облаштування та утеплення фасадів, встановлення систем інженерних мереж та покрівельні роботи.

Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у березні

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій