понеділок, 20 травня 2024 г.

Правоохоронці затримали чоловіка, який намагаючись помститися своїй дружині, вбив свою доньку та ледь не отруїв газом сина

Правоохоронці затримали чоловіка, який намагаючись помститися своїй дружині, вбив свою доньку та ледь не отруїв газом сина

Співробітники Обухівського управління поліції Київщини затримали чоловіка, який зарізав свою 16-річну доньку та ледь не отруїв газом свого сина. Слідчі, за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури, за фактом умисного вбивства повідомили зловмиснику про підозру. Йому загрожує до 15 років за гратами. 

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як повідомляють правоохоронці, до Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення: “Допоможіть, тато вбив мою сестричку”. Прибувши на місце події, правоохоронці побачили на кухні бездиханне тіло 16-річної дівчинки та пораненого господаря будинку, відчули різкий запах газу. 43-річний чоловік практично не дихав, втім завдяки швидкій реакції поліцейських на критичну ситуацію, прийшов до тями.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Працівники поліції обстежили будинок та знайшли 12-річного переляканого хлопчика, який ховався у підвальному приміщенні. Провівши слідчо-оперативні заходи, поліцейські з’ясували, що на фоні ревнощів до дружини чоловік вирішив позбавити життя себе та дітей”, – повідомляють в поліції. 

Зазначається, що ввечері господар відкрив газові конфорки, зламав ручку вхідних дверей, аби унеможливити вихід неповнолітніх з будинку. Старша донька намагалась завадити трагедії та залишити будинок, але було вже запізно. Батько почав бити неповнолітню кулаками, а згодом наніс смертельне ножове поранення. 

Співробітники Обухівського управління поліції Київщини затримали підозрюваного та доправили до лікарні. Слідчі, за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури, за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115ККУ), повідомили фігуранту про підозру. Також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Нагадаємо, перед судом постане полонений російський військовий, який під час тимчасової окупації Київської області разом зі своїм командиром допитував мирних жителів Ірпеня. Під час так званих “зачисток”, окупанти застосовували до цивільних громадян фізичне насильство та імітацію розстрілів. Згодом військові рф були передислоковані в інші регіони бойових дій, та один з них у вересні 2022 року потрапив у полон на Херсонщині.

Читайте: Потрапив у полон на Херсонщині: судитимуть десантника армії рф, який знущався над мирними мешканцями Ірпеня (фото) 

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

Павло Башинський

Теги: новини україни, новини київщини, затримання, поранення, національна поліція, тілесні ушкодження, ревнощі, обухівське управління поліції

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій